30 / 07 / 2024

çarşamba Mehmet Tülazoğlu Adalet MYO

çarşamba Mehmet Tülazoğlu Adalet MYO

Çarşambalı hayırsever Tülay Ulusoy, oğlu Alican Ulusoy ile birlikte Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çarşamba Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü’nde babaları Mehmet Tülazoğlu adına yaptırdıkları Adalet Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ettiler.

ŞOK 10 Temmuz 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! ŞOK'ta bu çarşamba birçok üründe indirim fırsatı var...

ŞOK Market 10 Temmuz 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK markette bu çarşamba birçok üründe indirim sizleri bekliyor. 

ŞOK 3 Temmuz 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! ŞOK'ta önümüzde hafta çarşamba birçok üründe indirim var...

ŞOK 3 Temmuz 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. Bu çarşamba ŞOK'ta birçok seçili üründe indirim fırsatı sizleri bekliyor.

ŞOK Market 12 Haziran 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımlandı! ŞOK'da bu çarşamba birçok üründe indirim var...

ŞOK Market 12 Haziran 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı.  Bu çarşamba ŞOK'ta birçok indirimli ürün raflardaki yerini alıyor. 

ŞOK Market 12 Haziran 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! ŞOK'ta bu çarşamba günü birçok üründe indirim fırsatı...

ŞOK Market 12 Haziran 2024 aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. ŞOK markete bu çarşamba günü aktüel indirimli ürünler geliyor. Temizlik ürünlerinden, bahçe lambasına, oyuncaktan, aksesuara kadar birçok ürün raflarda yerini alacak.

ŞOK 5 Haziran 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! ŞOK'ta bu çarşamba indirimli ürünler sizleri bekliyor...

ŞOK Market, 5 Haziran 2024 kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK'ta bu çarşamba gıda ürünlerinden, elektronik eşyalara kadar birçok üründe indirimler sizleri bekliyor.

ŞOK 15 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Bu çarşamba ŞOK'a kamp ve piknik malzemeleri geliyor...

ŞOK 15 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. ŞOK’ta bu çarşamba günü birçok aktüel üründe indirim var. Orcamp kamp ve piknik setlerinden erkek ve kadın şortuna, Finish Quantum bulaşık makinesi kapsülü ile klimalara kadar birçok üründe fırsatlar sizleri bekliyor.

ŞOK 1 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! ŞOK'ta bu çarşamba indirimli ürünler sizleri bekliyor...

ŞOK 1 Mayıs 2024 çarşamba aktüel ürünler kataloğunu internet sayfasında paylaştı. ŞOK'ta bu çarşamba birbirinden farklı ürünler raflardaki yerini aldı. 

ŞOK 17 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! ŞOK'ta bu çarşamba birçok üründe indirim var...

ŞOK 17 Nisan 2024 Çarşamba aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK'ta bu çarşamba günü seçili onlarca üründe indirim fırsatı sunuluyor. 

ŞOK 10 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! ŞOK'ta bu çarşamba seçili ürünlerde indirim fırsatı!

ŞOK 10 Nisan 2024 Çarşamba aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK Market 10 Nisan 2024 Çarşamba kataloğunda birbirinden güzel indirimli ürünler raflarda yerini alacak. 

ŞOK 3 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Kataloğu'nu yayımlandı! Bu çarşamba ŞOK'ta birçok üründe indirim var!

ŞOK Market 3 Nisan 2024 Çarşamba aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Buna göre, ŞOK'ta 3 Nisan 2024 Çarşamba günü seçili birçok üründe indirim uygulanacak. 

ŞOK 27 Mart 2024 Aktüel Ürünler Kataloğunu yayımladı! Bu çarşamba ŞOK'ta birçok üründe indirim var!

ŞOK Market 27 Mart 2024 güncel ürünler kataloğunu paylaştı. Buna göre, ŞOK'ta bu çarşamba günü elektronik eşyadan, gıda ve deterjana kadar birçok üründe indirim fırsatı var. 

ŞOK Markette 20 Mart'ta seçili ürünlerde indirim! ŞOK'ta bu Çarşamba Samsung çamaşır makinesinde indirim var!

ŞOK Market 20 Mart 2024 güncel ürünler kataloğunu paylaştı. Bu Çarşamba ŞOK'ta seçili birçok üründe fırsatlar sizleri bekliyor. 20 Mart 2024 Çarşamba ürün kataloğu ve detayları!

Bu Çarşamba ŞOK'ta televizyon ve telefonlarda indirim! ŞOK Market 21 Şubat 2024 güncel kataloğunu yayımladı!

ŞOK Market 21 Şubat 2024'te güncel ürünler kataloğu internet sayfasından paylaştı. ŞOK'ta bu Çarşamba; elektronik ürünlerde, telefon, televizyon ve seçili ürünlerde indirim yapılacağı duyuruldu. İşte, 21 Şubat 2024 ŞOK indirimleri.

çarşamba Mehmet Tülazoğlu Adalet MYO Haberi

çarşamba Mehmet Tülazoğlu Adalet MYO


Ulusoy Ailesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Çarşamba Mustafa Kemal Güneşdoğdu Kampüsü’nde babaları Mehmet Tülazoğlu adına yaptırdıkları Adalet Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ettiler. Hayırsever Tülay Ulusoy, oğlu Alican Ulusoy, Belediye Başkanı Hüseyin Dündar, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Meliha Nurdan Taşkıran, Yüksekokul Müdürü Yılmaz Yurtseven okulu gezdiler. 



ULUSOY, “HAYATIMIN EN BÜYÜK MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM”

Tülay Ulusoy, “Şehrime böyle güzel bir eğitim yuvası kazandırmanın heyecanı ve mutluluğunu yaşıyorum. Hayatımda yaşadığım en güzel ve en büyük mutluluk bu olsa gerek. Babamın adına yapılan bu okulun inşaatının tamamlandığını görmekten çok mutluyum. Çarşamba’ya okul yaptırma fikrini çocukluk dişçimiz rahmetli Mustafa Kemal Güneşdoğdu’nun verdiği bir röportajı okuduktan sonra benimsedim. Kendisi çok değerli hayırsever bir büyüğümüzde Allahtan rahmet diliyorum. Mehmet Tülezoğlu Adalet Meslek Yüksek Okulu ilçemize hayırlı olsun.” Şeklinde konuştu.


DÜNDAR,...