01 / 05 / 2024

çatıder iletişim

çatıder iletişim

ÇATIDER Başkanı M. Nazım Yavuz. İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği haftası nedeniyle yaptığı açıklamada her ölümlü üç iş kazasından birinin inşaat sektöründe yaşandığını belirtti.

ÇATIDER 894 mimarlık öğrencisine eğitim verdi!

Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) 2014 yılında 894 mimarlık öğrencisine eğitim verdi. Uygulamalı çatı eğitimleri 2015 yılı bahar döneminde de Türkiye genelindeki farklı üniversitelerde devam edecek.

ÇATIDER'den geleceğin mimarlarına çatılarda iş güvenliği eğitimi!

ÇATIDER tarafından her yıl mimarlık fakültelerinin " Yapı Malzemeleri " ve "Yapı ve Yapım Yöntemleri" dersleri kapsamında Uygulamalı Çatı Kaplama Malzemeleri ve Çatı Sistemleri Eğitimleri düzenliyor.

ÇATIDER çatı ve cephe sektörü ile akademi dünyasını buluşturdu!

Çatı Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), 3 – 4 Nisan 2014 tarihlerinde “7. Ulusal Çatı & Cephe Sempozyumu”nu düzenledi. Sempozyumda, sektördeki inovatif gelişmeler ve çalışmalar ele alındı.

ÇATIDER 2013 yılında 792 mimarlık öğrencisine eğitim verdi!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) 2013 yılında 792 mimarlık öğrencisine eğitim verdi. Uygulamalı çatı eğitimleri 2014 yılı bahar döneminde de Türkiye genelindeki farklı üniversitelerde devam edecek...

ÇATIDER 250 mimarlık öğrencisine çatı eğitimi verdi!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) tarfından mimar adaylarına özel uygulamalı çatı eğitimleri kapsamında Kültür ve Yıldız Teknik Üniversitelerinde 250 mimarlık öğrencisine çatı eğitimi verildi.

Çatıder İzmir ve Ankara fuarlarına katıldı!

Çatıder 3-6 Ekim tarihleri arasındaki Yapı Fuarı Turkeybuild İzmir ve 24-27 Ekim’deki Yapı Fuarı Turkeybuild Ankara katıldı. Fuarda, çatılarla ilgili tüm sorunlar Çatıder Standında cevap buldu...

ÇATIDER İzmir Yapı Fuarı'na katılıyor!

Türkiye’de çatılarla ilgili bilinç oluşturmak amacıyla faaliyet gösteren Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), 3 - 6 Ekim tarihleri arasında İzmir’de bu yıl 19’uncusu düzenlenecek...

ÇATIDER iftar düzenledi!

Çatı sektöründeki tek uzman başvuru mercii olan ÇATIDER, düzenlediği iftar yemeği ile üyelerini ve sektör temsilcilerini bir araya getirdi. Moda Deniz Kulübü’nde gerçekleşen ÇATIDER iftar yemeğinde çatı sektörü de değerlendirildi...

ÇATIDER'in hazırladığı meslek standardı yürürlüğe girdi!

ÇATIDER’in İNTES’le birlikte hazırladığı meslek standardı yürürlüğe girdi...

AC Yapı'nın PR ajansı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu!

Demir-çelik sektörünün önde gelen üretici ve ihracatçıları arasında yer alan Coşkun Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AC Yapı’nın iletişim danışmanı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu.

İstwest Yenibosna iletişim!

İstwest Yenibosna iletişim için 0212 552 09 09 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Çeşitli sosyal imkanlar sunan projede kira öder gibi 1.645 TL'den başlayan taksitlerle daire sahibi olunabiliyor.

Mimarin Köyce Alaçatı iletişim!

Mimarin Köyce Alaçatı iletişim için 0232 446 0 406 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilirsiniz. Toplam arsa alanı 16 dönüm olarak belirlenen proje Suv Yapı imzası taşıyor.

Topkapı İnİstanbul Evleri iletişim!

Toplam 3 bin 581 bağımsız üniteden meydana gelen projede bloklar 2 bodrum + zemin + 18 + çatı katlı olarak tasarlandı. Topkapı İnİstanbul Evleri iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 9 633 olarak belirlendi.

Zeytinburnu Inİstanbul iletişim!

Zeytinburnu Inİstanbul iletişim numarası 444 9 633 olarak belirlendi. Daire fiyatları 299 bin TL'den başlangıç gösteren proje 2 bodrum + zemin + 18 + çatı katlı bloklardan meydana geliyor.

Çekmeköy Dekon Silva iletişim!

Çekmeköy Dekon Silva iletişim numarası 0216 540 97 00 olarak belirlendi. Dekon İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 1+1'den 4+1 bahçe ve çatı dubleksi dairelere kadar farklı seçenekler sunuluyor.

İskenderun Altın Vadi Residence iletişim bilgileri!

İskenderun Altın Vadi Residence toplam 501 adet daireden oluşuyor. Mayıs ayında temelleri atılan proje 22 bin 500 metrekare alan üzerinde yükseliyor. İskenderun Altın Vadi Residence iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Gelecek Yapı Referans Evleri iletişim!

Tuzla'da Gelecek Yapı tarafından hayata geçirilen Tuzla Referans Evleri Referans Çatı Cafe, kapalı sosyal tesis alanı, peyzaj alanları yüzme havuzu, açık otopark, yürüyüş parkuru gibi imkanlarla inşa ediliyor. Gelecek Yapı Referans Evleri iletişim bilgile

Manisa Look Atılgan iletişim bilgileri!

Manisa Look Atılgan projesi 48 adet 1+1 daire, 35 tane 3+1, 48 tane 2+1 şeklinde oluşuyor. Proje Te Yapı imzasıyla yükseliyor. Manisa Look Atılgan iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Dumankaya Çayırova iletişim!

Dumankaya İnşaat İzmit, Kocaeli, Gebze ve çevre illerde ev sahibi olmak isteyenler için dev bir projeye daha imza atıyor. Dumankaya Çayırova projesi iletişim bilgileri şöyle:

İzmir By Tower iletişim bilgileri!

İzmir Bayraklı'da hayata geçirilecek olan İzmir By Tower Orkide projesinin temeli 2015 'in ilk çeyreğinde atılacak. İzmir By Tower iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Ertuğrul 6 Bursa projesi iletişim bilgileri!

Atış Yapı tarafından hayata geçirilen Ertuğrul 6 Bursa projesi 686 metrekare alan üzerinde yükseliyor. Proje içerisinde 22 konut ve 12 dükkan bulunuyor. Ertuğrul 6 Bursa projesi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Sultan Makamı iletişim!

Sultan Makamı iletişim bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Teslimleri hemen gerçekleşen Sultan Makamı projesi 26 adet çatı dubleksi, 26 adet bahçe dubleksi, 18 adet normal daire ve 9 adet müstakil villadan oluşuyor...

çatıder iletişim Haberi

çatıder iletişim

Geçtiğimiz yıl 423 işçi inşaatlarda çalışırken. 298 işçi ise yüksekten düşme sonucu hayata veda etti. 

2015 yılının ilk uç ayında ise 351 işçi iş kazasında hayatını yitirdi, iş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'nda yapılan değişiklikler, iş kazalarının önlenmesine ilişkin hayati düzenlemeler getirdi. ÇATIDER olarak biz de hem işçilere, hem de işverenlere eğitim vererek, hepimizi derinden üzen kazaların önlenmesine katkı sağlıyoruz" dedi. Çatı Sanayici ve işadamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı Nazım Yavuz, Türkiye'nin iş kazaları konusunda iyi bir karneye sahip olmadığını belirterek, İstanbul İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği Mcclisi verilerine göre iş kazalarında Avrupa birincisi ve dünya üçüncüsü olduğunu vurguladı. Bu konuda son yıllarda önemli yasal değişiklikler yapıldığım da hatırlatan Yavuz, "Türkiye'de geçtiğimiz. 10 yılda maalesef yaklaşık 11 bin işçi. iş kazalarında hayatını...