30 / 04 / 2024

Çatalca İhsaniye düğün salonu

Çatalca İhsaniye düğün salonu

İhsaniye Mahallesi’nde bulunan düğün salonu ve düğün alanı çevresinde çeşitli çalışmalar Çatalca Belediyesi tarafından yapıldı. Düğün salonunun düğün alanı olarak kullanılan bahçesinin zemini betonla kaplanırken, çevresinde de duvar örüldü.

İSKİ'den Çatalca'daki 56 dönümlük araziye yapılacak otele itiraz!

Çatalca'da 56 dönümlük araziye yapılacak olan otele İSKİ itiraz etti. Fakat İSKİ’nin itirazı çoğunlukta olan AKP-MHP oyları ile reddedildi..  İSKİ'nin yapmış olduğu itirazı karara bağlanmak üzere İBB Meclisi'nin Ocak ayı oturumlarında gündeme alındı. 

Çatalca'da kentsel dönüşüm için ilk yıkım yapıldı!

Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, vatandaşlara yerinde ve gönüllü kentsel dönüşüm müjdesi verdi. İlçedeki ilk yıkım Mesut Üner’in takibinde yapıldı. 

Çatalca Belediyesi dönüşümde vatandaşın yanında!

Çatalca Belediyesi Kentsel Dönüşüm hakkında vatandaşları bilgilendirme çalışmalarını sürdürüyor.

Kentsel dönüşüm ve büyük projeler konut fiyatlarını yükseltti!

Kentsel dönüşüm ve büyük projelerin devam ettiği İstanbul'da Çatalca, Ankara'da Kızılcahamam ve İzmir'de Karaburun'da konut fiyatları yükseldi. 

Çatalca'da İmar Kanunu ve Kentsel Dönüşüm Semineri verildi!

Çatalca Belediyesi’nde Marmara Belediyeler Birliği’nin üye belediyelerin personeline yönelik olarak hazırladığı “İmar ve Şehircilik” ve “Kentsel Dönüşüm Kanunu” konularını içeren seminer gerçekleşti.

Çatalca Nakkaş'da 15 bin 500 dönümlük arazi istimlak ediliyor!

Çatalca Nakkaş Mahallesi'nde 15 bin 500 dönümlük arazi istimlak ediliyor. Halkı tedirgin eden istimlak kararının ardından ise Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, Nakkaş Mahallesi'ni ziyaret etti.

Eskişehir'de 9 mahallede kentsel dönüşüm sürüyor!

Çevre Şehircilik İl Müdürü Habib Bulguroğlu, Gündoğdu, Mustafa Kemal Paşa, İhsaniye, Hacıalibey, Yeni, Işıklar, Mamure, Deliklitaş ve Kurtuluş Mahallerinde kentsel dönüşüm çalışmalarının sürdüğünü ifade etti.

Mersa Geri Dönüşüm Asfalt İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mersa Geri Dönüşüm Asfalt İnşaat Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Geniş tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 3 Ekim'de Çatalca, Yassıören Yolu Üzeri'nde kuruldu.

TCDD Çerkezköy depo yolları ve Çatalca ofis yollarının altyapı yenileme ihalesi 12 Ağustos'ta!

TCDD 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Çerkezköy Depo Yolları ve Çatalca Ofis Yollarının Altyapısı ile Yenilenmesi işi ihalesi 12 Ağustos 2014 tarihinde saat 10:00'da yapılacak...

Çatalca kentsel dönüşüm 2013!

Çatalca’da dönüşüm 2009 yılında yaşanan sel felaketinde ağır hasar gören ve boşaltılan Fehatpaşa ve Kaleiçi mahallerinde başlayacak. Fakat TOKİ eliyle yürütülecek çalışmanın ne zaman başlayacağı ise tam bir muamma konusu…

TOKİ Çatalca'da kentsel dönüşümü başlatacak!

TOKi ile Çatalca Belediyesi kentsel dönüşüm için anlaşmaya vardı. Dönüşüm kapsamında 510 gece kondu yapılacak...

Çatalca'da kentsel dönüşüme Romanlar karar verecek!

Çatalca Belediyesi, kentsel dönüşüm için harekete geçti. Proje hazır. Yüksek katlı apartmanlar yerine Roman kültürünü yansıtan 3 katlı binalar yapılacak. Ancak son karar vatandaşın. Romanlar 'Hayır' derse proje rafa kalkacak...

Kahvehaneler kafeteryaya dönüşüyor!

Kahveci esnafın bir kısmı iş yerini kapatmak zorunda kalırken bir kısmı çareyi "fast food" satarak kafeteryaya dönüşmekte buldu

Çatalca İhsaniye düğün salonu Haberi

Çatalca İhsaniye düğün salonu


İhsaniye Mahallesi’nde bulunan düğün salonu ve düğün alanı çevresinde çeşitli çalışmalar Çatalca Belediyesi tarafından yapıldı. Düğün salonunun düğün alanı olarak kullanılan bahçesinin zemini betonla kaplanırken, çevresinde de duvar örüldü. Ayrıca aydınlatma ekipmanlarının da tamiratları gerçekleştirildi. Ayrıca mescit olarak kullanılan binanın girişine de tente montajı gerçekleştirildi. 




Çatalca...