25 / 07 / 2024

çarşamba otogarının sahibi kim

çarşamba otogarının sahibi kim

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklama ile Metrocity' de bulunan ofisinin, Samsun, Çarşamba ve Havza Otogarları' nın değerleme raporlarını hazırlattığını bildirdi...

ŞOK'ta bugün birçok üründe indirim var! 19 Haziran 2024 Çarşamba ürün kataloğu kataloğu...

ŞOK Market'te bugün teknoloji, ev aletleri, giyim ve birçok üründe indirim fırsatı var. ŞOK Market aktüel ürünler kataloğunda bu çarşamba birçok üründe indirim fırsatı sizleri bekliyor. 

ŞOK Market 12 Haziran 2024 aktüel ürünler kataloğunu yayımladı! ŞOK'ta bu çarşamba günü birçok üründe indirim fırsatı...

ŞOK Market 12 Haziran 2024 aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. ŞOK markete bu çarşamba günü aktüel indirimli ürünler geliyor. Temizlik ürünlerinden, bahçe lambasına, oyuncaktan, aksesuara kadar birçok ürün raflarda yerini alacak.

Altın fiyatları fırladı! Kapalıçarşı'da Cumhuriyet altını ne kadar? Ata lira fiyatı ne oldu? 5 Haziran altın fiyatları

5 Haziran Çarşamba günü altın fiyatları yükselişine devam ediyor. Dün atağa geçen altını gramı bugün 2500 liraya ulaştı. Kapalıçarşı'da Cumhuriyet altını ne kadar? Ata lira fiyatı ne oldu? 5 Haziran 2024 altın fiyatları.

ŞOK 15 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! Bu çarşamba ŞOK'a kamp ve piknik malzemeleri geliyor...

ŞOK 15 Mayıs 2024 aktüel ürünler kataloğunu internet sayfası üzerinden paylaştı. ŞOK’ta bu çarşamba günü birçok aktüel üründe indirim var. Orcamp kamp ve piknik setlerinden erkek ve kadın şortuna, Finish Quantum bulaşık makinesi kapsülü ile klimalara kadar birçok üründe fırsatlar sizleri bekliyor.

ŞOK 17 Nisan 2024 aktüel ürünler kataloğu yayımlandı! ŞOK'ta bu çarşamba birçok üründe indirim var...

ŞOK 17 Nisan 2024 Çarşamba aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. ŞOK'ta bu çarşamba günü seçili onlarca üründe indirim fırsatı sunuluyor. 

ŞOK 3 Nisan 2024 Aktüel Ürünler Kataloğu'nu yayımlandı! Bu çarşamba ŞOK'ta birçok üründe indirim var!

ŞOK Market 3 Nisan 2024 Çarşamba aktüel ürünler kataloğunu internet üzerinden paylaştı. Buna göre, ŞOK'ta 3 Nisan 2024 Çarşamba günü seçili birçok üründe indirim uygulanacak. 

ŞOK 27 Mart 2024 Aktüel Ürünler Kataloğunu yayımladı! Bu çarşamba ŞOK'ta birçok üründe indirim var!

ŞOK Market 27 Mart 2024 güncel ürünler kataloğunu paylaştı. Buna göre, ŞOK'ta bu çarşamba günü elektronik eşyadan, gıda ve deterjana kadar birçok üründe indirim fırsatı var. 

ŞOK Markette 20 Mart'ta seçili ürünlerde indirim! ŞOK'ta bu Çarşamba Samsung çamaşır makinesinde indirim var!

ŞOK Market 20 Mart 2024 güncel ürünler kataloğunu paylaştı. Bu Çarşamba ŞOK'ta seçili birçok üründe fırsatlar sizleri bekliyor. 20 Mart 2024 Çarşamba ürün kataloğu ve detayları!

ŞOK 7 Şubat 2024 Kataloğunu yayınladı! ŞOK'ta bu çarşamba seçili ürünlerde, dayanılmaz fırsatlar sizleri bekliyor!

ŞOK Aktüel 7 Şubat 2024 kataloğunu marketin internet sayfasında yayınladı. Bu çarşamba günü ŞOK'ta farklı kategorilerde onlarca ürün fırsatı yer alıyor. Katalogta yer alan seçili elektronik ürünler, sevgililer gününe özel indirimler yer alıyor. 

3 Ocak Çarşamba dolar rekor tazeledi! Euro bugün ne kadar oldu? 3 Ocak 2024 döviz kurları

Haftanın üçüncü işlem gününde dolar kuru sınırlı yüksleişine devam ediyor. Dolar 3 Ocak Çarşamba günü 29,86 lira seviyesi ile rekor tazeledi. Peki bugün euro/TL kuru ne kadar oldu? 3 Ocak 2024 döviz kurları...

İBB'den 100 bin öğrenciye 7 bin 500 TL'lik burs: İlk taksit çarşamba yatıyor!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, 100 bin üniversite öğrencisine sağlayacakları 7 bin 500 liralık bursun ilk taksitinin çarşamba günü hesaplara yatırılacağını duyurdu.

Altın fiyatlarında geri vites! Elinde avucunda altını olanlar dikkat! 13 Aralık Çarşamba altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları geçtiğimiz yüksek seviyelerden işlem görürken bu hafta geri vites yaptı. Altın alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Çeyrek altın kaç lira?  13 Aralık Çarşamba altın fiyatları.

Altın fiyatları rekor tazeledi! Ons altın 2 bin dolar! Gram altın ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba altın fiyatları

Altın fiyatları yeni günde rekor tazeledi. Ons altın 2 bin dolar olurken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Gram altın ne kadar oldu? 22 Kasım Çarşamba 2023 altın fiyatları. 

çarşamba otogarının sahibi kim Haberi

çarşamba otogarının sahibi kim


Avrasya GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimiz portföyünde yer alan taşınmazlara ilişkin olarak Alan Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. tarafından hazırlanan gayrimenkul değerleme raporları ekte yer almaktadır.


Metrocity Ofis değerleme raporu için tıklayın

Samsun Otogarı değerleme raporu için tıklayın

Çarşamba Otogarı değerleme raporu için