12 / 05 / 2024

çatak kanyonu nerede

çatak kanyonu nerede

Azdavay İlçesi Çatak Kanyonu'na yapılacak olan cam seyir terasının yeri belirlendi. Engelli Dostu Milli Park projesi kapsamında yapılacak olan cam terasın yerini belirlemek için gelen teknik ekip, terasın yapılacağı yeri tespit etti...

Nivo Ataköy nerede?

Cathay İnşaat imzasıyla İstanbul Avrupa Yakası Ataköy'de hayata geçirilen Nivo Ataköy projesi 2 blok halinde yükseliyor. Peki, Nivo Ataköy nerede?

Kastamonu'ya yapılacak Cam Teras'ın ihalesi yapıldı!

Azdavay Çatak Kanyonu'na yapılacak oman Cam Teras'ın ihalesi yapıldı. Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, ihaleye en uygun teklifin YGA 2023 İnşaat - Cengiz İnşaat ortaklığının verdiğini duyurdu.

Artaş Avrupa Konutları Ataköy nerede?

Toplam 130 adet dairenin yer aldığı projede daire büyüklükleri 50 metrekareden başlangıç gösteriyor. Proje 2 blok halinde inşa ediliyor. Peki Artaş Avrupa Konutları Ataköy nerede?

Aşçıoğlu Selenium Retro nerede?

Selenium Retro Ataköy'de daire teslimlerinin 2017 yılı içerisinde gerçekleşmesi planlanıyor. Proje firma bünyesinde kredi veya banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor. Peki Aşçıoğlu Selenium Retro nerede?

Selenium Retro Ataköy nerede?

Daire tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edilen Selenium Retro Konutları 2 blok halinde inşa ediliyor. Proje Aşçıoğlu İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Peki Selenium Retro Ataköy nerede?

Sea Pearl Ataköy satış ofisi nerede?

18 Mart’ta lansmanı yapılan Sea Pearl Ataköy ‘ün satışları devam ediyor. İlk etabında 631 adet dairenin satışa sunulduğu Sea Pearl Projesi ‘nin teslim tarihi 2017 yılının Temmuz ayı olarak belirlendi. Peki Sea Pearl Ataköy satış ofisi nerede?

Sea Pearl Ataköy Rezidans nerede?

Kuzu Grup imzası taşıyan Sea Pearl Ataköy 'de toplam 1.381 adet konut yer alıyor. İlk etabı satışa sunulan projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Peki Sea Pearl Ataköy Rezidans nerede?

Sea Pearl Ataköy projesi nerede?

Sea Pearl Ataköy'de daire teslimlerinin 2017 yılı Temmuz ayında yapılması planlanıyor. Projenin E5 ve Basın Express yolu üzerinden TEM ile bağlantısı bulunuyor. Peki Sea Pearl Ataköy projesi nerede?

Ataköy Sea Pearl Konutları nerede?

Sea Pearl Ataköy'de 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer verilen projede 36 ay 0 faiz imkanı ile daire sahibi olunabiliyor. Peki Ataköy Sea Pearl Konutları nerede?

Sea Pearl Ataköy Konutları nerede?

İlk etabı 631 adet daireden oluşan Sea Pearl Ataköy'de çeşitli sosyal alanlara yer veriliyor. Projede daire teslimlerinin 2017 yılı Temmuz ayında yapılması planlanıyor. Peki Sea Pearl Ataköy Konutları nerede?

Sea Pearl Ataköy nerede?

Sea Pearl Ataköy'de dairelerin metrekare birim fiyatı 7 bin 200 dolardan başlıyor. Denize sıfır konumda hayata geçirilen projede yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunuyor. Peki Sea Pearl Ataköy nerede?

Sea Pearl Ataköy Evleri nerede?

Lansmanı 18 Mart'ta yapılacak olan Sea Pearl Ataköy konut projesinde 1+1'den 4,5+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki Sea Pearl Ataköy Evleri nerede?

Avrupa Konutları Ataköy nerede?

Satışlarının Nisan ya da Mayıs gibi başlaması öngörülen Avrupa Konutları Ataköy'de ön talep süreci başladı. Proje Artaş İnşaat imzası ile yükseliyor. Peki Avrupa Konutları Ataköy nerede?

çatak kanyonu nerede Haberi

çatak kanyonu nerede


Azdavay İlçesi Çatak Kanyonu'na yapılacak olan cam seyir terasının yeri belirlendi.


Engelli Dostu Milli Park projesi kapsamında yapılacak olan cam terasın yerini belirlemek için gelen teknik ekip, Azdavay Kaymakamı Osman Doğramacı ve Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek ile birlikte çatak kanyonuna giderek terasın yapılacağı yeri tespit ettiler.


Cam teras ve yürüyüş yolu projelerinin bütçelerinin aktarıldığını belirten Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek "Cam terasın yapılacağı yeri tespit etmeye gelen teknik ekiple beraber kanyona gittik.Kanyonun içini en güzel şekilde görülebileceği bölümü tespit ettik.Teknik ekip bu günkü tespitlerimize göre planlarını yapacak. Bütçesinin büyük bölümünün Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünden İl Özel İdaresine aktarılan projeye inşallah bu sene başlayacağız" dedi.



Ordu...