22 / 05 / 2024

CarrefourSA 2021 bayi açılışları

CarrefourSA 2021 bayi açılışları

CarrefourSA Genel Müdür Kutay Kartallıoğlu, 2021 yılı içerisinde 100 bayiye ulaşmayı hedeflediklerini dile getirdi.

CarrefourSA'dan girişimcilere patron olma fırsatı

Çeşitli konseptler altında bayilik sistemini genişletmeyi hedefleyen CarrefourSA, özellikle kadın girişimcileri destekleyerek 3 yıl içinde 1000 bayi hedefine ulaşmayı planlıyor. İşte yatırım maliyeti...

CarrefourSA 130 yeni mağaza açacak!

CarrefourSA ihracata yönelik de yatırımlarına hız veriyor. eçtiğimiz yıl 25'e ulaşan bayilik sistemini de 2021 yılı sonuna kadar 100'e çıkarmayı planlanan şirket bu yılın sonuna kadar 130 yeni mağaza açacak.

CarrefourSA'nın hedefi 100 bayiye ulaşmak!

CarrefourSA Genel Müdür Kutay Kartallıoğlu, 2021 yılı içerisinde 100 bayiye ulaşmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Carrefoursa 34 mağazasının kiracılık haklarını devretti!

Carrefoursa ile Migros arasında, işletilmekte olan 34 adet mağazanın, kiracılık hakkının ve  kira sözleşmelerinin devri hususunda 7 Ocak 2021 tarihinde sözleşme imzalandı. 

CarrefourSA bayi sayısını bir yılda 100’e çıkaracak!

Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, belirlediği kriterlere uyan girişimcileri bünyesine katmak için Süper ve Mini formatlarında ‘Franchise’ vermeye başladı ve sistemin detaylarını Bayim Olur Musun Fuarı’nda duyurdu.

Ataşehir CarrefourSA 20 milyon TL'ye icradan satılıyor!

İstanbul Anadolu 5. İcra Dairesi, Ataşehir'in Küçükbakkalköy Mahallesi'nde bulunan CarrefourSa 20 milyon TL'ye satılıyor. Gayrimenkulün ihalesi 22 Ocak 2021 günü gerçekleşecek.

New York'taki Türkevi 2021 yılına kadar tamamlanacak!

New York'taki Türkevi'nin 2021 yılına kadar tamamlanması bekleniyor. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yeni Türkevi'nde incelemelerde bulundu.

CarrefourSA'nın Konya'daki ilk süpermarketi açıldı!

Türkiye perakende sektörünün öncü markaları arasında yer alan CarrefourSA'nın Konya'daki ilk süpermarketi hizmete açıldı.

CarrefourSA'nın Kumluca'daki depo alanı 7 bin metrekare!

Reysaş GYO'nun müşterisi CarrefourSA Carrefour Sabancı Ticaret Merkezi A.Ş. ile şirketimiz arasında imzalanan kiralama sözleşmesine konu depolama alanı güncellenerek 7 bin 865 metrekare oldu. 

CarrefourSa Bayrampaşa'nın akıbeti belli oldu!

Carrefoursa’nın Bayrampaşa’daki 63 dönümlük arazisi 145 milyon TL’ye Re-Pie’ın oldu. Carrefoursa Bayrampaşa'nın satışında sonra arazi üzerine ne yapılacağı merak konusu oldu. 

CarrefourSa Bayrampaşa arazisi 145 milyona Re-Pie'ye satıldı!

CarrefourSa Cerrefour Sabancı Ticaret Merkezi, CarrefourSa'nın Bayrampaşa'daki arazisi ile ilgili KAP'a açıklama yaptı. Şirket Bayrampaşa'daki dev araziyi 145 milyona sattığını resmen duyurdu...

Reyseş Esenyurt'taki deposunu CarrefourSa'ya teslim etti!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Esenyurt'taki deposunun 29 bin 494 metrekarelik alanını müşterisi CarrefourSa'ya teslim etti.

Carrefoursa Bayrampaşa'daki arazisini sattı!

Carrefoursa'nın İstanbul Bayrampaşa'daki arazisini sattığı açıklandı. Carrefoursa hipermarket, otopark ve ticaret merkezinden oluşan 63 dönümlük arazisini 145 milyon liraya Re-pie Gayrimenkul Yatırım Fonu’na sattı.

CarrefourSA 2021 bayi açılışları Haberi

CarrefourSA 2021 bayi açılışları

2020 senesini 25 bayi ile tamamlayan CarrefourSA, bu yıl 100 bayiye ulaşmayı hedeflediklerini dile getirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; şirket, gelişimin bir parçası olmak ve kendi başarı hikayesini yazmak isteyen esnaflar için başlattığı "Bayilik" sistemi ile küçük esnafla birlikte çalışıyor.

Geçen sene hayata geçirdiği küçük esnafa destek veren "Bayilik" sistemine yüksek talep alan CarrefourSA, modern ticaretin ve gelişimin bir parçası olmak ve kendi başarı hikayesini yazmak isteyen esnafın başvurularını değerlendirdi ve bugüne kadar toplam 25 bayiyi hizmete aldı.

Şirket tarafından yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen CarrefourSA Genel Müdürü Kutay Kartallıoğlu, küçük işletmeler ve girişimcileri, CarrefourSA'nın sürdürülebilir gelişime sahip dünyasına davet ettiklerinin altını çizerek, şunları söyledi:

"Sahip olduğumuz güçlü marka imajını, modern ve doğru ticaretin  nasıl yapılması gerektiğine dair bilgi birikimimizi, çalıştığımız...