08 / 05 / 2024

çarşamba en uzun köprü

çarşamba en uzun köprü

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Samsun Büyükşehir Belediyesi, Çarşamba’da 310 metre ile ilçenin en uzun köprüsünü yapmak için çalışmalara başladı.

Borsa İstanbul'dan dev sürpriz: 19 Temmuz Çarşamba günü Borsa İstanbul'da en hızlı yükselen hisseler!

Dün banka hisseleri düşerken, bugün yükseliş yaşandı. Piyasalar, TCMB'nin faiz kararı öncesi beklentilere göre hareket ediyor. Dolar istikrarını korurken, altın geriledi. İşte 19 Temmuz Çarşamba günü Borsa İstanbul'da yükselen ve düşen hisseler...

Altında çarşamba ve cumaya dikkat! Uzmanlar nedenini tek tek açıkladı!

Altında en çok merak edilen sorular, “Bu fiyattan altın alınır mı, altın yıl sonu ne kadar olacak” olurken uzman isimler konuya peş peşe açıklık getirdi.  “Altında çarşamba ve cumaya dikkat!” diyen uzmanlardan çok ses getirecek açıklamalar...

Ayçiçek yağ fiyatlarında büyük indirim! İşte A101 Bim Şok ve Migros 13 Nisan çarşamba günü ayçiçek yağ fiyat listesi

'Ayçiçek yağları ne kadar? 5 litre ayçiçek yağı kaç para? gibi sorular fırsat arayışı ile en çok araştırılan konuşlardan olmaya devam ederken, yapılan dev kampanyaları sizler için derledik. İşte vatandaşı sevindirecek  Şok, A101, Migros ve Bim’in 13 Nisan Çarşamba  2022 Ayçiçek yağ fiyatları.

Dünyanın en uzun çift katlı asma köprüsü trafiğe açıldı!

Dünyanın en uzun açıklığa sahip olan çift katlı asma köprüsü, Çin’in Hubei eyaletinin başkenti Wuhan’da önceki gün açıldı.

Samsun Çarşamba'da satılık 81 gayrimenkul!

Çarşamba Belediye Başkanlığı, Y. Kavacık, Uluköy, Güneşli, Dikbıyık, Kocakavak, Melik, Bafracalı'da yer alan 81 gayrimenkulü satışa çıkardı.

Çarşamba Otobüs Terminali kira sözleşmesi feshedildi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Özel Çarşamba Eğitim Kurumları Yayıncılık Matbaacılık Ticaret Limited Şirketi arasında Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali kira sözleşmesi feshedildi...

Samsun Çarşamba'da 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

Çarşamba Belediye Başkanlığı, Samsun Çarşamba Sarıcalı mahallesinde yer alan gayrimenkulü 10 yıllığına kiraya verecek.

Çarşamba Otobüs Terminali aylık 60 bin TL'ye kiraya verildi!

Avrasya GYO'nun portföyünde yer alan Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin mevcut kiracısı Çetinler Otogar İşletmeciliği İnşaat Ticaret Limited Şirketi ile 1 yıl süreli kira sözleşmesi imzalanmasına karar verildi...

Avrasya GYO Çarşamba Otobüs Terminali'nin bir kısmını 30 bin TL'ye kiraya verdi!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı,  Çarşamba Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin 4 bin 924 metrekarelik kısmını 5 yıllığına 30 bin TL + KDV kira bedeli ile Özel Çarşamba Eğitim Kurumları Yayıncılık Matbaacılık'a kiraya verdi...

Samsun Çarşamba'da 9.2 milyon TL'ye satılık 15 gayrimenkul!

Çarşamba Belediye Başkanlığı, 15 adet gayrimenkulü 9 milyon 223 bin 999 TL muhammen bedelle satışa çıkardı.

Türkiye'nin en uzun teleferik tesisi Palandöken'e inşa edilecek!

Erzurum Valisi Otay Memiş, kar kalitesi, yılın 6 ayı kayak yapmaya elverişli, uzun pistleriyle önemli kayak merkezlerinden olan Palandöken'e Türkiye'nin en uzun teleferik tesisinin inşa edileceğini belirtti.

Samsun Çarşamba'da 2 dev yatırım tamamlanıyor!

Samsun Çarşamba Kaymakamı Doç. Dr. Şükrü Yıldırım ve Çarşamba Belediye Başkanı Halit Doğan, Engelsiz Yaşam Merkezi ve Aktif Yaşam Merkezi'nde sona gelindiğini açıkladı.

Dünyanın en uzun gökdelenleri!

Dünyanın en uzun gökdelenleri listesi inşaatları devam eden kulelerin tamamlanmasının ardından güncellendi. Dünyanın en uzun gökdelenleri listesinde bu yılda Burj Khalıfa birinci sırada yer aldı.

çarşamba en uzun köprü Haberi

çarşamba en uzun köprü


Samsun’un Çarşamba ilçesinde bir çok mahalleyi birbirine bağlayacak olan ilçenin en uzun köprü inşaatı için çalışmalar başladı. Samsun Büyükşehir Belediyesi 2014 yılından bugüne kadar Çarşamba ilçesine toplamda 55 milyon yatırım gerçekleştirirken, halkın ve bölgenin ihtiyaçlarının giderilmesi için yeni projelere hız kesmeden devam ediyor.


Yeşilırmak üzerinden birçok mahallenin bağlantı yollarının kopuk olması üzerine, halktan gelen yoğun talep ve bölgedeki, ticari, sosyal durumlarda göz önüne alınarak 310 metre boyunda ilçenin en uzun köprü inşaatı geçtiğimiz günlerde başladı. 

İLÇENİN EN UZUN KÖPRÜSÜ YAPIMI DEVAM EDİYOR

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “Köprülerin uzunlukları, genişliklerinden ziyade bizim için sağlayacağı faydalar çok önemli. Hacılıçay köprüsünü yaparak vatandaşlarımızın büyük bir ulaşım sıkıntısını gidermiştik. Proje tamamlandığında Hürriyet, Kumtepe ve civardaki köyler karşıdan karşıya geçme...