30 / 04 / 2024

Çatalca İhsaniye yenileme çalışmaları

Çatalca İhsaniye yenileme çalışmaları

İhsaniye Mahallesi’nde bulunan düğün salonu ve düğün alanı çevresinde çeşitli çalışmalar Çatalca Belediyesi tarafından yapıldı. Düğün salonunun düğün alanı olarak kullanılan bahçesinin zemini betonla kaplanırken, çevresinde de duvar örüldü.

Çatalca İhsaniye'de 50 yıldır beklenen köprünün yapımı başladı!

Çatalca İhsaniye mahalllesinde 50 yıldır istediği köprünün yapılmasını sağlayan Belediye Başkanı Mesut Üner, köprünün yapım aşamalarıyla yakından ilgileniyor. 

Çatalca İhsaniye Cami açıldı!

Çatalca Belediyesi tarafından inşa ettirilen Çatalca İhsaniye Camii törenle ibadete açıldı.

Çatalca Devlet Ormanı Nazım İmar Planı değişikliği askıda!

İBB, Çatalca İlçesi, İhsaniye Mahallesi ve Devlet Ormanı Nazım İmar Planı'na ilişkin imar planı tadilatını askıya çıkardı..

Çatalca İhsaniye ve Devlet Ormanı Bölgesi imar planı askıda!

Çatalca İhsaniye Mahallesi ve Devlet Ormanı Bölgesi 1/5000 ölçekli nazım imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Çatalca İhsaniye Cami'nin temeli atıldı!

İhsaniye Mahallesindeki eski caminin yaşanan yangın sonrası kullanılamaz duruma gelmesinin ardından, Çatalca Belediyesi tarafından yapılan yeni caminin temeli törenle atıldı.

Nilüfer İhsaniye'de kentsel yenileme yapılacak!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, İhsaniye'de kentsel yenileme yapılacağını bildirdi.

Çatalca İhsaniye Cami'nin inşaatı başladı!

İhsaniye Mahallesi’nde çıkan yangın sonrasında kullanılamaz hale gelen caminin yerine yeni bir cami yapılacak. İhsaniye Cami inşası için çalışmalar Çatalca Belediyesi tarafından başlatıldı.

Çatalca İhsaniye'de yenileme çalışmaları başladı!

İhsaniye Mahallesi’nde bulunan düğün salonu ve düğün alanı çevresinde çeşitli çalışmalar Çatalca Belediyesi tarafından yapıldı. Düğün salonunun düğün alanı olarak kullanılan bahçesinin zemini betonla kaplanırken, çevresinde de duvar örüldü.

Çatalca İhsaniye Camii yıkıldı!

Yangın sonrası kullanılmaz hale gelen Çatalca İhsaniye Mahallesi Camii alınan güvenlik önlemlerinin ardından belediye ekipleri tarafından yıkıldı. Yıkılan caminin yerine yeni bir cami yapılacağı öğrenildi.

Çatalca İhsaniye'ye yeni cami inşa edilecek!

İhsaniye Mahallesi Camisi’nin Çatalca Belediyesi tarafından yıkımı gerçekleştirildi. Yıkımın ardından Çatalca Belediyesi tarafından yeni camiinin yapımı için temel atma çalışmaları başlayacak.

Çatalca ormanlar için toplandı!

Çatalca ormanlar için toplandı. Çatalca'da İhsaniye, Karamandere, Belgrat, Çiftlikköy, Gümüşpınar Mahallelerini etkileyecek olan rüzgar enerji santralinin Çevresel Etki Değerlendirme ( ÇED ) Raporu halk toplantısı İhsaniye'de yapıldı

Çatalca'da 40 bin ağaç RES için kesilecek!

İstanbul'un en büyük rüzgar enerji santrali olması düşünülen, Çatalca'da İhsaniye, Karamandere, Belgrat, Çiftlikköy, Gümüşpınar Mahallelerini etkileyecek olan rüzgar enerji santralinin ÇED Raporu halk toplantısı İhsaniye'de yapıldı.

TCDD Çerkezköy depo yolları ve Çatalca ofis yollarının altyapı yenileme ihalesi 12 Ağustos'ta!

TCDD 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Çerkezköy Depo Yolları ve Çatalca Ofis Yollarının Altyapısı ile Yenilenmesi işi ihalesi 12 Ağustos 2014 tarihinde saat 10:00'da yapılacak...

Çatalca İhsaniye yenileme çalışmaları Haberi

Çatalca İhsaniye yenileme çalışmaları


İhsaniye Mahallesi’nde bulunan düğün salonu ve düğün alanı çevresinde çeşitli çalışmalar Çatalca Belediyesi tarafından yapıldı. Düğün salonunun düğün alanı olarak kullanılan bahçesinin zemini betonla kaplanırken, çevresinde de duvar örüldü. Ayrıca aydınlatma ekipmanlarının da tamiratları gerçekleştirildi. Ayrıca mescit olarak kullanılan binanın girişine de tente montajı gerçekleştirildi. 




Çatalca...