25 / 07 / 2024

Çat Boğazı ne zaman yapılacak

Çat Boğazı ne zaman yapılacak

AK Parti Gaziantep 3. dönem Milletvekili adayı Mehmet Erdoğan, 2016 yılının sonlarına doğru Çat Boğazı ile Harmancık Barajlarının temelini atacağız. Bu dönem Araban'ı cazibe merkezi haline getireceğim inşallah" diye konuştu.

Yörük Işık 'ın boğaz manzarasını kapatan kaçak kat yıkılacak!

Ünlü fotoğrafçı Yörük Işık'ın sahibi olduğu İstanbul Boğazı manzaralı dairenin karşısına çatı katı dairesi yapıldı. Işık, mahkemeye başvurdu. Mahkeme kaçak olarak yapıldığı tespit edilen dairenin yıkılmasına karar verdi...

Kanal İstanbul, asıl boğazın yerini tutmaz!

Son günlerin en çok tartışılan projesi Kanal İstanbul'da kazmanın bu yıl vurulması bekleniyor. Kanal İstanbul projesinin, ilk etapta beton ve çimento sektörüne hareket getirmesi öngörülüyor. Projenin fiyat anlamında ise boğazın yerini alamayacağı ifade ediliyor.

İstanbul Boğazı’nın belediyeden alınmasına tepkiler büyüyor!

İstanbul Boğazı’nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne (İBB) ait olan yetkilerin, başkan, yöneticileri ve üyeleri Cumhurbaşkanı tarafından atanacak yeni kurullara devredilmek istenmesi tepkilere sebep oldu.

Mimar Sinan Genim Boğaz'daki son durumu yorumladı!

Milliyet Gazetesi, Mimar Genim ile birlikte Kız Kulesi’nin önünden Karaköy yönüne dönüp Kabataş’a uzanan bir yolculuk yaptı ve yolculuk esnasında Boğaz’daki son durum hakkında konuşuldu.

3. Boğaz Köprüsü ve Avrasya Tüneli'ne ilişkin 9 soru mecliste!

3. Boğaz Köprüsü ve Avrasya Tüneli'nin maliyetine ve şirketlere verilen geçiş güvencesi mecliste konu oldu. CHP'li Mahmut Tanal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği üyeleri bir araya geldi!

İstanbul Boğazı Belediyeler Birliği üyeleri bir araya geldi. Toplantıda, İstanbul Boğazı kıyılarında hayata geçirilebilecek yeni projeler ve yeni yılda atılması gereken adımlar masaya yatırıldı.

Çanakkale Boğaz Köprüsü emlak fiyatlarını ciddi oranda artırdı!

Başbakan Binali Yıldırım’ın, Gelibolu İlçesi Sütlüce ile Lapseki İlçesi Şekerkaya Mevkii arasında yapılması planlanan boğaz köprüsünün temelinin 18 Mart 2017 tarihinde atılacağını açıklaması, Çanakkale’de büyük bir heyecan yarattı.

Aksa, 3. Boğaz Köprüsü’ne enerji desteği sunuyor!

2023 yılında dünyanın en büyük ekonomilerinden biri olmayı hedefleyen Türkiye’yi bu hedefe taşıyacak dev projeler arasında yer alan 3. Boğaz Köprüsü’ne Türkiye’nin lider jeneratör firması Aksa, enerji desteği sunuyor.

Aksa, 3. Boğaz Köprüsü’ne enerji desteği sunuyor!

Türkiye’nin en büyük kiralık jeneratör filosuna sahip olan Aksa Jeneratör, 3. Boğaz Köprüsü’nün hızla devam eden inşaatında kiralık mobil jeneratörleriyle hizmet veriyor.

3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu projelerinde son durum ne?

ICA'nın hayata geçirdiği 3. Boğaz Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde viyadüklerin 12'si daha tamamlandı. Böylece 13.5 kilometre uzunluğundaki viyadük inşaatının 5 kilometresi ulaşıma hazır hale getirilmiş oldu.

Boğaz'ın en pahalı yalısı Erbilgin Yalısı oldu!

Boğaz'ın incileri, kurdaki yükseliş dalgasına takıldı. Rekor üstüne rekor kıran dolar, yalı piyasasını durdurdu. Yalısını elden çıkarmak isteyen, fiyatta indirim yapmaya başladı. Boğaz'ın en pahalı yalısı ise Erbilgin Yalısı oldu.

1941 yılında Boğaz'ın boş yamaçları ağaçlandırılacak!

1941 yılında Boğaziçi'nin boş yamaçları ağaçlandırılacakmış. Boğaz'ın da nazım planını hazırlayan Prost, Boğaz'ın doğal güzelliğini göz önüne alarak hazırlayacağı planda ormanlanacak ve bostan olacak yerler tespit edecekmiş.

Ankara Boğazı projesi kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

30 Mart yerel seçimlerinden önce Melih Gökçek'in açıkladığı 'Ankara Boğazı' projesi ile ilgili ilk adım atıldı. Bakanlar Kurulu, projenin uygulanacağı bölgeleri kentsel dönüşüm alanı ilan etti.

Çat Boğazı ne zaman yapılacak Haberi

Çat Boğazı ne zaman yapılacak

AK Parti Gaziantep 3. dönem Milletvekili adayı Mehmet Erdoğan, Araban ilçesinde partililerle biraya gelerek seçim çalışmalarına katıldı Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, belediye meclis üyeleri AK Parti Araban İlçe Başkanı Kamil Murat Kasney, ve diğer partililerle görüşen Erdoğan, 3. dönem milletvekilliğine seçilmesi durumunda önümüzdeki yıl sonlarına doğru Çat Boğazı ile Harmancık Barajlarının temelinin atılması için yoğun çalışma yapacağını söyledi. 


TOKİ'nin ilçe merkezinde toplu konut üretmesi için çalışma yürüttüğünü ifade eden Erdoğan, "Vekil olduğum günden bu yana aradan geçen 8 yıldan beri yarım asırdan beri geçmiş hükümetler tarafından her seçim zamanı yapıldı yapılacak diye gündeme getirip yıllarca Arabanlıları Ardıl Barajı vaatleriyle avutup sonrada burası su tutmaz, rantabl değil buraya baraj yapılmaz diye gündemden çıkarttıkları Ardıl Barajının temelini Bakan Veysel Eroğlu'nun katılımıyla...