02 / 05 / 2024

çatı seramik kaplama

çatı seramik kaplama

Onduline Avrasya, çatı ve cephe kaplamaları için geliştirilen Onduser'i tanıttı. Türkiye'de geliştirilen seramik çatı sistemi Onduser,seramikler ve montajını sağlayan sistemle herhangi bir harç veya yapıştırıcı kullanılmadan çatılara uygulanabiliyor.

BaByliss Saç Kurutma Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 22 Mart 2023 fiyat listesi

BaByliss saç kurutma makineleri, farklı hız ve sıcaklık ayarlarına sahiptir ve bazı modellerinde iyon teknolojisi veya seramik kaplama gibi özellikler de bulunabilir. İyon teknolojisi, saçların daha pürüzsüz, parlak ve sağlıklı görünmesine yardımcı oluyor. BaByliss Saç Kurutma Makinesi uygun fiyata

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aks Çatı Cephe Kaplama İzolasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de   10 bin TL sermaye bedeli  ile Abdullah Serhan    Öksüz tarafından  kuruldu.

Yakar Çatı Kaplama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yakar Çatı Kaplama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Recai Yakar tarafından kuruldu.

Alanya Kalesi’ndeki tahribat için ifadeler alındı!

Alanya Kalesi’ne ait tarihi surlara beton ve seramik kaplama yaptığı belirtilen Avusturyalı Walter Godina, Türkiye’ye döner dönmez KOM Şube Müdürlüğü’nde açıklamalarda bulundu.

Çağatay Ulusoy villasının bir odasını seramik atölyesi yapacak!

Yakışıklı oyuncu Çağatay Ulusoy, Zekeriyaköy'deki villasının bir odasını seramik atölyesi haline getirecek.

Çatı kaplamaları sektör büyüklüğü 166 milyon metrekareye ulaştı!

Çatılarda Kullanılan Nihai Çatı Kaplama Malzemelerinin 2017 Yılı Sektör Büyüklüğü araştırmasına göre, düz ve eğimli çatı kaplamaları sektör büyüklüğü 166 milyon metrekareye ulaştı.

Bm Çelik Çatı Ve Cephe Kaplama Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bm Çelik Çatı Ve Cephe Kaplama Sistemleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zafer Babacan ve Mustafa Menekşe ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu

Çatı Kılavuzu ile çatı kalitesi yükselecek!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) inşaat sektörü ve akademik açıdan bir ilke imza atarak hazırladığı ‘Çatı Kaplama Malzemeleri Uygulama Detayları Kılavuzu ’ kitabının genişletilmiş ikinci baskısını yayımladı.

ÇATIDER, Türkiye'de çatı kalitesini yükseltecek kılavuz hazırladı!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) inşaat sektörü ve akademik açıdan bir ilke imza atarak hazırladığı ‘Çatı Kaplama Malzemeleri Uygulama Detayları Klavuzu ’ kitabının genişletilmiş ikinci baskısını yayımladı.

NG Kütahya Seramik’ten 15 Temmuz şehitleri için fabrika!

NG Kütahya Seramik’in yeni yatırımı olan “15 Temmuz Şehitleri Seramik Fabrikası”nın temeli, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı bir törenle atıldı.

Seramik kaplama malzemeleri katma değer fark yaratıyor!

Yer döşemeleri pazarının önemli ürünlerinden olan seramik kaplama malzemeleri sektörü, yarattığı katma değerle fark yaratıyor. 400 milyon dolar ihracatı olan sektörün ithalatı ise sadece 40 milyon dolar civarında.

Braas Çatı Sistemleri, 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılacak!

Braas Çatı Sistemleri, 10-14 Mayıs 2016 tarihlerinde düzenlenecek olan 39. İstanbul Yapı Fuarı’na katılacak. Braas, fuara özel çimentolu kiremit üretiminde çığır açacak yeni yüzey kaplama teknolojisi “Evolution Innotech” ile ilgi çekmeyi amaçlıyor.

Vodafone Arena’nın çatısının kaplamasını 14 dağcı yapıyor!

Siyah beyazlıların açılışını dört gözle bekledikleri yeni mabedi Vodafone Arena’nın çatısının kaplamasını 14 dağcı yapıyor. Her gün 1.5 sıra yapılan membran kaplama çalışmasının bir ay içinde tamamlanması bekleniyor.

çatı seramik kaplama Haberi

çatı seramik kaplama

Onduline Avrasya, çatı ve cephe kaplamaları için geliştirilen Onduser'i tanıttı. Türkiye'de geliştirilen seramik çatı sistemi Onduser, özel seramikler ve montajını sağlayan sistemle herhangi bir harç veya yapıştırıcı kullanılmadan eğimli çatılara uygulanabiliyor. Onduline Avrasya Genel Müdür Yardımcısı Fulya Özgül Koçak, kentsel dönüşümde kullanılan malzemenin ciddi denetlenmesi gerektiğini söyledi. 


Habertürk...