22 / 07 / 2024

çatalköy ilkokulu

çatalköy ilkokulu

Çatalköy Belediyesi ile Lara Park Otel, Bulut İnşaat ve Little Society of Kyrenia, Çatalköy İlkokulu' na yapılacak olan iki adet ek dersliğin inşaat maliyetini üstlendi. ..

Kadıköy Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlkokulu restore edildi!

Şehit piyade binbaşının adını taşıyan Kadıköy Kalamış Şehit Murat Özyalçın İlkokulu’nun restorasyon çalışmaları tamamlandı. Restore çalışmaları dahilinde okulun bahçesine 100 metrekarelik arsa dahil edildi.

Balıkesir Sakarya İlkokulu yıkıldı!

Çalışmalarına devam eden Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokol ile Sakarya İlkokulu’nun depreme karşı yenilenmesi amacıyla yıkımı yapıldı.

Girne-Çatalköy imar planına destek!

Templos/Zeytinlik Koruma İnisiyatifi, Şehir Plancıları Odası’nın Cuma günkü açıklamasına destek verdi. İnisiyatif, Girne-Çatalköy imar planına aykırı bir gelişmesine izin vermeyeceklerini ifade etti.

Artvin Gazi İlkokulu'nun yıkım kararı mecliste!

Artvin ilindeki Gazi İlkokulu'nun yıkım kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Binali Yıldırım İlkokulu 21 milyon liraya inşa edildi!

Binali Yıldırım İlkokulu ile ilgili konuşan Binali Yıldırım, "Arsayı devlet tahsis etti. Üzerinde gördüğünüz binayı her şeyiyle çocuklarım yaptırdı. 10 bin 500 metrekare alana kurulu 24 derslikli okulumuz 21 milyon liraya mal oldu" dedi...

Manisa İlyaslar İlkokulu ve Ortaokulu yıkılıyor!

Manisa İlyaslar Mahallesi’ndeki İlyaslar İlkokul ve Ortaokulu depremden dolayı zarar gördü. Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri aracılığıyla yapılan inceleme sonucu okulun bir bloğuna ağır hasarlı raporu verildi. Okulda yıkım çalışmalarının en kısa zamanda başlanacağı bildirildi.

Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu açıldı!

Binali Yıldırım İlkokulu ve Anaokulu açıldı. Okul, Yıldırım'ın çocukları Bahar Büşra Köylübay, Bülent Yıldırım ve Erkam Yıldırım tarafından babaları adına yaptırıldı...

Sivas Kızılırmak İlkokulu'nun yıkılıp cami yapılması mecliste!

Sivas'ta bulunan Kızılırmak İlkokulu'nun yıkılarak yerine cami yapılması kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Karasu konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kumburgaz Merkez İlkokulu'nun yıkımına başlandı!

Büyükçekmece Kumburgaz Mahallesi'nde yer alan ve yüzde 69 çürük raporu bulunan Kumburgaz Merkez İlkokulu'nun yıkımına başlandı.

Manisa Büyükşehir'den Ali Rıza Çevik İlkokulu açıklaması!

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur’un, Ali Rıza Çevik İlkokulu Projesi ile Cengiz Ergün’ün bir ilişkisinin olmadığı şeklindeki söylemlere yanıt geldi. İşte Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklama...

Bursa Demirtaşpaşa İlkokulu için son bina da yıkıldı!

Bursa'da hayata geçirilecek olan Demirtaşpaşa İlkokulu alanında yer alan 4 katlı son binanın da yıkımına başlandı.

Manisa Çatalköprü'ye yeni köprü!

Manisa Çatalköprü'deki 4 metre genişliğinde olan ve yaya geçişine uygun olmayan eski köprü yıkıldı ve yerine 10 metre genişliğinde ve yaya güvenliğinin de sağlandığı yeni köprü yapıldı.

Karaman 19 Mayıs İlkokulu yıkılıyor!

Karaman'daki 19 Mayıs İlkokulunun yıkım çalışmaları ve hafriyatın kaldırılması devam edilirken Kent Meydanı projesi kapsamında imzalanan protokol gereği yerine yenisi yapılacak.

çatalköy ilkokulu Haberi

çatalköy ilkokulu


Çatalköy İlkokulu'na yapılacak katkı için dün saat 10.00'da Çatalköy Belediyesinde basın toplantısı düzenlendi. 

Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu, kurum kuruluşlar ve belediye yetkililerinin hazır bulunduğu toplantıda, Little Society of Kyrenia yetkilisi John Graham okula yapılacak ek dersliğin inşası için 9 bin Türk Lirası bağışta bulundu. 


Çatalköy Belediye Başkanı Mehmet Hulusioğlu yaptığı konuşmada, sosyal dayanışmanın önemine dikkat çekerek, belediye, yatırımcı şirketler ve hayırsever kuruluşların katkılarıyla köy ilkokuluna 2 adet derslik kazandırılacak olmasının mutluluk verici olduğunu söyledi. 


Özel şirketler ile hayırsever kuruluşun konuya gösterdiği duyarlılığa teşekkür eden başkan Hulusioğlu, eğitime yapılan katkının anlamlı olduğunu kaydetti. 


Yerel yönetim ile özel şirketler arasındaki sosyal dayanışmanın bununla da sınırlı kalmadığını belirten Hulusioğlu, Adaeri Turizm Şirketi'nin de Çatalköy Belediyesi Kültür Merkezi restorasyonunun büyük bir bölümünü üstlendiğini vurguladı. 


Mehmet Hulusioğlu, bunlara...