06 / 05 / 2024

Catherine Zeta Jones- Michael Douglas çiftinin evi

Catherine Zeta Jones- Michael Douglas çiftinin evi

Catherine Zeta Jones ve Michael Douglas çifti iki yıl önce İspanya’nın Mayorka Adası’nda 40 milyon Euro’dan satılığa çıkarılan, ancak alıcı bulamayan malikâneleri için fiyat kırdı.

New York borsası günü düşüşle tamamladı.

New York Borsası, bugün negatif bir seyir izleyerek günü düşüşle tamamladı. Kapanışta Dow Jones endeksi yaklaşık 200 puanlık bir değer kaybı yaşayarak yüzde 0,56 düşüşle 34.641,97 puan seviyesine geriledi. İşte detaylar...

Bitcoin için o isimden flaş açıklama!

Milyarder Paul Tudor Jones, Bitcoin'in 'bir gün' çok daha yüksek bir değere sahip olacağını söyledi!

Jack&Jones yüzde 40 indirimli ürünler kapış kapış! Bitmeden alın! İşte 28 Eylül 2022 Jack&Jones fiyat listesi!

Kışa hazırlandığımız şu günlerde erkek giyim markası Jack&Jones online satış mağazası jackandjones.com.tr’de s sweatshirtlerde indirim kampanyası başlattı. İşte sizi de Jack&Jones sahibi yapacak fırsat ürünlerinin fiyat listesi

Zeta Dekorasyon Ve Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zeta Dekorasyon Ve Pazarlama İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Bülent Altun tarafından kuruldu.

Warren James Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Warren James Gayrimenkul Yatırım Ve Geliştirme Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile John Coulter, Ann Jones tarafından kuruldu.

Renee Zellweger, Los Angeles’taki evini 6.4 milyon dolara sattı!

Bridget Jones’un Günlüğü serisinin yıldızı Renee Zellweger, dağın eteğinde bulunan çiftlik tarzı evini 6,4 milyon dolar bedelle sattı. Ünlü oyuncunun 6 senede neredeyse yüzde 50 karla sattığı evinde yok yok.

Bitcoin 40 bin doları geçti!

ABD'li milyarder, varlık yönetimi şirketi Tudor Investment Corporation kurucu ve yöneticisi Jones'un Bitcoin açıklamaları sonrasında Bitcoin yeniden 40 bin doları geçti. 

Zeta Group Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Zeta Group Mühendislik Anonim Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Musa Baş, Murat Yalçın ve Fatih Serhat Yalçın ortaklığında kuruldu.

İşte yeni ofis kültürü!

Jones Lang LaSalle (JLL) Türkiye Başkanı ve Han Spaces Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, "Evden çalışma uzaktan çalışmaya dönüşüyor. Artık paylaşımlı ofisler hayatımıza girecek. Yeni nesil iş hanı kuruyoruz. Göz göz odalar olacak" diye konuştu.

AVM'lerde davalık konu!

Jones Lang LaSalle (JLL) Türkiye Başkanı ve Han Spaces Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, Kovid-19'un AVM'lere etkisine ilişkin açıklamalar yaptı.

New York borsası rekorla kapandı!

New York borsasında S&P 500 ve Nasdaq endeksleri günü rekor seviyelerde tamamlarken, Dow Jones endeksi değer kaybetti.

Yeni Zelanda'da Türk inşaat firmaları için önemli iş fırsatları var!

Business NZ İcra Direktörü Catherine Beard yaptığı açıklamada, "Yeni Zelanda'da Türk inşaat firmaları için önemli iş fırsatları var" dedi.

Berlin'de kiralar arttı!

Almanya’nın büyük şehirlerinde kiralar ortalama yüzde 2.3 artarken, konut fiyatları yüzde 6,7 yükseldi. Jones Lang LaSalle adlı danışma şirketinin verdiği bilgiye göre, kira artışında Berlin ilk sırada yer alıyor.

Catherine Zeta Jones- Michael Douglas çiftinin evi Haberi

Catherine Zeta Jones- Michael Douglas çiftinin evi

ÜNLÜ aktris Catherine Zeta Jones (47) ve eşi Michael Douglas (72), iki yıl önce İspanya’nın Mayorka Adası’nda 40 milyon Euro’dan (130 milyon TL) satılığa çıkarılan, ancak alıcı bulamayan malikâneleri için fiyat kırdı. 



Yaklaşık 10 dönüm arazi üzerine kurulu malikânede açık yüzme havuzu, şarap mahzeni, sinema salonu ve kütüphane bulunuyor. Çiftin, gırtlak kanserini yenen Michael Douglas’ın ilerleyen yaşı ve sağlık durumu nedeniyle evi satmak istediği...