16 / 05 / 2024

cathay iler projeler

cathay iler projeler

TOKİ, Emlak Konut ve Emlak Pazarlama işbirliği ile inşa edilen Ispartakule Stüdyo 24 projesinde daireler 84 bin TL ile 251 bin TL arasında değişiyor. Teslimler Mayıs 2014'te gerçekleşecek...

İsmail Özcan, Cathay Group'un yeni genel müdür yardımcısı oldu!

Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Genel Müdür Yardımcısı İsmail Özcan oldu...

Tolga Bilgiç, Cathay Group'un yeni satış ve pazarlama müdürü oldu!

Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group’un yeni Satış ve Pazarlama Müdürü Tolga Bilgiç oldu. 

Cathay Group’un yeni genel müdürü Okan Süha Yıldırım oldu!

Cathay Group’un yeni genel müdürü Okan Süha Yıldırım oldu.  Nivo markasıyla büyük ölçekli karma projeler geliştiren Cathay Group yeni genel müdürünü seçti.

Sone İstanbul Cathay teslimleri!

Konum bilgisine göre Eski Elektrikçiler Sitesi arazisinde yükselen proje 5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğundan oluşuyor. Sone İstanbul Cathay teslimleri 2017 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Cathay İnvest Araplarla 2 yeni proje için anlaştı!

Türk müteahhitler gücüne güç katmak ve daha görkemli projeler inşa etmek için Körfez yatırımcılarını projelerine ortak etmeye başladı. Cathay İnvest 300 milyon dolarlık iki proje için Araplar'la anlaştı .

Cathay Sone İstanbul satılık!

Toplam 1.067 adet konut, otel ve dükkan alanlarının bulunduğu proje Eski Elektrikçiler Sitesi arazisinde inşa edilecek. Cathay Sone İstanbul satılık daire tipleri 1+1,2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Cathay Sone İstanbul Rezidans fiyatları!

Cathay Sone İstanbul Rezidans fiyatları 310 bin TL'den başlayarak değişiyor. Küçükçekmece Basın Ekspres'te yükselen Sone İstanbul Rezidans projesi eski Elektrikçiler Sitesi arsası üzerinde hayata geçiriliyor.

Cathay Sone İstanbul görselleri!

Sone İstanbul Residence'de daireler 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Eski Elektrikçiler Sitesi arsa alanı üzerinde yükselecek proje 5 bloktan meydana geliyor. İşte Cathay Sone İstanbul görselleri...

Cathay Park 1001 Projesi nerede inşa edilecek?

25 yıldır yerli ve yabancı yatırımcılarla işbirlikleri kuran Cathay Group, İstanbul'un değerli lokasyonlarında konut, ofis, alışveriş, iş merkezi, sosyal ve kültürel projeler üretmeye devam ediyor.

Cathay İnşaat Basın Ekspres Projesi resimleri!

Yaklaşık 30 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan Basın Ekspres projesi Cathay İnşaat imzası ile hayata geçirilecek. Proje Eski Elektrikçiler Sitesi arazisinde yükselecek. İşte Cathay İnşaat Basın Ekspres Projesi resimleri...

Cathay Group Basın Ekspres Projesi!

Cathay Group Basın Ekspres Projesi konut, ofis ve ticaret alanlarından oluşuyor. Yaklaşık 30 bin metrekarelik arsa alanına sahip olan proje eski Elektrikçiler Sitesi arazisinde hayata geçirilecek.

Cathay Basın Ekspres projesinin ilk görselleri!

Cathay Group, Basın Ekspres Yolu üzerinde yeni projeye hazırlanıyor. Yakında satışa sunulması beklenen Cathay Basın Ekspres projesi eski Elektrikçiler Sitesi arazisi üzerinde inşa edilecek...

Stüdyo 24'te anahtar teslimleri devam ediyor!

Cathay İleri Projeler tarafından Ispartakule’de hayata geçirilen Stüdyo 24’ te Anahtar Teslimleri tecrübesi ve bilgi birikimiyle sektörünün i,lki Boğaziçi Yönetim A.Ş farkıyla devam ediyor.

cathay iler projeler Haberi

cathay iler projeler

İstanbul Bahçeşehir Ispartakule'de hayata geçirilen Stüdyo 24 Evleri'nde yer alan daireler 1+0, 1+1, 1+1 dubleks loft, 1+1 teraslı ve 2+1 olarak tasarlandı. Proje Ispartakule'de yükseliyor.




Teslimlerin Mayıs 2014'te gerçekeleşeceği Stüdyo 24 Ispartakule projesinde konut kredisi kullanmak isteyenler yüzde 25 peşinat verip, geri kalan tutarı anlaşmalı bankadan temin edilen kredi ile ödüyor. Stüdyo Yirmi Dört projesinde şirket bünyesinde yer alan ödeme planında ise yüzde 0,77 faiz oranıyla 60 aya kadar, yüzde 0,79 faiz oranıyla da  120...