03 / 05 / 2024

çatı yalıtımları

çatı yalıtımları

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı M. Nazım Yavuz, hava sıcaklıklarının hızla düşmesiyle yurt genelinde etkili olmaya başlayan fırtınaların her yıl çok sayıda çatının uçmasına neden olduğunu söyledi...

Çatı yalıtımları ile faturalarda yüzde 50 tasarruf sağlanabilir!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, çatı ve binalarda yapılacak tadilat ve yalıtımlar ile enerji faturaları hakkında iblgi verdi.

Nazım Yavuz: İhmal ve bilinçsiz uygulama nedeniyle her yıl binlerce çatı yanıyor!

Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), özellikle tadilat, tamirat ve yenileme çalışmalarının uzman kişilerce yapılması uyarısında bulunarak, gerekli önlemlerin alınması halinde yangın tehlikesinin yaşanmayacağını açıkladı...

İzoroyal Yalıtım Yapı Kimyasalları Limited Şirketi kuruldu!

İzoroyal Yalıtım Yapı Kimyasalları Limited Şirketi Güngören'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zafer Şatır tarafından kuruldu.

İZODER'den deprem için su yalıtımı uyarısı! 1999 Marmara depremini hatırlattılar!

Yalıtım sektörünün çatı örgütü İZODER, 17 Ağustos Marmara Depremi'nin 23. yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada, binaların depreme karşı güçlendirilmesinde sızdırmazlığın hayati önemine dikkat çekti.

Yalıtım yaptırmadan önce okuyun! Yalıtım hakkında en çok sorulan 9 soru ve cevabı!

İzocam, "Isı yalıtımı zamanla etkisini kaybeder mi? Yalıtım, yaz aylarında çatı katlarındaki bunaltan sıcaklara çare olur mu? Yalıtımla faturalarımda ne kadar tasarruf sağlarım?..."  sorularına açıklık getirdi.

EYT’liler için atılacak adımlar belli oldu. Tüm EYT’lilerin gözü bu haberde

EYT’liler için yol haritası belirlendi. 5 aşamadan oluşan maddelere göre, Emeklilikte Yaşa Takılanlar için atılacak adımlar da netlik kazandı. 8 Eylül 1999 öncesinde ilk kez sigortalı olarak işe başlayanlar için gerçekleştirilecek çalışmanın detayları ise haberimizde…

Levent Gökçe: Binaları su yalıtımıyla korumak hayati önem taşıyor!

Yatılım sektörünün çatı örgütü İZODER'in Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe, '1-7 Mart Deprem Haftası' kapsamında yaptığı açıklamada, depreme karşı güvenli binalara sahip olmak için binaların su yalıtımı ile korunması gerektiğini dile getirdi.

Garanti BBVA'dan Bireysel Çevreci Bina Yalıtımı alışveriş kredisi için İzocam’la işbirliği!

Garanti BBVA, müşterilerine sunduğu kolay, hızlı ve sorunsuz alışveriş kredisi süreciyle yalıtım yatırımlarını kolaylaştırarak İzocam kalitesi ile binalardaki enerji verimliliğinin artmasına katkı sağlıyor.

Isı, su, ses ve yangın yalıtımı tüm şehirlerimizde binaların tamamında uygulanmalı!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşu İZODER, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, tüm kentlerde depreme karşı güvenli, enerji verimli ve konforlu binalara sahip olmak için ısı, su, ses ve yangın yalıtımının binaların tamamında uygulanması gerektiğine değindi.

İpragaz ve Ode Yalıtım tasarruf, verim ve zaman kazancı sunacak!

Türkiye’nin köklü enerji şirketleri arasında yer alan İpragaz ile yalıtım sektörünün öncü firması ODE Yalıtım arasında, yalıtım uygulamacılarının ihtiyaçlarına ideal çözüm sağlayan yeni bir iş birliğine imza atıldı.

Murat Savcı: Doğru yalıtım karbon salınımlarını azaltır!

Sürdürülebilirlik konusunun giderek önem kazandığından bahseden İzocam Genel Müdürü Murat Savcı, doğru yalıtımla karbon salınımlarını azaltıp enerji giderlerini düşürerek doğayı korumanın mümkün olduğundan bahsetti.

Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında atılan adımların tutarı 200 milyar liraya ulaştı!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, Ekonomik İstikrar Kalkanı kapsamında atılan adımların toplam tutarının 200 milyar liraya ulaştığını bildirdi.

SKY Yalıtım ve Yapı Kimyasalları Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

SKY Yalıtım ve Yapı Kimyasalları Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Kürşat Ergezen, Savaş Özdilek ve Yiğit Ergezen tarafından kuruldu. 

Yalıtım sektöründe 15 yıl garanti dönemi ODE SafeZone ile başladı!

Yalıtımda dünya markası olma hedefiyle yatırımlarını sürdüren ODE, “Epikon Membran” serisi ürün grupları için başlatılan SafeZone adlı garanti sistemiyle sektörde bir ilke imza attı.

Kocaeli Bağçeşme itfaiye binasının ısı yalıtım işleri başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Bağçeşme itfaiye binasında ısı yalıtım işlerine başladı.

çatı yalıtımları Haberi

çatı yalıtımları



Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı M. Nazım Yavuz,  hava sıcaklıklarının hızla düşmesiyle yurt genelinde etkili olmaya başlayan fırtınaların her yıl çok sayıda çatının uçmasına neden olduğunu söyledi. Standartlara uymayan çatıların uçak gibi kolayca havalandığını belirten Yavuz, "Doğa olaylarını değiştiremeyeceğimize göre, çatılarımızı dayanıklı hale getirmeliyiz. Tüketiciler, maddi kayıp, hatta yaralanma ve ölümle sonuçlanan kazalar yaşamamak için çatı ve yalıtım konusunda bilinçli davranmalı" dedi.

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M.Nazım Yavuz, soğuk hava dalgasıyla birlikte fırtınaların da etkili olduğunu belirterek, "Son dönemde yaz aylarında bile hortum ve fırtına gibi doğa olayları nedeniyle çok sayıda çatı uçmasına şahit olmaya başladık. Standartlara uygun çatılar, zorlu doğa olaylarına karşı da dayanıklıdır. Gelişmiş ülkelerde hortum olduğunda bile bina uçuyor, çatı yine de uçmuyor. Türkiye’de...