03 / 05 / 2024

Cappadocia Pigeon Balonculuk Hizmetleri adres

Cappadocia Pigeon Balonculuk Hizmetleri adres

Cappadocia Pigeon Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Dokgöz tarafından kuruldu.

Ayasofya Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ayasofya Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Gözütok tarafından kuruldu.

Aspendos Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Aspendos Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şenol Gözütok tarafından kuruldu.

Cappadocia Pigeon Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cappadocia Pigeon Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Dokgöz tarafından kuruldu.

Mesosphere Balonculuk Ticaret Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Mesosphere Balonculuk Ticaret Turizm Anonim Şirketi bugün Fatih'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Sönmez tarafından kuruldu.

Star Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Star Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Baki Yanık ve Tuerxunjıang  Abulaıtı ortaklığında kuruldu. 

Peristrema Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Peristrema Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Keleş ve Ayşegül Tamsan ortaklığında kuruldu.

Delta Balonculuk Havacılık Turizm Ve Enerji Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Delta Balonculuk Havacılık Turizm Ve Enerji Ticaret Limited Şirketi bugün 1 milyon TL sermaye bedeliyle Zeytinburnu'nda Fuat Güven tarafından kuruldu.

Dünyanın en iyi tarihi oteli Kapadokya'da!

Argos in Cappadocia, 'En Güzel Tarihi Lüks Otel' kategorisinde 'Küresel Birinci'liğe layık görüldü.

Argos in Cappadocia: Dünya'nın En lüks tarihi oteli!

Mimar Turgut Cansever'in öncülüğünde, Uçhisar da antik bir manastır yerleşkesinin ve terk edilmiş bir köyün titiz restorasyonuyla hayata geçen Argos in Cappadocia, gerçek geleneksel deneyim ve lüksü ustalıkla bir araya getiriyor.

Dorak Holding Kapadokya’da turizmi canlandıracak!

Dorak Holding, Kapadokya’da turizmi canlandırmak için harekete geçti. Ramada Cappadocia’da gecelik konaklama fiyatı 15 Nisan-15 Mayıs arasında 29 lira olacak.

Chapelle Capadocia projesinin basın toplantısı 15 Nisan'da!

The House Hotel Collection'ın, Chapelle Cappadocia projesinin de aralarında bulunduğu yeni projelerinin tanıtımı 15 Nisan 2015 tarihinde basın toplantısında yapılacak.

Argos in Cappadocia Otel ödüle doymuyor!

Uçhisar Köyü'nün Uçhisar Kalesi ile Güvercinlik Vadisi arasındaki yamaçlarında yer alan Argos in Cappadocia, uluslararası alanda kazandığı ödüllere bir yenisini daha ekledi.

Kayakapı Premium Caves-Cappadocia Otel 8 ödül aldı!

Kapadokya'nın en önemli merkezlerinden Nevşehir'in Ürgüp İlçesindeki Kayakapı Premium Caves-Cappadocia, 'Dünyanın En iyi 25 Oteli'nden biri seçilirken, aldığı 8 ödülle, 2015 yılına hızlı bir giriş yaptı.

Cappadocia Pigeon Balonculuk Hizmetleri adres Haberi

Cappadocia Pigeon Balonculuk Hizmetleri adres

Cappadocia Pigeon Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık ve Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Dokgöz tarafından kuruldu.


Cappadocia Pigeon Balonculuk Hizmetleri Turizm Taşımacılık ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:

A-BALONCULUK FAALİYETLERİ 1-İlgili resmi kurum ve kuruluşlardan gerekli izin ve ruhsatları almak, alınan ruhsatlar dahilinde yurt içinde ve yurt dışında balonla ve her türlü hava taşıtları ile turistlik, reklam ve tanıtım, gezi amaçlı, ticari ve eğitim uçuşları yapmak, turlar düzenlemek, hava taşımacılığı ve işletmeciliğini yapmak. 2- Şirket amaç ve konusunu gerçekleştirebilmek için alacağı her türlü hava taşıtları ve sıcak hava balonları ile her türlü hava ve kara ekipmanları, makine teçhizat, nakil vasıtalarını yurt içinde ve yurt dışında temin edebilir, kiralayabilir, alabilir ve satabilir. 3-Şirket konusu ile ilgili balonların,...