28 / 04 / 2024

çatalca ihale

çatalca ihale

İstanbul Çatalca'da icradan satılık 4 arsa, 2 milyon 800 bin TL'ye ihale edilecek. İşte ihalenin detayları:

Çatalca'da İstanbul RES projesi için halk toplantısı düzenlenecek!

Universal Wind Enerji Elektrik Üretim A.Ş tarafından, İstanbul RES projesinin işletilmesi için 30 Aralık 2014 günü saat 14:00 'de halkın katılım toplantısı düzenlenecek.

Çatalca Belediyesi, 50 ticari üniteyi 3 yıllığına kiraya verecek!

Çatalca Belediye Başkanlığı; Örencik Mahallesi, Karacaköy Mahallesi, Kaleiçi Mahallesi, Ferhatpaşa Mahallesi, Celepköy Mahallesi, Çakıl Mahallesi, Çağlayan Ege İş Hanı'nda 50 dükkanı 9 Eylül'de kiraya verecek.

Çatalca'da 44 adet gayrimenkul 3 yıllığına kiraya veriliyor: Konut ve iş yerleri de var!

Çatalca Belediye Başkanlığı, Çatalca'da yer alan 44 adet gayrimenkulü 3 yıl süreyle kiraya veriyor. Peki Çatalca'daki gayrimenkuller için kira bedelleri ne kadar? İşte detaylar ve ihale tarihi...

TCDD, İstanbul Çatalca'daki 17 bin 550 metrekare arsayı kamping alanı olarak kiraya veriyor!

TCDD 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul Çatalca'da yer alan 300 metrekaresi kapalı olan 17 bin 550 metrekarelik arsayı 'kamping alanı' olarak ihale ile kiraya veriyor. İşte ayrıntılar...

Çatalca'da 5.7 milyon TL'ye satılık arsa!

Çatalca Belediyesi, Ferhatpaşa Mahallesi'ndeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 18 Eylül'de gerçekleşecek..

Çatalca'da 24.3 milyon TL'ye satılık 2 tarla!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Çatalca İlçesi'nin Muratbey Mahallesi'nde yer alan 2 tarla ihale ile satılıyor...

Çatalca Muratbey'de 4.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çatalca İlçesi'ne bağlı Muratbey Mahallesi'ndeki konut imarlı tarla, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından ihale ile satılıyor..

Çatalca Belediyesi'nden 12.7 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Çatalca Belediyesi, Ovayenice, Ferhatpaşa ve Subaşı Mahallesi'ndeki 3 gayrimenkulü ihale ile satışa sunuyor. İhale 17 Nisan'da yapılacak..

Çatalca'da 12.7 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Çatalca Belediyesi, 3 mahalledeki 3 gayrimenkulünü ihale ile satıyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek..

Silivri ve Çatalca'da 6.8 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

İstanbul Defterdarlığı Avrupa Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından Silivri ve Çatalca'daki 2 arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor...

Çatalca Belediyesi'nden Devlet ve Kamu İhale Kanunu semineri!

Çatalca Belediyesi hizmet içi eğitim programları ile personeli bilinçlendirmeye devam ediyor. Gerçekleştirilen hizmet içi eğitim kapsamında son olarak birim müdürleri ve personellerine, Marmara Belediyeler Birliği tarafından organize edilen eğitim semineri verildi.

Çatalca'da 3.2 milyon TL'ye satılık arsa!

Çatalca İcra Dairesi, İstanbul İli, Çatalca İlçesi'nde yer alan arsayı açık artırma usulüyle ihale edecek. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 3 milyon 288 bin TL olarak belirlendi.

Çatalca'da icradan 3.5 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Çatalca İlçesi'nde bulunan arsa Bakırköy 1.İcra Dairesi tarafından 16 Kasım 2015 günü saat 11:30 ile 11:40 arası açık artırma usulüyle ihale edilecek.

Çatalca'da icradan 2.8 milyon TL'ye satılık 4 arsa!

İstanbul Çatalca'da icradan satılık 4 arsa, 2 milyon 800 bin TL'ye ihale edilecek. İşte ihalenin detayları:

İstanbul'da 16 jeotermal ve doğal kaynak alanları ihale edilecek!

İstanbul Valiliği tarafından İstanbul'un Beykoz, Şile, Sarıyer, Büyükçekmece, Pendik, Eyüp, Çatalca, Küçükçekmece, Başakşehir ilçelerinde jeotermal kaynaklar ve doğal mineralli sular 26 Şubat tarihinde saat 09:00'da ihale edilmeye başlayacak.

çatalca ihale Haberi

çatalca ihale

TC ÇATALCA İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI


2014/172 TLMT.


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri: 


1 NO'LU TAŞINMAZIN


Özellikleri : İstanbul İl, Çatalca İlçe, 129 Ada No, 3 Parsel No, İZZETTİN / ÖMERBENTİ Mahalle/Mevkii, Köy yerleşik alanı dışında kalmaktadır. Güney ve Kuzey yönlerinden kadastral yola cephesi vardır. Alt yapı hizmetlerinden faydalanmaktadır. Üzerinde yapılaşma, ağaç vs tespit edilmemiştir. Etrafından şahıs parselleri bulunan ARSA niteliğinde taşınmazlar olduğu tespit edilmiştir. Tapu kayıtlarında niteliği arsa olan taşınmazın mevcut durumda tarımsal amaçlı olarak kullanıldığı ve otundan faydalanıldığı tespit edilmiştir. 

Adresi : İzzettin Mah. Çatalca / İstanbul

Yüzölçümü : 10.000 m2

Arsa Payı: Tam

İmar Durumu: Çatalca Belediye Başkanlığının 08/04/2014 tarih 2232 sayılı yazısında; taşınmaz 1/100.000 Ölçekli İstanbul Çevre Düzeni Planı kapsamında kalmakta olup parselin bulunduğu akında l/l000...