17 / 06 / 2024

Carlin Otoyolu Tüneli nerede

Carlin Otoyolu Tüneli nerede

Schréder, Amerika Nevada Eyaleti’ndeki Carlin Otoyolu Tüneli için yeni aydınlatma çözümü olarak FV32 LED tünel armatürünü sunuyor. Bu armatürün 240 LED’li versiyonu 266 W güç tüketirken, 120 LED’li versiyonu 131 W güç tüketiyor...

Avrasya Tüneli-TEM Anadolu Otoyolu Bağlantı Yolu devreye alındı...

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki trafik yoğunluğunu en aza indirmek ve Avrasya Tüneli'ne yönlendirmek amacı ile yapılan Avrasya Tüneli-TEM Anadolu Otoyolu Bağlantı Yolu açıldığı açıklandı.

Milletvekillerinden Amanos Tüneli Projesi'ne destek!

İskenderun-Polateli Otoyolu Projesi kapsamında planlanan Amanos Tüneli Projesi'ne MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ve MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Taşdoğan'dan destek geldi.

Tantavi Tüneli'ne ses bariyeri talebi!

Şile Otoyolu üzerinde bulunan Tantavi Tüneli çevresindeki evlerde oturan vatandaşlar gürültüye karşı ses bariyeri kurulmasını istiyor.

3 katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi en kısa sürede yapılacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu, Osmangazi Köprüsü, Kuzey Marmara Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün bunun en önemli örnekleri olduğunu belirterek, "3 katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin de ihalesine en kısa sürede çıkacağız." dedi.

Orhangazi Tüneli, 118 milyon dolara mal oldu!

Gebze - Orhangazi - İzmir Otoyolu Projesi kapsamında Samanlı Dağı delinerek, 3 şeritli 2 tüp olarak yapılan Orhangazi Tüneli, 3 bin 590 metreyle Türkiye'nin en uzun otoyol tüneli unvanını taşıyor. Orhangazi Tüneli, yaklaşık 118 milyon dolara mal oldu.

Sabuncubeli Tüneli 2017 yılında tamamlanacak!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Sabuncubeli Tüneli ve İstanbul-İzmir Otoyolu Projesi'yle ilgili değerlendirmede bulundu.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi bugün!

Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin etüt, proje ve mühendislik hizmetleri ihalesi bugün yapılacak. Tünel, 9 metro hattıyla TEM, E-5 ve Kuzey Marmara Otoyolu ile entegre edilecek.

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli'nin ihalesi yarın!

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin etüt, proje ve mühendislik hizmetleri ihalesi yarın yapılacak. Tünel, 9 metro hattıyla TEM Otoyolu, E-5 Karayolu ve Kuzey Marmara Otoyolu ile entegre edilecek.

Samanlı Tüneli’ne ’Orhangazi Tüneli’ adı verilsin!

Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ergün Efendioğlu, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu'ndaki Türkiye’nin en büyük tüneli olan Samanlı Tüneli’ne “Orhangazi Tüneli” adının verilmesi gerektiğini söyledi.

Samanlı Tüneli tamamlandı!

Türkiye'nin en uzun otoyol tüneli projesi olan Samanlı Tüneli tamamlandı. Tünel, Mart 2016'da hizmete açılacak.Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ve Körfez Geçiş Köprüsü projesi dahilinde yapımına geçen yıl başlanan Samanlı Tüneli tamamlandı.

Samanlı Tüneli Mart 2016'da hizmete giriyor!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ve Körfez Geçiş Köprüsü projesi dahilinde yapımına geçen yıl başlanan Samanlı Tüneli tamamlandı. Türkiye’nin en uzun otoyol tüneli Samanlı'nın önümüzdeki yılın mart ayında hizmete girmesi planlanıyor.

Orhangazi Samanlı Tüneli Mart 2016'da açılacak!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ve Körfez Geçiş Köprüsü projesi dahilinde yapımına geçen yıl başlanan Samanlı Tüneli tamamlandı.

Çamlık Tüneli Avrupa'nın en geniş tüneli olacak!

3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında çalışmaları devam eden Çamlık Tüneli, 22 metre çapı ve 236 metrekare kazı alanıyla Avrupa'nın en geniş tüneli olacak...

Carlin Otoyolu Tüneli nerede Haberi

Carlin Otoyolu Tüneli nerede

Schréder, tamamı LED olarak aydınlatılan Nevada Eyaleti’ndeki Carlin Otoyolu Tüneli’ne imza attı.



Schréder, Amerika Nevada Eyaleti’ndeki Carlin Otoyolu Tüneli için yeni aydınlatma çözümü olarak FV32 LED tünel armatürünü sunuyor. Bu armatürün 240 LED’li versiyonu 266 W güç tüketirken, 120 LED’li versiyonu 131 W güç tüketiyor. Yeni FV32 LED aydınlatma sistemi mevcut armatür sayısını 1253 adetten 789 âdete indirerek, enerji tüketiminde belirgin bir düşüş elde ediyor. Ayrıca LED armatürlerle sağlanan beyaz ışık araç kullanıcılarının görsel konforunu artırıyor.


Bu çözüm; hem tünel yaklaşım ve ayrılma yollarını, hem de tünel aydınlatmasını dış bölge parıltısına göre Dim edebilen bir tünel aydınlatma kontrol sistemi sunuyor.


Otoyolda komple LED’le aydınlatılan ilk tünel

Yeni aydınlatma projesi; ABD Federal Karayolu İdaresi ve Nevada Ulaşım Departmanı’nın  (NDOT) ortak çalışmasının bir parçasıdır.  Proje;...