03 / 05 / 2024

Çardak Köprüsü inceleme

Çardak Köprüsü inceleme

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova Belediyesi Başkanı Cevat Keser ile yapımı tüm hızıyla devam eden Çardak Köprüsü’nde incelemelerde bulundu.

Arsa ve arazi fiyatlarına 1915 Çanakkale Köprüsü dopingi!

1915 Çanakkale Köprüsü'nün çevresi gayrimenkul yatırımcılarının radarında. Bölgede yer alan Lapseki’de Mecidiye, Şevketiye ve Çardak’ta arazi fiyatlarında yüzde 150 artış gerçekleşti.

Bartın'a yapılack TOKİ köprüsü alanında inceleme!

AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, TOKİ Köprüsü'nün yapılacağı alanda incelemeler yaptı. 

1915 Çanakkale Köprüsü planlanandan önce tamamlanabilir!

1915 Çanakkale Köprüsü'nde inceleme yapan Başbakan Yıldırım, "İnşallah 2023'te bu muazzam eseri Çanakkalemize, Türkiye'ye kazandırıyoruz. Belki daha önce de bitirebiliriz. İnşallah 5 sene öngörülüyor ama daha önce de bitirmeye gayret edeceğiz." dedi. 

İMO üyeleri Körfez Geçiş Köprüsü'nde inceleme yaptı!

Japon mühendisin intiharının ardından tamamlanması geciken Körfez Geçiş Köprüsü'ne İnşaat Mühendisleri Odası tarafından teknik gezi düzenlendi.

Çardak Köprüsü'nün inşaatı tamamlandı!

Çardak Köprüsü yapım çalışmalarının tamamlandığını açıklayan Başkan Toçoğlu, "Pamukova'da 124 metre uzunluğunda ve 10 metre genişliğinde yeni bir köprü inşa ettik. İlçemize hayırlı olsun" dedi.

Sakarya Çardak Köprüsü tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova’nın Çardak Mahallesinde başlatılan köprü yapım çalışmalarının tamamlandığını açıkladı.

Sakarya'da yapımı devam eden Çardak Köprüsü'nde inceleme yapıldı!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova Belediyesi Başkanı Cevat Keser ile yapımı tüm hızıyla devam eden Çardak Köprüsü’nde incelemelerde bulundu.

Sakarya Çardak Köprüsü'nün inşaatı devam ediyor!

Çardak Köprüsü’nde devam eden çalışmalar hakkında bilgi veren Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “124 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde inşa edilen Çardak Köprüsü’nde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Çardak Köprüsü’nde çalışmalar hızla devam ediyor!

Çardak Köprüsü’nde devam eden çalışmaları değerlendiren Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “124 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde inşa edilen Çardak Köprüsü’nde çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor.

Unkapanı Köprüsü'ndeki açıklık sac levha ile kapatıldı!

İstanbul’daki Unkapanı Köprüsü’nün gemi geçişleri için açılan kanat ile sabit parça arasındaki yaya yolunda oluşan 10 cm’lik açıklık için dün İstanbul Büyükşehir Belediyesi ekipleri inceleme başlattı.

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Haliç Köprüsü ve Ayama Deresi bakım çalışmaları bugün başlıyor!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü, Haliç Köprüsü ve Ayama Deresi bakım çalışmaları bugün başlayıp, 17 Eylül tarihinde tamamlanacak

TUSKON, Rusya ve Ukrayna inşaat firmalarıyla Dünya Ticaret Köprüsü'nde buluşturdu!

TUSKON'un düzenlediği “Dünya Ticaret Köprüsü 2012” programında 3 bin işadamı ikili iş görüşmeleri gerçekleştirdi

3.Köprü'yü Normandiya Köprüsü'nün tasarımcısı Michel Virlogeux yapacak!

İstanbul Boğazı'na inşa edilecek 3. Köprü'nün yapımını da içeren 'Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin Odayeri-Paşaköy (3. Boğaz Köprüsü dahil) Kesimi'nin ihalesini İçtaş-Astaldi ortaklığı kazandı

Çardak Köprüsü inceleme Haberi

Çardak Köprüsü inceleme

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Pamukova Belediyesi Başkanı Cevat Keser ile yapımı tüm hızıyla devam eden Çardak Köprüsü’nde incelemelerde bulundu.

Pamukova Çardak ve geyve Bozeren Mahallerini birbirine bağlayacak köprüde çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını açıklayan Başkan Toçoğlu, “124 metre uzunluğunda ve 10 metre genişliğinde olacak Çardak Köprüsü’nü kısa süre içerisinde hemşerilerimizin kullanımına sunacağız. Böylece Pamukova ve Geyve arası ulaşım güvenliğini daha da arttırmış olacağız. Şehrimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Pamukova Belediye Başkanı Cevat Keser ise, “Pamukova ve Geyve ilçelerinde ikamet eden vatandaşlarımız için Çardak Köprüsü’nün büyük önemi var. Pamukova ve Geyveli çiftçilerimiz arazilerine ulaşım için Çardak Köprüsü’nü kullanıyor. İnşallah bu çalışma ile bölge için büyük bir sorunu daha çözüme kavuşturmuş olacağız. Bölgeye yeni bir köprü inşa edilecek. Sayın Büyükşehir Belediye...