14 / 05 / 2024

Çarşambaya golf sahası

Çarşambaya golf sahası

Çarşamba'ya 3 ayrı golf sahası yapılacak Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Çarşamba ilçesinde Akça Tarla yöresine 600 dönümlük alana 27 delikli 3 ayrı golf sahası yapılacağını açıkladı.

Volkswagen'in Eylül fiyatları beğeni topladı! İşte Golf'ün 27 Eylül 2022 fiyat listesi…

Satışa sunulduğu günden bu yana Avrupa’nın en çok satılan otomobilleri arında bulunan ve herkesin merakla takip ettiği Volkswagen Golf’ün eylül ayı fiyatı açıklandı. İşte, Volkswagen Golf’ün 27 Eylül 2022 fiyat listesi…

Volkswagen Eylül fiyatlarını açıkladı! İşte, Volkswagen Golf’ün 4 Eylül 2022 fiyat listesi…

Satışa sunulduğu günden bu yana Türkiye’nin en çok satılan otomobilleri arında bulunan ve herkesin merakla takip ettiği Volkswagen Golf’ün eylül ayı fiyatı belli oldu. İşte, Volkswagen Golf’ün 4 Eylül 2022 fiyat listesi…

Volkswagen Golf R fiyatlarında son dakika! Temmuz'a özel fiyatlar belli oldu! 9 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Yeni Golf R, 320 PS güce sahip 2.0 TSI motoru ile sürücülerin beğenisini toplamayı başarıyor. Peki, Volkswagen Golf R fiyatları ne kadar? Volkswagen Golf R kaç TL? İşte 9 Temmuz 2022 Volkswagen Golf R fiyat listesi...

Ziraat Bankası, Göktürk'teki araziyi Demirören Holding'e kiraladı iddiası!

Demirören Holding’in, Ziraat Bankası’ndan çektiği milyonlarca dolarlık kredi karşılığı ipotek ettirdiği İstanbul Göktürk Kemer Country’deki golf sahası arazilerinde yeni bir gelişme ortaya çıktı.

Demirören'in Göktürk'teki arazilerinin imar planları iptal edildi!

Ziraat Bankası'nın, Demirören Holding 'ten aldığı  İstanbul Göktürk Kemer Country’deki golf sahası arazileri ile ilgili Yargıtay'dan karar geldi. 

Demirören Holding'in Göktürk'teki arazilerinin akıbeti belli oldu!

Demirören Holding’e ait Kemer Country’deki golf sahasının yer aldığı araziyle ilgili çeşitli iddialar gündeme geldi. Arazilerle ilgili sürecin detayları belli oldu. 

Demirören Holding'in Göktürk'teki ipotekli arazilerinin imar planı iptal edildi!

Demirören Holding’e ait Kemer Country’deki golf sahasının yer aldığı araziyle ilgili çeşitli iddialar gündeme geldi. Buna göre; Demirören'in borçlarına karşılık Ziraat Bankası'na ipotek ettirdiği arazilerin imar planı iptal edildiği belirtildi.

Samsun’daki golf sahası Katar Emiri’nin teyzesi için görücüye çıktı!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından 27 milyon TL harcamayla yapılan ve her yıl yaklaşık 3 milyon lira zarar eden golf sahası Katar Emiri'nin teyzesine sunuldu. Münire Nasır El-Misnad'ın Katar Emiri'nin annesi Şeyha Moza ile ortak olduğu firma, Kanal İstanbul güzergahında da arazi almıştı.

Maslak'ta 3 milyon TL'ye kiralık golf sahası!

Golf Tur Operatörleri Birliği (IAGTO) tarafından Orman Müdürlüğü'nün Maslak'taki merkezinde yapılacak olan ihalede ilk yıl için muhammen kira bedeli 3 milyon 66 bin 319 TL olarak belirlenmiş.

Maraş’ın yeniden inşası Türk müteahhitlere iş sahası açar mı?

46 yıl önce yerleşime ve ziyarete kapatılan yasak bölge Maraş bugün kısmi olarak açıldı. Peki Maraş'ın açılması ne anlama geliyor? Maraş’ın yeniden inşası Türk müteahhitlere yeni iş sahası açar mı?

Rize'de yapılan Çay Çarşısı Kıyı Kanunu'na aykırı çıktı!

Rize Ticaret Borsası tarafından dolgu sahasına yapılan Çay Çarşısının Kıyı Kanunu'na aykırı olduğu Sayıştay raporuyla belirlendi. 

Antalya Ulualan sahiline 4 otel ve golf sahası yapılacak!

Antalya Manavgat’ta Ulualan sahil bölgesinin 4 otel ve golf alanı için tahsis edilmesine siyasetçiler ve sivil örgütler tepki gösterdi, kararın iptal edilmesi talep edildi...

Çeşme ve Urla kıyılarına golf sahası mı yapılacak?

İzmir Çeşme ve Urla'daki 511 arazi ile ilgili acele kamulaştırma kararı alınmıştı. SİT ve kıyı alanları kamulaştırılırken, mera ve tarım arazileri ise golf sahası olacak.

Çarşambaya golf sahası Haberi

Çarşambaya golf sahası

Samsun ili Çarşamba ilçesine bağlı Orta Mahalle'deki 5 kilometre uzunluğundaki güzergahı düzenleyerek tarih, doğa ve yürüyüş yoluna dönüştüreceklerini de belirten Yılmaz, şunları söyledi: "Çarşamba'nın tarihsel ve kültürel birikimlerini herkese tanıtmalıyız. Bunun içinde müze yapmak zorundayız. İlçenin en müthiş turizm değeri Yeşilırmak'tır. Çarşamba özelinde en büyük avantajımız nehrin kazandırdığı verimli tarım ovasıdır. Yeşüırmak'a gezinti amaçlı bir takım su araçları konulabilir"...