12 / 05 / 2024

Çatalköprü

Çatalköprü

Mudurnu Çayı üzerindeki Çatalköprü’de yenileme çalışmalarının başladığını açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “Yaklaşık 120 gün sürecek çalışmalarımız kapsamında güzergâhtaki araç ve yaya akışını alternatif yollar ile sağlayacağız” dedi.

Manisa Çatalköprü'ye yeni köprü!

Manisa Çatalköprü'deki 4 metre genişliğinde olan ve yaya geçişine uygun olmayan eski köprü yıkıldı ve yerine 10 metre genişliğinde ve yaya güvenliğinin de sağlandığı yeni köprü yapıldı.

Sakarya Büyükşehir’den 3 yeni köprü!

Daha önce Karapürçek Uludere, Pamukova Çardak, Geyve Doğantepe ve Karaçay, Akyazı Çatalköprü, Salihiye ve Bedil Kazancı köprülerini inşa eden Sakarya Büyükşehir, şuanda 3 ilçede 3 köprü için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Sakarya'da Çatalköprü'de köprü inşaatı tamamlandı!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Çatalköprü Mahallesi girişinde başlattığı köprü yapım çalışmalarını tamamladı. Belediyenin inşaatı devam eden 4 yeni köprü çalışması daha bulunuyor..

Sakarya Çatalköprü’deki köprü inşaatında sona gelindi!

Eski Ankara yolu üzerinde, Çatalköprü Mahallesi girişindeki köprü yapım çalışmalarında sona gelindiğini belirten Başkan Toçoğlu, “56 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde olacak köprümüzün yapım çalışmaları büyük bir hızla sürüyor

Çatalköprü Mahallesi’ndeki köprünün fore kazık işlemleri tamamlandı!

Çatalköprü Mahallesi’nin girişinde başlatılan köprü yenileme çalışmalarını inceleyen Başkan Toçoğlu, “56 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde inşa edeceğimiz yeni köprüdeki imalat çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor" dedi

Çatalköprü'deki yenileme çalışmaları devam ediyor!

Çatalköprü Mahallesi'nin girişindeki eski köprüde yıkım çalışmalarının başladığını açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “Projemizin tamamlanması ile 56 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğindeki yeni köprü yapacağız” dedi.

Zeki Toçoğlu Sakarya'daki köprü yenileme çalışmalarını inceledi!

Köprü yenileme projesinde incelemelerde bulunan Başkan Toçoğlu, “Çatalköprü Mahallemizin girişindeki eski köprüyü yıkıyoruz. Yerine 56 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde yeni bir köprü inşa edeceğiz" dedi

Çatalköprü’deki yenileme çalışmaları 120 gün sürecek!

Mudurnu Çayı üzerindeki Çatalköprü’de yenileme çalışmalarının başladığını açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “Yaklaşık 120 gün sürecek çalışmalarımız kapsamında güzergâhtaki araç ve yaya akışını alternatif yollar ile sağlayacağız” dedi.

Mimar Sinan Köprüsü'ndeki kaçak yapılar yıkılacak

Mimar Sinan Köprüsü'nün etrafındaki 18 kaçak yapının yıkılması gündemde

Yeni Galata Köprüsü'nde bakım ve onarım yapılacak!

Yeni Galata Köprüsü, bu gece dört saat süreyle araç ve yaya trafiğine kapatılacak

Tarihi Mimar Sinan Köprüsü'ndeki kaçak yapılar yıkılacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, 443 yıllık tarihi Mimar Sinan Köprüsü'nde bulunan 18 adet kaçak yapıyı yıkacak

Bogaz'da 3. köprüye iki alternatif güzergah belirlendi

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, Boğaz'a 3. köprü için iki alternatif güzergah belirlediklerini söyledi. Bakan, köprü güzergahlarını açıklamadı

Binali Yıldırım: 3. köprü güzergahı ikiye indi

Binali Yıldırım, üçüncü köprünün ihalesine 2010 yılında Yap-İşlet-Devret modeli ile çıkmak istediklerini bildirdi

Çatalköprü Haberi

Çatalköprü

Mudurnu Çayı üzerindeki Çatalköprü’de yenileme çalışmalarının başladığını açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Oktar, “Yaklaşık 120 gün sürecek çalışmalarımız kapsamında güzergâhtaki araç ve yaya akışını alternatif yollar ile sağlayacağız. 56 metre uzunluğunda ve 13 metre genişliğinde olacak yeni köprü ile güzergâhtaki ulaşım güvenliğini daha da attırmış olacağız” dedi.


Sakarya Büyükşehir Belediyesi, Mudurnu Çayı üzerindeki Çatalköprü’de yenileme çalışması başlattı. Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Eski Ankara Yolu olarak bilinen güzergâhta, Çatalköprü Mahallesi’nin girişinde bulunan eski köprüde yenileme çalışmalarımız başladı. Yaklaşık 120 gün sürecek çalışmalarımız kapsamında güzergâhtaki araç ve yaya akışını alternatif yollar ile sağlayacağız” diye konuştu.


İşaret ve İşaretçiler Takip Edilecek

Vatandaşların ulaşıma kapanan güzergâhtaki işaret ve işaretçileri takip ederek D-100 karayoluna yönlendirildiğini de açıklamalarına ekleyen Oktar, “Köprüde yenileme çalışmalarımıza başlamadan önce, güzergâhı...