01 / 05 / 2024

Carrefoursa mehmet nane

Carrefoursa mehmet nane

Genel Müdür Mehmet Nane: "Kiler ile ciroda ilk üçe giriyoruz. Şimdi sırada tüketicinin kalbinde liderlik kurmak, lovemark olmak var . Büyüme iştahımız sürüyor. Yeni satın almalar olabilir. Tesco Kipa’ya da talip olabiliriz." dedi.

Carrefoursa market sayısını bine yükseltecek!

Geçen haftalarda önce İşmar satın alımına, sonra İzmir'de 223.6 milyon TL dev bir arazi satışma imza atan Carrefoursa, bir taşla 2 kuş vuracak.

“İç hat uçuşlarda tavan fiyat artışı kesinlikle gündeme gelecektir!”

Pegasus Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nane, iç hat uçuşlarda tavan fiyat artışının çok önceden yapılması gerektiğini ve artışın kesinlikle tekrar gündeme geleceğini ifade etti.

Mehmet Tevfik Nane kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Pegasus Hava Taşımacılığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tevfik Nane kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Tevfik Nane daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Tevfik Nane'nİn eğitim hayatı nasıldı?

Pegasus'tan zam çıkışı! Uçak biletlerine zam mı gelecek?

Uçak bileti fiyatlarının özellikle yurt içi hatlarda çok düşük loduğunu belirten Pegasus Başkanvekili Mehmet Nane, havayolu şirketlerinin personel hariç tüm giderlerinin döviz bazlı olduğuna işaret etti.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pisti 2020'de devreye girecek!

Bu yılın ilk yarısını 2,9 milyar TL ciro ve rekor doluluk oranlarıyla geçiren Pegasus, ikinci yarıdan da umutlu. Pegasus CEO'su Mehmet Nane, "Sabiha Gökçen'de ikinci pist, yeni uçaklar ve yeni hatlar ile birlikte çift haneli büyüme bekliyoruz" diyor.

Hakan Ergin kimdir?

2013 yılı Temmuz ayında CarrefourSA’da direksiyona geçmesinin ardından geçen 2,5 yıllık süreçte birçok başarıya imza atan Genel Müdür Mehmet Nane, görevini Hakan Ergin’e devretti. Peki, CarrefourSA Yeni Genel Müdürü Hakan Ergin kimdir?

Hakan Ergin, CarrefourSA Genel Müdürü oldu!

CarrefourSA’da direksiyona geçmesinin ardından geçen 2.5 yıllık süreçte birçok başarıya imza atan Genel Müdür Mehmet Nane, görevini Hakan Ergin’e devretti.

Carrefoursa 1 yılda 456 yeni mağaza açtı!

2015’te toplam 250 mağazası bulunan 3 ayrı zinciri bünyesine katan Carrefoursa, 1 yılda 456 yeni açılış yaptı. Carrefoursa Genel Müdürü Mehmet Nane, 333 mağazayla başladıkları yılı, toplam 792 mağazayla sonlandıracaklarını açıkladı.

Marmaris'te MiaMai Oteli açıldı!

Carrefoursa Genel Müdürü Mehmet Nane, “Şimdi durulma zamanı. Yıl sonuna kadar mağaza sayımız 450’den 800’e çıkacak. Satın alma işlemleri tamamlanınca Kiler tabelaları Carrefoursa olacak” dedi.

Carrefoursa,Kiler ve Alkaş Marmaris'te MiaMai otelini açtı!

Ünlü CEO’lar emeklilikte keyif sürmek için Bozburun’da arazi ararken otel sahibi oldular. Carrefoursa Genel Müdürü Mehmet Nane, Kiler CEO’su Nihat Özdemir ve Alkaş’ın patronu Avi Alkaş’ın artık bir butik oteli var...

CarrefourSA Samsun'da ilk hipermarketini açtı!

Sabancı Grubu'na bağlı CarrefourSA, Samsun'daki ilk hipermarketini dün hizmete açtı. Genel Müdür Mehmet Nane, 2014 başında lokal değerleri göz ardı etmeden global bir marka olabilmeyi amaçladıklarını söyledi.

CarrefourSA'nın 30. hipermarketi Samsun'da açıldı

CarrefourSA Genel Müdürü Nane, "Bu sene vites büyütüyoruz ve yatırımlarımızı sektördeki fırsatları değerlendirerek hayata geçiriyoruz. Samsun'daki ilk hipermarketimiz, yatırım planımızın önemli parçasını oluşturuyor." dedi.

Parakendeciler Marmaris'te butik otel açıyor!

CarrefourSA Genel Müdürü Mehmet Nane, Kiler Genel Müdürü Nihat Özdemir ve Jones Lang Lassalle Türkiye Başkanı Avi Alkaş’ın ortak turizm yatırımına girdi.

CarrefourSA Kipa'ya talip!

Genel Müdür Mehmet Nane: "Kiler ile ciroda ilk üçe giriyoruz. Şimdi sırada tüketicinin kalbinde liderlik kurmak, lovemark olmak var . Büyüme iştahımız sürüyor. Yeni satın almalar olabilir. Tesco Kipa’ya da talip olabiliriz." dedi.

Carrefoursa mehmet nane Haberi

Carrefoursa mehmet nane

Genel Müdür Mehmet Nane: Kiler ile ciroda ilk üçe giriyoruz. Şimdi sırada tüketicinin kalbinde liderlik kurmak, lovemark olmak var . Büyüme iştahımız sürüyor. Yeni satın almalar olabilir. Tesco Kipa’ya da talip olabiliriz.


2015, gıda perakendeciliğinde büyük zincirlerin el değiştirdiği bir yıl olmaya devam ediyor. Anadolu Grubu’nun Migros satın alması Rekabet Kurulu’nda görüşülürken dün de Carrefoursa cephesinde bir gelişme yaşandı. Carrefoursa, Kiler Alışveriş Hizmetleri Gıda Sanayi ve Ticaret’in yüzde 85 hissesini 429.6 milyon liraya satın almak için hisse devir anlaşması imzaladı. Şirket, geçtiğimiz aylarda İsmar’ın Türkiye çapındaki 26 marketi ile Antalyalı 1e1 Marketleri’nin 29 marketini bünyesine katmıştı. Fransız Carrefour’dan çoğunluk hisselerini aldıktan sonra direksiyonun başına geçen Sabancı Holding, Carrefoursa’yı 5 yıl sonra ilk kez 2014’te kâra geçirdi. Carrefoursa Genel Müdürü Mehmet...