25 / 07 / 2024

carrefoursa kurbanlık ise fiyatı

carrefoursa kurbanlık ise fiyatı

Kurban Bayramına sayılı günler kala Sabancı Holding ve Carrefour iştiraki CarrefourSA, büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık hayvan hisse fiyatlarını açıkladı. Kurban kesmek isteyen vatandaşlara iki farklı seçenek sunuluyor. İşte detaylar...

ATM'lerde yeni dönem başlıyor! 

Her ne kadar çoğunluk ilk günü tercih ediyor olsa da, Kurban Bayramı'nda kurbanlık alışverişi 4 gün boyunca da devam etmektedir. Birçok banka, günlük ATM para çekim limitini sınırlı mikarda tutarken, ATM'lerde de o tarihten itibaren limitler değişecek. Limitlerin değişeceği tarih ne zaman?

Mağdur ev sahibi sordu: Kiracım benden çaldığı kiralarla kurbanlık almış, acaba kurbanı kabul olur mu?

Ev sahipleri ve kiracılar arasında sular durulmazken, mağdur ev sahibi Hakan Kara'dan da şaşırtan bir paylaşım geldi. Hakan Kara sosyal medya hesabı üzerinden "Kiracım benden çaldığı kiralarla kurbanlık dana almış, acaba kurbanı kabul olur mu?" diye sordu.

Kurbanlık fiyatları 2 senede yüzde 566 zamlandı! 2022'de 15 bin TL olan büyükbaş hayvan fiyatı şimdi 100 bin TL'yi aştı!

CHP Karabük Milletvekili Cevdet Akay, karkas et ve kurbanlık fiyatlarında yaşanan artışı açıkladı. İşte bayram öncesi şok eden o rakamlar...

Borsa İstanbul’da bayram öncesi kurbanlık niyetine yatırımcıyı kestiler!

Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksindeki düşüş sürüyor. Borsaya vergi söylentileriyle başlayan satış süreci devam ederken, temel analist Adem Ayan, Kurban Bayramı öncesi yatırımcının kurban niyetine kesildiği benzetmesini yaptı. Takipçilerinden yorum yağdı.

Kurbanlık fiyatları tek tek açıklandı! CarrefourSA, Migros, A101 kurban fiyatları ne kadar? 

CarrefourSA, Migros, A101 kurban fiyatlarını tek tek açıkladı. Kurbanlık satışı yapılan marketler, veteriner, noter ve din görevlisi eşliğinde İslami usullere uygun kurban kesimi hizmeti sunuyor. İşte market market kurbanlık fiyatları 29 Mayıs 2024...

Kurban Bayramı yaklaşıyor! Kurbanlık koyun fiyatları ne kadar oldu?

İstanbul'da belirlenen kurban satış noktalarında hazırlıklar devam ederken kurbanlık fiyatlarının büyükbaş için 90 ile 180 bin lira arasında, küçükbaş için ise 8 bin ile 18 bin lira arasında değişeceği belirtiliyor.

Kurbanlık fiyatlarında balon!

Kurban Bayramı'na sayılı günler kala 2024 kurbanlık fiyatları belli olmaya başladı. Kurban fiyatları görenleri hayrete düşürürken, Kripto fenomeni Murat Ali Calman, sosyal medya hesabından kurban fiyatlarında balon oluştuğunu söyledi. İşte o açıklama...

İnşaat maliyetleri 1 yılda yüzde 70 arttı!

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan resmi rakamlara göre son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat maliyet endeksi Mart ayında yıllık yüzde 69,98 artarken, aylık ise yüzde 2,11 arttı. İşte TÜİK tarafından az önce açıklanan o rakamlar...

İl il küçükbaş ve büyükbaş kurbanlık fiyatları belli oldu: Kurbanlık canlı hayvan kilo fiyatları 2024!

Kurban Bayramı yaklaşırken, insanlar 2024 yılı kurbanlık fiyatlarını merakla araştırılıyor. Ankara, İstanbul ve pek çok ilde küçükbaş ve büyükbaş kurban fiyatları ortalama şekilde belirlendi. Fiyatlar geçen yıla göre yüzde 50 civarında yükseldi. İşte kurbanlık canlı hayvan kilo fiyatları 2024!

Ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez enflasyon için iki veriyi karşılaştırdı ve sordu: IMF hazırlığı mı?

Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) şubat ayı enflasyonunu aylık bazda yüzde 4,34 olarak açıklarken, TÜİK ise 4,53 olarak açıkladı. Bu durum karşısında ünlü ekonomist Mahfi Eğilmez sosyal medya hesabından değerlendirme yaptı. 

Borsa İstanbul’a en çok yatırım yapan ülke Katar oldu

Borsa İstanbul’a geçen yıl portföy değeri en çok artan yabancı yatırımcının geldiği ülke Katar oldu. Katar’ın ardından ikinci sırada ABD yer aldı. Birleşik Krallık ise 4 puan geriledi.

Aylık 2 bin 750 TL'den fazla kira geliri olan ev sahipleri dikkat! Yasal işlem yapılacak!

Hazine tarafından kira gelirleri incelemeye alınıyor. 2024 yılı için yıllık 33 bin lira, aylık ise 2 bin 750 liradan fazla kira gelirlerinin beyan edilmemesi halinde ilgili kişiler hakkında yasal işlem başlatılacağı gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

60 sene önce tesadüfen keşfedilen Derinkuyu Yeraltı Şehri 20 bin kişiye ev sahipliği yapmış!

Derinkuyu Yeraltı Şehri, Kapadokya bölgesinde bulunan, Nevşehir’e 30 km uzaklıkta bulunan Derinkuyu ilçesinde, Bizans döneminde yaklaşık 20 bin kişiye ev sahipliği yapmış. Görenleri büyüleyen şehrin ortaya çıkışı ise sadece bir tesadüften ibaret.

carrefoursa kurbanlık ise fiyatı Haberi

carrefoursa kurbanlık ise fiyatı

CarrefourSA yüzde 100 yerli besi kurbanlık paketleriyle farklı alternatifler sunan CarrefourSA, bayramın 4. günü teslim almak isteyenlere indirim fırsatı tanıyor.

Sakatat dahil en az 17 kilogramlık "Kıvırcık Koç Kurban Paketi" 3 bin 450 TL’den, Axess kart ile alışverişe özel 200 liralık indirim avantajı ile 3 bin 250 TL’den satılıyor.

En az 20 kilogramlık sakatat dahil "Büyükbaş Kurbanlık Hisse Paketi" ise 3 bin 950 TL’den, Axess ile alanlara özel 3 bin 750 TL’den satılıyor. Bayramın 4. günü teslim almak isteyenler ise kurbanlık 1/7 hisse "Büyükbaş Kurbanlık Hisse Paketi"nden özel indirim ile yararlanabilecek.

Bayramın 4. günü teslim alınacak en az 20 kilogramlık kemiksiz "Büyükbaş Kurbanlık Hisse Paketi", 3 bin 800 TL’ye satılırken, Axess kart ile satın almayı tercih edenler yine 200 liralık indirimden faydalanabilecek....