21 / 05 / 2024

Çat park ve doğal yaşam alanı ne zaman açılacak

Çat park ve doğal yaşam alanı ne zaman açılacak

Çat Belediyesi, ilçe girişinde yapımı devam eden park ve doğal yaşam alanını önümüzdeki günlerde halkın hizmetine sunacak.

Mahkemeden, Kartal’daki 56 bin 642 metrekarelik şehir parkı ve askeri alanın yapılaşmaya açılmasına dur kararı!

Mahkeme, TMMOB Şehir Plancıları Odası ve Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi tarafından açılan davanın ardından Kartal’daki 56 bin 642 metrekarelik şehir parkı ve askeri alanın yapılaşmaya açılmasına dur kararı verdi. İşte ayrıntılar..

Zonguldak'ta çatı hasarı ve toprak kayması sebebiyle 44 konut boşaltıldı!

Yaşanan gelişmelere göre, Zonguldak'ta çatı hasarı ve toprak kayması sebebiyle toplamda 44 konut boşaltıldı.

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi kuruldu!

Wercco Uluslararası Atık Ve Enerji Araştırma Merkezi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Karım Jokar tarafından kuruldu.

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Anonim Şirketi  Bahçelievler’de   8 milyon TL sermaye bedeli ile Naim    Gençoğlu Şirketi tarafından kuruldu.

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi  Anonim Şirketi kuruldu!

Alaçatı Arsa Ve Gayrimenkul Geliştirme Sanayi  Anonim Şirketi  Bahçelievler’de  8 milyon TL sermaye bedeli Naim Gençoğlu tarafından kuruldu.

Kardeşler Çatı Dekorasyon Ve Mimarlık Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kardeşler Çatı Dekorasyon Ve Mimarlık Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Raşid Köse tarafından kuruldu.

Kırklareli'nde tarihi fabrikanın çatısı ve duvarları çöktü!

Kırklareli Gazhane Sokak'taki kullanılmayan tarihi fabrikanın çatısı ve duvarları çöktü...

44 milli park ve 249 tabiat parkı 1 Haziran'da açılıyor!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, koronavirüs salgını nedeniyle ziyarete kapatılan 44 milli park ve 249 tabiat parkının, 1 Haziran'da yeniden açılacağını açıkladı.

Depreme çatıdan ve temelden topyekün hazır olmalıyız! 

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Şenal, '1-7 Mart Deprem Haftası' dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Şenal, depreme, çatıdan ve temelden topyekün hazır olmamız gerektiğini belirtti ve "Deprem anında güvende olabilmemiz için yapılar, temelden çatıya kadar her bölümünün dikkatli projelendirilmeli"

Tabiat parkı ve milli parklar artık 20 yıllığına kiralanabilecek!

Resmi Gazete'de yayımlanan "Kamulaştırma Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun kapsamında, tabiat parkı ve milli parklarda 29 yıl süreyle yatırımcılara kiraya verilen alanların kira süreleri 20 yıl olarak yeniden düzenlendi.

Tabiat parkı ve milli parklar 20 yıldan uzun kiralanamayacak!

TBMM Genel Kurulunda, Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi kabul edilerek yasalaştı. Kanuna göre, tabiat parkı ve milli parkların yatırımcılara kiralanma süreleri sözleşme düzenlendikten itibaren 20 yılı geçmeyecek...

Temiz Çevre Atık ve Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Temiz Çevre Atık ve Enerji Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Kaptan ve Mert Topcuoğlu ortaklığıyla kuruldu.

Kars Atıksu ve Arıtma Tesisi bu yıl tamamlanacak!

Kars Barajı girişine yapılacak olan Atıksu ve Arıtma Tesisi zemin etüt ve proje çalışmaları devam ediyor. 

Çat park ve doğal yaşam alanı ne zaman açılacak Haberi

Çat park ve doğal yaşam alanı ne zaman açılacak

Çat Belediyesi, ilçe girişinde yapımı devam eden park ve doğal yaşam alanını önümüzdeki günlerde halkın hizmetine sunacak. Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, “Bir belediyenin vermesi gereken bütün hizmetleri ilçe halkımızın istifadesine sunacağız” dedi. Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, ilçede yapımı devam eden çalışmaları yakından takip ediyor. Bu yaz sezonu sonuna kadar çok sayıda yatırımı Çat ilçesinin hizmetine sunmuş olmayı planlayan Başkan Kılıç, önümüzdeki yılın yatırım planlamasını ise, şimdiden yapıyor.


Başkan Kılıç, bu kapsamda Çat ilçe merkezine girişte yapılan park ve doğal yaşam alanını gezdi, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Beraberinde Yardımcısı M. Mazhar Özdemir’le birlikte çalışma yapılan sahaları gezen Arif Hikmet Kılıç, “Gelişmiş şehirlerde bir ilçe belediyesi vatandaşa hangi hizmeti veriyorsa, biz de burada halkımıza o hizmeti vereceğiz. Benim değerli...