06 / 05 / 2024

Çatalca İhsaniye yeni cami

Çatalca İhsaniye yeni cami

İhsaniye Mahallesi Camisi’nin Çatalca Belediyesi tarafından yıkımı gerçekleştirildi. Yıkımın ardından Çatalca Belediyesi tarafından yeni camiinin yapımı için temel atma çalışmaları başlayacak.

TOKİ'den Çatalca'ya 648 konutluk yeni proje geliyor! İhalesi yarın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çatalca projesi yarın ihaleye çıkacak. TOKİ'nin Çatalca projesinde 648 konut yer alacak.

TOKİ Çatalca projesi için geri sayım başladı! 648 yeni konutluk dev proje 28 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çatalca projesi ihalesi için geri sayım başladı. Ferhatpaşa Mahallesi'nde yükselecek olan projede 648 konut yer alacak.

TOKİ Çatalca projesi için geri sayım başladı! 648 konutluk yeni proje 28 Kasım'da ihaleye çıkıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın bir yeni projesi için daha geri sayım başladı. Çatalca Ferhatpaşa'da yer alan projede tam 648 konut bulunuyor.

TOKİ'den İstanbul'a tam 648 konutluk yeni proje geliyor! Dev proje için tarih belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul Çatalca projesi için merakla beklenen yeni ihale tarihini açıkladı. TOKİ'nin Çatalca projesinde 648 konut yer alacak.

TOKİ'den İstanbul'a dev proje müjdesi! Bu ilçeye tam 648 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İstanbul Çatalca projesi için start verdi. Paylaşılan detaylara göre, TOKİ'nin İstanbul Çatalca projesinde toplam 648 yeni konut yer alacak.

TOKİ Çatalca 2023 projesi için beklenen o tarih resmen geldi! Tam 648 yeni konut için bu tarihi sakın kaçırmayın!

TOKİ Çatalca 2023 projesi için beklenen tarih resmen geldi... Tam 648 yeni konut için bu tarihi sakın kaçırmayın...

TOKİ İstanbul Çatalca 2023 projesi için yeni tarih resmen açıklandı! Tam tamına 648 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın

TOKİ İstanbul Çatalca 2023 projesi için yeni tarih resmen açıklandı... Tam tamına 648 yeni konut için bu tarihi kaçırmayın...

TOKİ İstanbul Çatalca 2023 projesi için merakla beklenen tarih resmen geldi! Tam 648 yeni konutu sakın kaçırmayın!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İstanbul'da 648 konutluk yeni proje inşa edecek. İstanbulluların yüzünü güldüren projenin ihalesi yarın gerçekleştirilecek.

Bandırma İhsaniye emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu!

Hayata geçirilen yatırımlarla yıldızı parlayan Bandırma İhsaniye, emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu.

Çatalca'da spor adası için çalışmalar başladı! 

Çatalca Belediyesi ilçeye yeni bir spor kompleksi kazandırmak için çalışmalara başladı. Kompleks içerisinde yüzme havuzu ve çok amaçlı spor salonu yer alacak.

Çatalca İhsaniye'de 50 yıldır beklenen köprünün yapımı başladı!

Çatalca İhsaniye mahalllesinde 50 yıldır istediği köprünün yapılmasını sağlayan Belediye Başkanı Mesut Üner, köprünün yapım aşamalarıyla yakından ilgileniyor. 

Çatalca’daki kriz yeni yolla aşıldı!

Özel mülk olması nedeni ile mahkeme tarafından 261 metresi sökülen Çatalca ve Büyükçekmece’yi birbirine bağlayan asfalt yolun üst tarafına yenisinin yapımı için start verildi. Kriz yeni yola arazi sahibinin hakkından 3 metre muvafakat etmesiyle çözüme kavuşturuldu...

Çatalca'da konut imarlı arazi ticaret alanı olarak değiştirildi!

Çatalca’daki 56 bin metrekarelik alana ilişkin 2011 yılına yapılan plan sonrasında, yeni imar planı hazırlandı. ‘Konut alanı’, ‘ticaret alanı’ olarak değiştirildi.. 

Çatalca İhsaniye yeni cami Haberi

Çatalca İhsaniye yeni cami


Geçtiğimiz 2015 yılı Eylül ayında elektrik kontağından kaynaklı meydana gelen ve yangın sonrası kullanılamaz duruma gelen İhsaniye Mahallesi Camisi’nin Çatalca Belediyesi tarafından yıkımı gerçekleştirildi. Yıkımın ardından Çatalca Belediyesi tarafından yeni camiinin yapımı için temel atma çalışmaları başlayacak.


2015 yılının Eylül ayında çıkan yangın sonrası kullanılamaz hale gelen İhsaniye Mahalle Camisi’nin yapımı için çalışmalar başladı. Kullanılamaz duruma gelen eski cami, alınan güvenlik önlemlerinin ardından Çatalca Belediyesi’ne bağlı ekipler tarafından yaklaşık 4 saat süren çalışmanın ardından yıkıldı. Hafriyat kaldırma çalışmalarının ardından Çatalca Belediyesi tarafından yeni caminin temeli atılacak. Bilindiği gibi caminin kullanılamaz duruma gelmesinin ardından Çatalca Belediyesi tarafından mahallenin düğün salonu kısa sürede mescide dönüştürülmüştü. Cami cemaati mahallerinde yeni camiye kavuşuncaya kadar burayı kullanmaya devam edecekler. 



Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara da İhsaniye...