06 / 05 / 2024

çatalca köprü projesi

çatalca köprü projesi

Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'nın talimatları sonrasında yapılan çalışmalarda Aydınlar Mahallesi'nde bulunan dere geçişinin sağlandığı kanalların yetersiz olduğu tespit edilerek buraya yeni bir köprü yapılması için çalışmalar başladı

"Yılın projesi" seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün ödülleri dağıtıldı...

Mühendislik ve inşaat sektörünün en saygın ve küresel yayınlarından biri olan ABD merkezli Engineering News-Record dergisi tarafından "Yılın projesi" olarak seçilen 1915 Çanakkale Köprüsü'nün yetkililerine ödül, online düzenlenen tören ile verildi. İşte haberin detayları...

Çatalca İhsaniye'de 50 yıldır beklenen köprünün yapımı başladı!

Çatalca İhsaniye mahalllesinde 50 yıldır istediği köprünün yapılmasını sağlayan Belediye Başkanı Mesut Üner, köprünün yapım aşamalarıyla yakından ilgileniyor. 

Keban Baraj Gölü'nde köprü yapım projesi mecliste!

Keban Baraj Gölü üzerinde köprü yapımı projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Şaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Taşköprü TOKİ 2019 başvuruları!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kastamonu Taşköprü projesi için başvurular bugün itibariyle başladı. Projede 2 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Londra’nın 200 milyon sterlinlik bahçe köprü projesi iptal!

Londra’da Thames nehri üzerine inşa edilmesi planlan “Bahçe Köprü” (Garden Bridge) projesinin iptal edildiği bildirildi

Çanakkale Köprüsü Projesi kent ekonomisini canlandırdı!

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin, Çanakkale Köprüsü Projesi ile kent ekonomisinin canlandığını açıkladı.

Düzce Melen Su Park Projesi'ne çelik köprü!

Melen Su Park Projesi kapsamında Melen Çayı üzerinde yapılması planlanan Çelik köprü için hafriyat çalışmalarının yanı sıra diğer çevre ve yol bağlantılarında da çalışmalar başladı.

Malatya'da Yoncalı Köprü Kavşak projesi Meclis'ten geçti!

TOKİ tarafından Malatya’ya yapılan stadyumun teslim tarihinden önce yapılması düşünülen Yoncalı Köprü Kavşak Projesi Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından trambüs gerekçesi ile iptal edilmişti. Söz konusu kavşağın yapılması için Büyükşehir Belediye Meclisinden karar oyu çıktı.

Denizli Üçgen Köprülü Kavşakları projesi başlıyor!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın açıkladığı 121 Dev Proje kapsamında yapılacak 'Üçgen Köprülü Kavşakları' projesi başlıyor. Tüm hazırlıkları tamamlanan proje için Üçgen Meydanı'ndaki bazı yollar 12 Kasım Cumartesi gecesinden itibaren trafiğe kapatılacak.

Çatalca Akalan Mahallesi'ne yeni köprü!

Çatalca Belediyesi'ne bağlı ekipler tarafından gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında; Akalan Mahallesi Yediverenler Sokak, Yalıköy Mahallesi Seyhan Caddesi'nde mevcut dereye büzler yerleştirilerek köprü yapıldı.

3. Boğaz Köprüsü dahil Kuzey Marmara Otoyolu Projesi tedbirleri!

Kuzey Marmara (3. Boğaz Köprüsü Dahil) Otoyolu Projesi ile İlgili 2016/20 Sayılı Başbakanlık Genelgesi 24 Ağustos 2016 tarihinde 29811 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı..

Hacettepe Köprüsü yarın Başkentray projesi için yıkılacak!

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'na bağlı TCDD tarafından gerçekleştirilecek Başkentray Projesi kapsamındaki Hacettepe Köprüsü'nün yıkım çalışmalarına yarın (Cuma) saat 21.00'de başlanacak.

Denizli Üçgen Köprülü Kavşakları Projesi bir yılda tamamlanacak!

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan'ın açıkladığı 121 projeden oluşan 2016-2017 Eylem Planı vatandaşlardan tam not aldı. Denizli'nin trafik sorununu büyük ölçüde rahatlatacak Üçgen Köprülü Kavşakları Projesi plana damgasını vurdu.

çatalca köprü projesi Haberi

çatalca köprü projesi


29 Eylül 2015 Salı günü yağan yağmur sonrası Çatalca’nın bazı bölgelerinde yer yer su baskınları meydana gelmişti. Ama en büyük hasar ise Aydınlar Mahallesi'nde olmuştu. Yaşanan su baskını neticesinde Aydınlar Mahallesi Atatürk Caddesi'nde büyük ölçekte hasar meydana getirmişti. Su baskını sonrasında Çatalca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü de olaya kayıtsız kalmadı ve su baskınına neden olan bölgede tedbirler alınarak, çalışmalar planlandı.


ÇATALCA BELEDİYESİ FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ VE DSİ 14. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ İŞBİRLİĞİ



Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'nın talimatları sonrasında yapılan çalışmalarda Aydınlar Mahallesi Atatürk Caddesi üzerinde bulunan dere geçişinin sağlandığı kanalların yetersiz olduğu tespit edilerek buraya yeni bir köprü yapılması için çalışmalar başlatıldı ve Çatalca Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Güzel ve DSİ 14. Bölge Müdürü Sedat Özpınar'ın denetimlerinde Aydınlar Mahallesi Atatürk Caddesi'nde...