29 / 04 / 2024

çatalca kiptaş ne zaman teslim

çatalca kiptaş ne zaman teslim

Çatalca Kiptaş 2016 projesinden ev sahibi olmayanlar ve projede ikamet edecek olanlar ev alabiliyor. Kiptaş Çatalca Konutları'nda daire teslimleri 24 ay sonra yapılıyor...

Kiptaş Çatalca Konutları ödeme yöntemleri!

Kiptaş Çatalca Konutları ödeme yöntemleri arasında vade farksız ve banka kredisi seçenekleri bulunuyor. Kiptaş Çatalca Konutları'nda evler 139 bin 750 TL fiyatla satılıyor...

TOKİ İstanbul Çatalca kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesini verdiği TOKİ sosyal konut projesinde kura çekilişleri aralık ayında da tüm hızıyla devam ediyor. İstanbul'da Tuzla ilçesinde başlayan TOKİ kura çekimleri sonrasında şimdi herkes Çatalca kura çekilişinin ne zaman yapılacağını merak ediyor. İşte bütün de

Kiptaş Kırlangıç Evleri başvurusu ne zaman? Kiptaş Kırlangıç Evleri fiyat listesi!

Kiptaş Beylikdüzü Gürpınar Kırlangıç Evleri projesi ne zaman hayata geçirilecek? Kiptaş Kırlangıç evleri başvurusu ne zaman? İşte detaylar…

Kiptaş Arkatlı evlerinin fiyatları ne kadar? Kiptaş Arkatlı başvurusu ne zaman?

Kiptaş yeni projeleri ev almak isteyenler tarafından büyük ilgi görüyor. Peki Kiptaş Arkatlı Evlerinin fiyatları ne kadar? Kiptaş başvuruları ne zaman başlıyor.

Çatalca KİPTAŞ Konutları'nda yardımlaşma derneği kuruldu!

Çatalca KİPTAŞ Konutları Sosyal Yardımlaşma Kültür ve Dayanışma Derneği Ağustos ayında kuruldu. 

KİPTAŞ Çatalca Konutları'nın ticari alanları satışa sunuluyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, 2.138 dairenin yer aldığı Çatalca Konutları meydanındaki 18 adet iş yerini teklif alma usulü ile satışa çıkarılıyor. Ticari alanlardan satın almak isteyenlerin 21 Aralık Cuma gününe kadar başvuru yapmaları gerekiyor. 

KİPTAŞ Çatalca kura çekilişi sonuçları!

KİPTAŞ Çatalca Konutları’nda hak sahiplerini belirleme kurası çekildi. İşte KİPTAŞ Çatalca kura çekilişi sonuçları..

KİPTAŞ Çatalca kuraları çekildi!

KİPTAŞ'ın mahalle konseptinde inşa ettiği "Çatalca Konutlarını"nın hak sahiplerini belirlemek için noter huzurunda kura çekimi gerçekleştirildi

Çatalca Ferhatpaşa Mahallesi imar değişikliği askıda!

Çatalca İlçesi'ne bağlı Ferhatpaşa Mahallesi'neki bir parselin Trafo Merkezi Alanı olarak planlanmasına ilişkin imar planı askıya çıktı..

KİPTAŞ Silivri 3. Etap kura çekilişi ne zaman?

Başvuruların yarın sona ereceği KİPTAŞ Silivri 3. Etap projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde daire tipleri sunuluyor. Peki KİPTAŞ Silivri 3. Etap kura çekilişi ne zaman?

KİPTAŞ Silivri 3. Etap başvuruları ne zaman bitiyor?

KİPTAŞ Silivri 3. Etap projesinde 1.508 adet daire satışa sunuluyor. Projede daire fiyatları195 bin TL'den başlıyor. Peki KİPTAŞ Silivri 3. Etap başvuruları ne zaman bitiyor?

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap ne zaman teslim edilecek?

KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap'ta fiyatlar 195 bin TL'den başlıyor. Peki başvuruların başladığı KİPTAŞ Silivri Konutları 3. Etap ne zaman teslim edilecek?

KİPTAŞ Silivri 3. Etap fiyatları ne kadar?

KİPTAŞ bugün  Silivri 3. Etap kapsamında 1.508 adet daireyi satışa çıkardı. Projede başvurular başladı. PekiKİPTAŞ Silivri 3. Etap fiyatları ne kadar?

Pendik Yeşilce Aydos daire fiyatları ne kadar?

Yeşilce Aydos projesi 10 blok olarak Pendik'te Kiptaş tarafından hayata geçirildi. Kiptaş Pendik Yeşilce Aydos daire fiyatları ne kadar?

çatalca kiptaş ne zaman teslim Haberi

çatalca kiptaş ne zaman teslim


Kiptaş'ın 2016 projesi Çatalca Konutları'nda 83 metrekare ve 85 metrekare büyüklüğünde tasarlanan 2 oda 1 salon daireler bulunuyor. Kiptaş Çatalca Konutları'nda 2 bin 138 daire yer alıyor.


Kiptaş Çatalca Konutları projesinden ev sahibi olmayanlar ve projede ikamet edecek olanlar ev alabiliyor. Kiptaş Çatalca Konutları 6 katlı 180 blok halinde yükseliyor.



Çatalca Kiptaş 2016 ev fiyatları!


Çatalca Kiptaş 2016 projesinde 2+1 daireler 139 bin 750 TL'ye satılıyor. Büyükçekmece Gölü manzaralı olan Kiptaş Çatalca Konutları'nda daireler 24 ay sonra teslim ediliyor.


Kiptaş Çatalca Konutları ödeme koşullarına göre peşinat olarak 20 bin TL ödeme yapılıyor. Teslim zamanı 19 bin 750 TL ara ödemenin yapıldığı Kiptaş Çatalca'da kalan tutar, Kiptaş bünyesinde 24 ay vade farkı olmadan ya da konut kredisi kullanılarak taksitlendiriliyor.




Tel: 0212 414 98 98

Web: