09 / 05 / 2024

ÇATIDER 8. Çatı ve Cephe Sempozyumu

ÇATIDER 8. Çatı ve Cephe Sempozyumu

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği, (ÇATIDER) çatı ve cephe sektöründeki yeni teknoloji ve uygulamaların ele alındığı Çatı ve Cephe Sempozyumu’nun 8’incisini, 2-3 Haziran 2016 tarihlerinde Mimar Sinan Üniversitesi’nde düzenleyecek.

Reşat altın ne kadar? Gremse altın fiyatı 2024 kaç TL? Kapalıçarşı altın fiyatları son dakika! 8 Mayıs altın fiyatları

Kapalıçarşı İstanbul altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar bugün ''Reşat altın ne kadar? Gremse altın fiyatı 2024 kaç lira?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 8 Mayıs 2024 altın fiyatları.

En düşük emekli maaşı 8 bin 500 TL... EYT düzenlemesinde büyük deprem! Hemen siz de göz atın!

Emeklilikte Yaşa Takılanlara (EYT) emeklilik hakkı getiren yasa teklifinin TBMM Plan ve Bütçe Komisyonundaki görüşmelerine resmen başlandı. En düşük emekli maaşı 8 bin 500 TL... EYT düzenlemesinde büyük deprem! Hemen siz de göz atın!

BİM'de 2'li paket Bingo yumuşatıcı 75 TL, 8'li tuvalet kağıdı 24,50 TL! İşte BİM kataloğu 3 Ocak 2023 fiyat listesi

BİM 3 Ocak Salı aktüel ürünler kataloğunu paylaştı. BİM'de 2'li paket Bingo yumuşatıcı 75 TL, 8'li tuvalet kağıdı 24,50 TL fiyatlarla satışa sunulacak. İşte 3 Ocak 2023 fiyat listesi...

Altının 8 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Rakamı duyanların ağzı 1 karış açık kaldı! Hemen bir göz atın!

Altını olanların veya altın almak isteyenlerin en çok merak ettiği ve araştırdığı yatırım araçları arasındaki altının 8 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı. Rakamı duyanların ağzı 1 karış açık kaldı! Hemen bir göz atın...

Yeni adım atıldı: Petrolün varil fiyatı sert düştü! 8 Nisan 2022 petrolün varil fiyatı...

Petrolün varil fiyatında 8 Nisan günü sert düşüş görülüyor. Petrolün agrasif yükselişine engel olmak için yeni bir adım atıldı. Uluslararası Enerji Ajansı'nın (IEA) acil rezervlerden 120 milyon varil petrol açacağı yönündeki açıklamaları petrolün varilini düşürdü. İşte 8 Nisan 2022 petrolün varil fi

Adıyaman Kadın Doğum Hastanesi'nin temeli 8 Ağustos'ta atılacak!

Adıyaman'da inşa edilecek 300 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin temeli 8 Ağustos'ta atılacak...

9. Ulusal Çatı ve Cephe Konferansı için geri sayım başladı!

ÇATIDER tarafından 2002 yılından bu yana 8 kez düzenlenen ve kapsamlı içeriği ile ‘referans’ olarak kabul edilen Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu, artık çok daha güçlü bir yapıyla ‘konferansa’ dönüşüyor.

Adil Baştanoğlu kimdir?

ÇATIDER 8. Olağan Genel Kurulu'nda ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Adil Baştanoğlu getirildi. Peki, Adil Baştanoğlu kimdir? Baştanoğlu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

İzmit Kültür Tepesi 2.Etap'ın temeli atılıyor!

Tarih Koridoru Projesinin en önemli ayağını oluşturacak olan Kültür Tepesi 2. Etap'ın temeli atılıyor. Projenin 8 ayda tamamlanması planlanıyor.

ÇATIDER, Türkiye'de çatı kalitesini yükseltecek kılavuz hazırladı!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) inşaat sektörü ve akademik açıdan bir ilke imza atarak hazırladığı ‘Çatı Kaplama Malzemeleri Uygulama Detayları Klavuzu ’ kitabının genişletilmiş ikinci baskısını yayımladı.

Adıyaman'da 8 tesisin temeli atıldı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, adıyaman’ın hasretle beklediği Gömükan Barajı başta olmak üzere 8 tesisin temelini atarak, 5 tesisin açılışını gerçekleştirdi.

Güneş enerjili çatı sistemleri enerji sorununa çözüm olabilir!

ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, dünyanın en önemli gündem maddesi olan enerjide Türkiye’nin güneş gibi çok değerli doğal bir kaynağa sahip olduğunu belirterek, güneş enerjili çatı sistemlerinin enerji sorununa çözüm oluşturacağını söyledi.

ÇATIDER'den yangın uyarısı!

ÇATIDER, Yangından Korunma Haftası’nda her yıl üzücü kayıplara yol açan çatı yangınlarına karşı uyardı

ÇATIDER 8. Çatı ve Cephe Sempozyumu Haberi

ÇATIDER 8. Çatı ve Cephe Sempozyumu

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği, (ÇATIDER) çatı ve cephe sektöründeki yeni teknoloji ve uygulamaların ele alındığı Çatı ve Cephe Sempozyumu’nun 8’incisini, 2-3 Haziran 2016 tarihlerinde Mimar Sinan Üniversitesi’nde düzenleyecek. Akademisyen ve uzmanlar, ana teması “Çatı ve Cephe Sistemlerinde Yangın ile Rüzgâr Güvenliği” olacak sempozyumda, her yıl üzücü kayıplara yol açan çatı yangını ve uçması başta olmak üzere yapılardaki riskleri azaltan yeni uygulama ve teknolojileri ele alacak.


ÇATIDER, Türkiye’de çatı ve cephe sistemleriyle ilgili süreçlerde yer alan tasarımcılar, malzeme üretici ve dağıtıcıları, uygulamacılar, araştırmacılar ve ilgili diğer meslek gruplarının bir araya gelerek sektörün gelişmesine katkıda bulunulması amacıyla iki yılda bir Çatı ve Cephe Sempozyumu düzenleniyor. Sempozyumda, dünyada geçerli teknoloji ve standartlara ulaşarak yenilerini belirlemek için işbirliği olanakları geliştiriliyor.


Mimar Sinan Güzel...