03 / 05 / 2024

CarrefourSA adana mağazası

CarrefourSA adana mağazası

CarrefourSA, mağazasını Adana'da düzenlenen törenle hizmete açtı. CarrefourSA Genel Müdürü Ziya Hakan Ergin yaptığı açıklamada yeni hipermarkete 5 milyon lira yatırım yaptıklarını belirtti.

Evidea, Adana’daki ilk mağazasını 01 Burda AVM’de açıyor. İşte 30 Eylül Evidea fiyat listesi ve açılışa özel fiyatlar

Ev ve yaşam ürünleri sektöründe geniş ürün yelpazesi sunan Evidea, Adana’daki ilk mağazasını eğlencenin, buluşmanın adresi 01 Burda AVM’de açıyor.

Seranit Adana mağazası açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Seranit, Adana mağazasını hizmete açtı.

CarrefourSA 6 şubesinde outlet mağaza açtı!

Carrefour, 30 ülkede 12 bin 300 market ve 350 bin çalışanı ile dünyanın en büyük ikinci perakende zinciri konumuna sahip. CarrefourSA, altı mağazasında outlet bölümü açtı.

Carrefoursa 34 mağazasının kiracılık haklarını devretti!

Carrefoursa ile Migros arasında, işletilmekte olan 34 adet mağazanın, kiracılık hakkının ve  kira sözleşmelerinin devri hususunda 7 Ocak 2021 tarihinde sözleşme imzalandı. 

Migros ve CarrefourSA 34 mağaza için anlaşma imzaladı!

Migros ve CarrefourSA çeşitli şehirlerdeki 34 CarrefourSA mağazasının, Migros’a dönüştürülmesi yönünde anlaşma imzaladı.

Evidea Bursa CarrefourSA AVM mağazası açılıyor!

7 Mayıs'ta Meydan İstanbul'da, 1 Haziran'da AtlasPark AVM'de yeni mağazalarının kapılarını açan Evidea, yakında Bursa CarrefourSA AVM mağazasını da hizmete sunacak...

Carrefoursa 11 mağazasını Migros'a devretti!

Carrefoursa Kayseri'deki 11 mağazasının toplam 6.58 milyon liraya Migros'a devri için sözleşme imzalandığını açıkladı. 

İder Mobilya'dan Adana'ya yeni mağaza!

İder Mobilya, geniş mağaza zincirine bir yenisi daha ekliyor. İder Mobilya'nın Adana mağazası yarın açılacak.

CarrefourSA 630’ncu mağazasını Adana’da hizmete açtı!

CarrefourSA, mağazasını Adana'da düzenlenen törenle hizmete açtı. CarrefourSA Genel Müdürü Ziya Hakan Ergin yaptığı açıklamada yeni hipermarkete 5 milyon lira yatırım yaptıklarını belirtti.

Adana Club Bussıness Mağazası açıldı!

Benna İnşaatın sahibi Dilek Cankoy, Adana'da Club Bussıness Mağazası'nı açtı. Mağaza, Adana’da bir ilk daha yaşanmasını sağladı.

H&M, Adana Çukurova'daki ilk mağazasını açtı!

Dünyanın en büyük moda markalarından H&M, Adana Çukurova'daki ilk mağazasını Optimum AVM'de açtı. Marka açılışını özel bir alışveriş partisiyle kutladı.

H&M, Adana’daki mağazasını 1 Eylül’de açıyor!

Dünyanın en büyük moda markalarından H&M, Adana’daki mağazasını 1 Eylül’de açıyor. Mağaza, Optimum AVM’de 2 bin 700 metrekare alanda yer alıyor ve iki kattan oluşuyor.

Intersport 23. mağazası Adana'da açtı!

Dünyanın önde gelen spor markalarını bir araya getiren Intersport, Türkiye'de büyümeye devam ediyor. Intersport, Türkiye'deki 23. mağazasını Adana Optimum AVM'de açtı.

CarrefourSA adana mağazası Haberi

CarrefourSA adana mağazası


CarrefourSA, yeni konseptteki 630'ncu mağazasını Adana'da düzenlenen törenle açtı.


Kentte daha önce açılan mağazayı kapatıp M1 Alışveriş Merkezi içinde hizmete giren yeni  mağazanın açılışına CarrefourSA Genel Müdürü Ziya Hakan Ergin, kurum yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Yeni açılan mağazada bir çok yenilğin olduğunu belirten Ziya Hakan Ergin, “5 yıldır ilk defa bir hipermarket açıyoruz. Bunun kendi memleketim Adana’da olması ayrıca gurur verici bir olay. En son konseptlerimizi, dünyada uyguladığımız bir çok yeniliği buraya getirdik” dedi.

5 MİLYONLUK YATIRIM


Yeni hipermarkete 5 milyon lira yatırım yaptıklarını belirten Ergin şöyle devam etti:

“Bir çok yenilik var burada. Bu duvar, gördüğünüz gibi yeni bir alandır. Hiç bir hipermarketimizde olmayan bir alan. Balık, Türkiye’de bazı yerlerde uygulamaya soktuk ama burada tekrar devreye girdi. Bugün av yasağının...