07 / 07 / 2024

Çatalköprü Mahallesine köprü mü yapılacak

Çatalköprü Mahallesine köprü mü yapılacak

Çatalköprü Mahallesi’nin girişinde başlatılan köprü yenileme çalışmalarını inceleyen Başkan Toçoğlu, “56 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde inşa edeceğimiz yeni köprüdeki imalat çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor" dedi

Beypazarı'nın her mahallesine köy konağı yapılacak!

“Ben bu şehrin hizmetkârıyım” diye konuşan Beypazarı Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Tuncer Kaplan, hayata geçirmeyi planladığı projeleri anlattı.

Manisa Çatalköprü'ye yeni köprü!

Manisa Çatalköprü'deki 4 metre genişliğinde olan ve yaya geçişine uygun olmayan eski köprü yıkıldı ve yerine 10 metre genişliğinde ve yaya güvenliğinin de sağlandığı yeni köprü yapıldı.

Şile Sungurlu Köprüsü'nün temeli atıldı!

Sungurlu mahallesini Kalemköy mahallesine bağlayacak Sungurlu köprüsü temel atma töreni gerçekleştirildi.

İskenderun Bekbele'ye kültür merkezi müjdesi!

İskenderun Belediyesi tarafından Bekbele mahallesine Kültür merkezi ve Taziye Evi açılacak. İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, eski Bekbele Belediye binasının yerine kültür ve taziye evi açılacağını belirtti.

Sakarya Büyükşehir’den 3 yeni köprü!

Daha önce Karapürçek Uludere, Pamukova Çardak, Geyve Doğantepe ve Karaçay, Akyazı Çatalköprü, Salihiye ve Bedil Kazancı köprülerini inşa eden Sakarya Büyükşehir, şuanda 3 ilçede 3 köprü için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Manisa Çampınar Mahallesi'ndeki köprü yapımında sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, 2014 yerel seçimlerinde köprü olmadığı için dere üzerinden traktör kasasında geçerek ziyaret ettiği Selendi’nin Çampınar Mahallesine verdiği köprü sözünü tuttu.

Hatay Altınçay mahallesine yeni köprü!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, il genelindeki köprü yapım hizmetleri kapsamında Antakya İlçesine bağlı Altınçay Mahallesi’ne yeni bir köprü kazandırmak için hızlı bir çalışma başlattı.

Manisa Çampınar Köprüsü'nde sona gelindi!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün Selendi ilçesine bağlı Çampınar Mahallesine 2014 Yerel Seçiminde sözünü verdiği köprü yapımında artık son aşamalara gelindi.

Sakarya'da Çatalköprü'de köprü inşaatı tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Çatalköprü Mahallesi girişinde başlattığı köprü yapım çalışmalarını tamamladı. Belediyenin inşaatı devam eden 4 yeni köprü çalışması daha bulunuyor..

Sakarya Çatalköprü’deki köprü inşaatında sona gelindi!

Eski Ankara yolu üzerinde, Çatalköprü Mahallesi girişindeki köprü yapım çalışmalarında sona gelindiğini belirten Başkan Toçoğlu, “56 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde olacak köprümüzün yapım çalışmaları büyük bir hızla sürüyor

Çatalköprü Mahallesi’ndeki köprünün fore kazık işlemleri tamamlandı!

Çatalköprü Mahallesi’nin girişinde başlatılan köprü yenileme çalışmalarını inceleyen Başkan Toçoğlu, “56 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde inşa edeceğimiz yeni köprüdeki imalat çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor" dedi

Çatalköprü'deki yenileme çalışmaları devam ediyor!

Çatalköprü Mahallesi'nin girişindeki eski köprüde yıkım çalışmalarının başladığını açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “Projemizin tamamlanması ile 56 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğindeki yeni köprü yapacağız” dedi.

Zeki Toçoğlu Sakarya'daki köprü yenileme çalışmalarını inceledi!

Köprü yenileme projesinde incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “Çatalköprü Mahallemizin girişindeki eski köprüyü yıkıyoruz. Yerine 56 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde yeni bir köprü inşa edeceğiz" dedi

Çatalköprü Mahallesine köprü mü yapılacak Haberi

Çatalköprü Mahallesine köprü mü yapılacak


Çatalköprü Mahallesi’nin girişinde başlatılan köprü yenileme çalışmalarını inceleyen Başkan Toçoğlu, “56 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde inşa edeceğimiz yeni köprüdeki imalat çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. İnşallah kısa süre içerisinde çalışmalarımızı tamamlayacak, yenilediğimiz köprüyü hemşerilerimizin kullanımına sunacağız” dedi.

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, eski Ankara Yolu olarak bilinen güzergahta, Çatalköprü Mahallesi’nin girişinde başlatılan köprü yenileme çalışmalarını inceledi. Kısa süre içerisinde tamamlanacak çalışmaların ardından güzergâhtaki ulaşım güvenliğini daha da arttıracaklarına vurgu yapan Başkan Toçoğlu, yenilenen köprünün uzun yıllar bölge ulaşımına hizmet sunacağını ifade etti.


Ulaşım Güvenliği

Bölgede başlatılan çalışmalar ile ilgili bilgiler de veren Başkan Zeki Toçoğlu, “Eski köprüde çalışmalarımız başlamadan önce bölgenin ulaşıma kapanacağını ifade etmiştik. Vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması adına güzergahtaki ulaşımı gerekli işaret ve işaretçiler kullanılarak alternatif güzergahlara...