15 / 05 / 2024

case özel seri

case özel seri

Türk Traktör 1 milyonuncu üretimini Case Farmall 110A ActiveDrive4 özel serisi ile taçlandırdı. Özel seriye sadece 50 çiftçi sahip olabilecek. Case Farmall AD 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Fiat’tan ‘100’ncü yıl’ atağı! Cumhuriyetin 100’ncü yılına özel ‘Fiorino 100’ncü Yıl Serisi’ geliyor!

Fiat'tan Cumhuriyet'in 100'ncü yılına özel seri geliyor. Fiorino Combi 1.3 Mjet 95 HP versiyon ile devreye giren özel seri 690 bin 900 TL’lik fiyat ile satışa çıkıyor.

Koleksiyonluk özel seri Samsung Galaxy Watch6 Classic Astro Edition satışa çıktı!

Samsung Türkiye, özel olarak sınırlı sayıda üretilen koleksiyonluk Galaxy Watch6 Classic Astro Edition modelini görücüye çıkardı.

Ferrari yine heyecan yaratacak özel serisini tanıttı: SF90 XX Stradale, SF90 XX Spider...

Ferrari, SF90 Stradale altyapısını kullanan sınırlı sayıda üretimini yapacağı yeni özel seri SF90 XX Stradale ile SF90 XX Spider modellerini Fiorano Pisti’nde görücüye çıkardı.

TOGG için saat verilmişti! Yoğun ilgi erteleme getirdi

Togg 100. Yıl Özel Seri Togg Akıllı Cihazları için bugün saat 19.23'te start alan, ön siparişe katılma ve teslim alma sıralamasını belirleme hakkı sağlayacak 2023 adetlik NFT koleksiyonunun açık artırmasının, yoğun ilgi nedeniyle bir sonraki duyuruya kadar durdurulduğu ifade edildi.

30. yıl özel seri Honda CBR1000RR-R Fireblade SP 28 Ekim 2022 fiyat listesi!

Yollar yerine pistler için geliştirilen Honda CBR1000RR-R Fireblade fiyatları ne kadar? İşte Honda CBR1000RR-R Fireblade SP 28 Ekim 2022 fiyat listesi...

Türk Traktör’den özel seri! Sadece 50 çiftçi sahip olabilecek! İşte Case Farmall 110A 110 Eylül 202 fiyat listesi

Türk Traktör 1 milyonuncu üretimini Case Farmall 110A ActiveDrive4 özel serisi ile taçlandırdı. Özel seriye sadece 50 çiftçi sahip olabilecek. Case Farmall AD 10 Eylül 2022 fiyat listesi

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor!

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor. Alaçatı tarzını evine taşımak isteyenler, Alfemo’nun yemek odasından yatak odasına, yaşam ünitesinden oturma odasına kadar her alan için tasarladığı Alaçatı konseptli ürünlerini tercih ediyor.

Bien iki yeni serisini tanıttı: Taurus ve Harmony!

Ödül­lü ve yenilikçi ta­sa­rım­la­rı ile her zaman fark yaratan Bİ­EN, ürünlerine iki özel seri daha ekledi: Mermerin derinlikli dünyasını yaşam alanlarınıza taşıyan “Taurus” ile klasik çizgilerin otantikliğini banyolarınızda yansıtan “Harmony”.

Seranit projelere özel karo tasarlıyor!

Armani, Lacoste ve Vakko gibi birçok firmaya özel seri karo üreten Seranit, bunların formüllerini saklıyor. Gelecekte aynı ürünü isteyen firma için ilkinin aynısı üretiliyor..

Karel AirTies için seri üretime başladı!

Karel Elektronik Sanayi ve Ticaret A.Ş., 17 Şubat 2014 tarihli özel durum açıklamasında duyurduğu gibi Airties firması için seri üretime başladı. Tahmini ciro beklentisi 2014 yılı için 2 Milyon USD olarak belirlendi...

Patricia Urquiola, Arçelik için yeni bir seri tasarladı!

TÜM dünyada yarattığı trendler ve sıra dışı tasarımlarla tanınan Patricia Urquiola, mutfaklar için yeni bir bakış açısıyla çok özel bir seri tasarladı. Patricia Urquiola,İstanbul’da Rahmi Koç Müzesi’nde konferans verdi.

NG Kütahya Seramik Biblos ve Polen serisini sunuyor!

Yaşam alanlarınızı modern bir şekilde dekore etmek için NG Kütahya Seramik’in sunduğu iki özel seri var: Biblos ve Polen...

SMEG FAB 28 model buzdolabına jean giydirdi!

SMEG, rahat, spor ve özgür yaşam tarzını yansıtan FAB 28 Denim buzdolabını, özel bir seri olarak sınırlı sayıda üretti. SMEG'in tüm dünyada toplam 200 adet satışa sunduğu denim kumaş kaplı özel seri buzdolabının 3 tanesi de, Türkiye'deki seçkin alıcılar

case özel seri Haberi

case özel seri

Türk Traktör geçtiğimiz aylarda 1 milyonuncu traktörünü banttan indirdi. Şirket 1 milyonuncu üretimi, 50 adetle sınırlı özel seri Farmall 110A ActiveDrive 4 modeli ile ölümsüzleşirdi. Case IH markasının kırmızı renkteki detaylarından farklı olarak antrasit gri metalik renkte ön kaporda ve arka çamurlukların üzerinde yer alan Case IH markasının kırmızı renkteki detayları özel seri üretime bambaşka bir hava kattı.

Ön kaportadaki antrasit gri ve Case IH kırmızısının uyumunu arka çamurluklarda da kullanan Farmall 110 ActiveDrive hangi açıdan bakılırsa bakışlın dikkatleri üzerine çemeyi başarmış.

Ayrıca 1 milyonuncu üretime ithafen kabin içinde B-sütununun üzerine traktöre özel bir plaket konularak 50 adetle sınırlı üretimde kaçıncı sırada olduğu gösterilmiş.


 

Farmall 110A özel seri traktör ayrıca siyah tavanı ve siyah jantları ve kapı üzerindeki şeffaf...