02 / 05 / 2024

Casper VIA E30 özellikleri

Casper VIA E30 özellikleri

Uygun fiyatlı yeni bir akıllı telefon almak isteyenler tüm fiyat performans ürünlerini araştırıyorlar. Bu kapsamda gelişmiş teknolojisi ve şık tasarımıyla Casper VIA E30 dikkat çekiyor. Peki, Casper VIA E30 ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

BİM'den 23 - 26 Ocak 2024 indirim kataloğu! Elektronik eşyalarda cazip fırsatlar BİM'de...

Türkiye'nin en büyük perakende market zincirlerinden biri olan BİM aktüel ürün katalog listeleri yayınlandığını açıkladı. BİM, çeşitli elektronik ürünlerde indirim fırsatları sunuyor. Dijitsu 75' UHD Google Tv 23.999  TL, TCL 32' FHD Android Tv 5.699  TL, Casper VIA X30 Cep Telefonu 7.799  TL.

128 GB Casper VIA M30 Plus BİM'de satışa çıkıyor! İşte indirimli fiyatı

128 GB Casper VIA M30 Plus akıllı telefon 15 Eylül'den itibaren BİM'de satışa çıkıyor. Üstelik piyasaya göre oldukça uygun bir fiyattan satılıyor. İşte detaylar...

Teknosa sömestrda gençleri unutmadı! Casper VIA F30 telefonlarda 1000 TL indirim! 12 Ocak 2023 fiyat listesi 

Teknosa sömestr tatiline özel kampanlarına devam ediyor. Gençlere yönelik yaptığı 'karne hediyeniz teknosada' avantajı ile Casper VIA F30 Plus telefonları 1000 TL indirimle veriyor. İşte detaylar

2022'nin son fırsatı! Casper VIA F30 Plus tablet kapış kapış gidiyor... 30 Aralık fiyat listesi

Casper'dan mükemmel bir yılsonu fırsatı, Casper VIA F30 Plus, tabletler uygun fiyata bayilerinde sartılmaktadır. Peki Casper VIA F30 Plus tablet fiyatı nedir?

Casper VIA E30 ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi!

Uygun fiyatlı yeni bir akıllı telefon almak isteyenler tüm fiyat performans ürünlerini araştırıyorlar. Bu kapsamda gelişmiş teknolojisi ve şık tasarımıyla Casper VIA E30 dikkat çekiyor. Peki, Casper VIA E30 ne kadar? İşte 10 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Teknosa'dan CASPER VIA E4 cep telefonuna 480 TL indirim! İşte 16 Nisan 2022 fiyat listesi...

Teknosa, Casper VIA E4 cep telefonuna 480 TL indirim yaptı. Peki, Teknosa'da Casper VIA E4 fiyatları ne kadar? İşte 16 Nisan 2022 fiyat ve ürün bilgisi...

Casper VIA F20'ye 800 TL indirim! İşte 2022 Mart ayı fiyat listesi...

MediaMarkt, Casper VIA F20'ye tam 800 Türk Lirası indirim yaptı. İşte indirimin ardından güncel fiyatlar ve Casper VIA F20 hakkında merak edilen her şey...

VİA GYO'nun izahnamesi yayınlandı!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, şirket izahnamesini yayınladı. VİA GYO şirket izahnamesini Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınladı.

VİA GYO esas sözleşmesini güncelledi!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, esas sözleşmesinde güncelleme yaptı. VİA GYO güncellediği esas sözleşmesini Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınladı. İşte VİA GYO'nun esas sözleşmesi..

Via GYO Viaport Asia'da C Blok inşaatı tamamlandı!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Viaport Asia, Viaport Marina ve Viasea Akvaryum projeleri hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.

Via GYO halka arz fiyatının değerlendirme raporunu yayınladı!

VİA Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamaya göre Via GYO halka arz fiyatının değerlendirme raporunu yayınladı.

Via GYO'nun son ortaklık yapısı!

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Günlük Alım Emri Taahhüdü işlemleri sonrasındaki son ortaklık yapısını açıkladı. İşte Via GYO'nun son ortaklık yapısı...

Via Garden Manolya'da daireler 385 bin TL’ye!

Özkır İnşaat tarafından hayata geçirilen Via Garden Manolya projesi 7 bin 310 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 2 bloktan oluşan projede 41 adet daire yer alıyor.

Casper VIA E30 özellikleri Haberi

Casper VIA E30 özellikleri

Casper, giriş segmenti telefon kategorisine yeni bir anlayış getirdiği VIA E30 ile kullanıcılara akıllı telefonda akıllı seçim fırsatı sunuyor. 

İyi bir telefondan beklenen her şeyi, en ulaşılabilir haliyle tüketicilere sunmayı hedefleyen Casper, 4 farklı kamerasıyla profesyonel fotoğraf ve selfie çekilmesine olanak tanıyan VIA E30 telefonunu platin mavi, platin beyaz ve platin siyah seçenekleriyle satışa sunuyor. 

VIA E30'un maksimum ekran-gövde oranı sunmak için tasarlanan geniş ekranı, vizyonunu genişletirken yüksek teknolojisiyle de deneyimlerinize netlik kazandırıyor. 

VIA E30'un MediaTek Helio G35 işlemci gücüyle HyperEngine oyun teknolojisinin keyfini deneyimlemeniz mümkün oluyor. MediaTek Helio G35 HyperEngine Oyun Teknolojisini destekliyor. 

Akıllı güç tasarrufu teknolojisine sahip, uzun ömürlü 5000 mAh pilin tam desteğiyle telefonunuzu daha uzun kullanmanız mümkün olyuyor. Bu sayede daha fazla deneyim yaşayabiliyorsunuz. 

Yüz tanıma teknolojisi ve...