27 / 04 / 2024

Çarşamba Belediyesi satılık dükkan

Çarşamba Belediyesi satılık dükkan

Samsun İli Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun Çarşamba'da yer alan 27 ev ve dükkan için satış ihalesi düzenliyor. Merakla beklenen ihale 24 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Hisseli tapu dışarıdan birine satılır mı? Tapu ayırma işlemleri ne kadar sürer?

Hisseli tapuda malikler gayrimenkulün her kısmında aynı oranlarda paya sahiptirler. Başka bir deyişle mülkün her kısmı için hissedarlar, aynı oranlarda hakka sahiptirler. Peki Hisseli tapu dışarıdan birine satılır mı? İşte detaylar!

KİPTAŞ'tan İstanbul'a çılgın konut projesi duyurusu: Kiralık ve satılık ev sorununu kökten çözecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki, vatandaşların konut ihtiyacını karşılamaya yönelik projeler gerçekleştiren KİPTAŞ, şehirdeki kiralık ve satılık konut sorununu kökten çözecek bir projeyi açıkladı. İşte 'İstanbul için en çılgın proje'nin detayları...

Samsun Çarşamba Belediyesi'nden 12.4 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

Çarşamba Belediyesi mülkiyeti Belediyeye ait olan, Samsun ili, Çarşamba ilçesinde yer alan 12 gayrimenkul 12 milyon 445 bin 750 TL'ye satıyor...

Samsun Çarşamba'da satılık 81 gayrimenkul!

Çarşamba Belediye Başkanlığı, Y. Kavacık, Uluköy, Güneşli, Dikbıyık, Kocakavak, Melik, Bafracalı'da yer alan 81 gayrimenkulü satışa çıkardı.

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Çarşamba Belediyesi'nden 7.9 milyon TL'ye satılık 12 gayrimenkul!

Çarşamba Belediyesi, 10 mahallesinde yer alan 10 arsa ve 2 tarlasını ihale ile satışa sunuyor. Gayrimenkullerin ihalesi 11 Ekim 2018 tarihinde yapılacak..

Çarşamba Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık bina!

Çarşamba Belediyesi tarafından Orta Mahalle'deki bodrum + 7 katlı bina 10 yıllığına kiraya veriliyor. Kiralama ihalesi 25 Temmuz'da yapılacak..

Balıkesir Manyas TOKİ satılık daire!

Ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanan projede toplamda 500 adet konut satışa çıkarıldı. Balıkesir Manyas TOKİ satılık daire için kurası 20 Nisan Çarşamba gününde yapılacak.

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı satılık hastane binası arıyor!

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı, amacına ve hizmet konularına yönelik çalışmalarını sürdürebileceği TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi kurmak üzere, kiralık veya satılık bina arıyor.

Kumru Ankara Evleri satılık daire!

Kumru Ankara Evleri satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 6 bin liradan başlıyor. Kumru Ankara Evleri projesinde 164 daire ve açık çarşı yer alıyor...

Kuzu Effect Oran Rezidans satılık!

8 bin 200 metrekare yeşil alanı bulunan projede 203 adet konut, 44 adet ofis ve açık çarşı bulunuyor. Kuzu Effect Oran Rezidans satılık daire teslimleri 2017 yılı Eylül ayında gerçekleşmesi öngörülüyor.

Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire!

Adana Büyükşehir Belediyesi ve Yeni Adana İmar A.Ş. ortak imzasıyla yükselen proje yaklaşık 3 bin adet daireden oluşacak. Yeni Adana İmar İlimtepe Sarıçam satılık daire fiyatları 1+1'lerde 99 bin TL'den başlıyor.

Kuzu Effect Kuzu Grup satılık!

Kuzu Effect Kuzu Grup satılık konutların fiyatları 750 bin liradan başlıyor. Kuzu Effect Evleri Ankara projesinde 203 daire, 44 ofis ve açık çarşı alanı yer alıyor.

Çarşamba Belediyesi satılık dükkan Haberi

Çarşamba Belediyesi satılık dükkan

Samsun İli Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun Çarşamba'da yer alan 27 ev ve dükkan için satış ihalesi gerçekleştiriyor. 

Çarşamba Belediyesi tarafından satışa çıkarılan evlerin alanları 160 metrekare ile 192 metrekare arasında değişirken, iş yerlerinin alanları ise 66 metrekare ile 151 metrekare arasında değişiyor. 

Yüzde 50 peşinat ve 24 ay taksit imkanı sunulan ihaleler Çarşamba Belediyesi 2. Kat toplantı salonunda gerçekleştirilecek.

Satışa çıkarılan daireler için ödenecek en düşük muhammen bedel 893 bin TL, en yüksek muhammen bedel 1 milyon 258 bin TL olarak belirlenirken, iş yerleri için ödenecek en düşük muhammen bedel 984 bin TL, en yüksek muhammen bedel 2 milyon 630 bin TL olarak belirlendi.

İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

GAYRİMENKULLER SATILACAKTIR
Samsun İli Çarşamba Belediye Başkanlığından:
MADDE 1- İlçemiz...