29 / 04 / 2024

çatalca İhsaniye Cami projesi

çatalca İhsaniye Cami projesi

İhsaniye Mahallesi’nde çıkan yangın sonrasında kullanılamaz hale gelen caminin yerine yeni bir cami yapılacak. İhsaniye Cami inşası için çalışmalar Çatalca Belediyesi tarafından başlatıldı.

Çatalca İhsaniye'de 50 yıldır beklenen köprünün yapımı başladı!

Çatalca İhsaniye mahalllesinde 50 yıldır istediği köprünün yapılmasını sağlayan Belediye Başkanı Mesut Üner, köprünün yapım aşamalarıyla yakından ilgileniyor. 

Çatalca İhsaniye Cami açıldı!

Çatalca Belediyesi tarafından inşa ettirilen Çatalca İhsaniye Camii törenle ibadete açıldı.

Çatalca Devlet Ormanı Nazım İmar Planı değişikliği askıda!

İBB, Çatalca İlçesi, İhsaniye Mahallesi ve Devlet Ormanı Nazım İmar Planı'na ilişkin imar planı tadilatını askıya çıkardı..

Çatalca Başakköy Cami’nin 55 metrelik minaresi yıkıldı!

Çatalca Başakköy Cami’nin hasarlı minaresi Çatalca Belediye Fen İşleri Müdürlüğü'nün çalışmasıyla yıkıldı. Yerine yakın zamanda yeni bir minare yapılacak.

Çatalca Başakköy Cami’nin hasarlı minaresi yıkıldı!

Çatalca Başakköy Cami’nin hasarlı minaresi Çatalca Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından titiz bir çalışma ile yıkıldı.

Çatalca İhsaniye ve Devlet Ormanı Bölgesi imar planı askıda!

Çatalca İhsaniye Mahallesi ve Devlet Ormanı Bölgesi 1/5000 ölçekli nazım imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Çatalca İhsaniye Cami'nin temeli atıldı!

İhsaniye Mahallesindeki eski caminin yaşanan yangın sonrası kullanılamaz duruma gelmesinin ardından, Çatalca Belediyesi tarafından yapılan yeni caminin temeli törenle atıldı.

Çatalca İhsaniye Cami'nin inşaatı başladı!

İhsaniye Mahallesi’nde çıkan yangın sonrasında kullanılamaz hale gelen caminin yerine yeni bir cami yapılacak. İhsaniye Cami inşası için çalışmalar Çatalca Belediyesi tarafından başlatıldı.

Çatalca İhsaniye'de yenileme çalışmaları başladı!

İhsaniye Mahallesi’nde bulunan düğün salonu ve düğün alanı çevresinde çeşitli çalışmalar Çatalca Belediyesi tarafından yapıldı. Düğün salonunun düğün alanı olarak kullanılan bahçesinin zemini betonla kaplanırken, çevresinde de duvar örüldü.

Çatalca İhsaniye Camii yıkıldı!

Yangın sonrası kullanılmaz hale gelen Çatalca İhsaniye Mahallesi Camii alınan güvenlik önlemlerinin ardından belediye ekipleri tarafından yıkıldı. Yıkılan caminin yerine yeni bir cami yapılacağı öğrenildi.

Çatalca İhsaniye'ye yeni cami inşa edilecek!

İhsaniye Mahallesi Camisi’nin Çatalca Belediyesi tarafından yıkımı gerçekleştirildi. Yıkımın ardından Çatalca Belediyesi tarafından yeni camiinin yapımı için temel atma çalışmaları başlayacak.

Kiptaş Çatalca projesi satış şartları!

Kiptaş Çatalca Konutları 2+1 olarak dizayn edildi. Okul, cami ve otoparkın da yer alacağı proje 2 bin 138 adet daireden oluşuyor. Peki Kiptaş Çatalca projesi satış şartları neler?

Çatalca ormanlar için toplandı!

Çatalca ormanlar için toplandı. Çatalca'da İhsaniye, Karamandere, Belgrat, Çiftlikköy, Gümüşpınar Mahallelerini etkileyecek olan rüzgar enerji santralinin Çevresel Etki Değerlendirme ( ÇED ) Raporu halk toplantısı İhsaniye'de yapıldı

çatalca İhsaniye Cami projesi Haberi

çatalca İhsaniye Cami projesi


İhsaniye Mahallesi’nde çıkan yangın sonrasında kullanılamaz hale gelen caminin yerine yeni bir cami yapılacak. İhsaniye Cami inşası için çalışmalar Çatalca Belediyesi tarafından başlatıldı. Bodrum kat, zemin kat ve asma kat şeklinde tasarlanan caminin hafriyat çalışmaları için temelin açılacağı bölge çevresinde fore kazık, yani kazıklı temel çalışmaları başladı. 




Çatalca...