19 / 05 / 2024

çatıder kültür üniversitesi çatı eğitimi

çatıder kültür üniversitesi çatı eğitimi

Türkiye’de çatılarla ilgili bilinç oluşturmak amacıyla faaliyet gösteren Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), her yıl düzenlediği uygulamalı çatı kaplamaları eğitimlerine bu yıl da ara vermeden devam ediyor.

İstanbul Kültür Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Üyesi alıyor! Aman başvuru tarihlerini kaçırmayın!

İstanbul Kültür Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İşte detaylar…

Kültür Üniversitesi, Başakşehir'de 4 arsa satıyor! İstanbul'da taksitle arsa sahibi olma fırsatı! 

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğü, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başahşehir 2. Kısım'da yer alan 4 adet arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Kültür Üniversitesi Bahçelievler'deki 3 büroyu satıyor! 

İstanbul Kültür Üniversitesi, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Yenibosna Mahallesi'nde yer alan 3 adet büroyu satıyor. İşte ayrıntılar...

Kültür Üniversitesi Bahçeşehir'de 2 arsa satıyor! 176.6 milyon TL'ye! 

Kültür Üniversitesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı toplam 176 milyon 613 bin 224 TL'ye satıyor. 

İstanbul Kültür Üniversitesi personel alıyor! İşte başvuru şartları

İstanbul Kültür Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre; Öğretim Üyesi 9 akademik personel alacak. Üniversite rektörlüğünden yapılan açıklamaya göre başvuruda bulunacak adaylara 19 Nisan 2022 tarihine kadar süre tanındı.

Murat Kurum: Kanal İstanbul'da mahalle kültürü yaşatılacak!

Kağıthane Meydanı açılış töreninde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Kanal İstanbul'da mahalle kültürünün yaşatılacağı mekanlar oluşturulduğunu dile getirdi.

Ankara'da Kültür Evleri projesinin ilk adımı atıldı! 

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz’un seçim vaatleri arasında yer alan ve tüm merkez mahallelere inşa edilecek Kültür Evleri projesi için ilk adımı atıldı...

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlük binası kültür mirası oldu!

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlük binası, İzmir 1 Numaralı Kültür Varlıklarını Koruma Bölge Kurulu tarafından korunması gereken kültür varlığı olarak tescillendi.

Aşçıoğlu Grubu, Kültür Üniversitesi ile işbirliği protokolü imzaladı!

İstanbul Kültür Üniversitesi ve Aşçıoğlu Grubu arasında imzalanan protokol kapsamında üniversite, yeni nesil yaşam alanlarını sanatla buluşacak.

Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı!

İstanbul Okan Üniversitesi Kültür Sanat ve Kongre Merkezi açıldı. Açılışta konuşan Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, kültür ve sanatın önemine dikkat çekti.

Ahi Evran Üniversitesi'ne 1.500 kişilik kongre ve kültür merkezi!

Ahi Evran Üniversitesi (AEÜ) Rektörü Prof. Dr. Vatan Karakaya, inşaatı tamamlanan kongre ve kültür merkezinin kısa sürede hizmete açılacağını açıkladı.

Van Ilgın Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Van'ın Ilgın ilçesinde yapılması planlanan Ilgın Kültür Merkezi'nin temeli atıldı. Belediye Başkanı Mehmet Karahan, dev tesis ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Almanya'da Bergheim Camisi ve Kültür Merkezi'nin temeli atıldı!

Almanya'nın Kuzey Ren Vestfalya (KRV) eyaletinde, Diyanet İşleri Türk İslam Birliğine (DİTİB) bağlı Bergheim Camisi ve Kültür Merkezi'nin temeli atıldı. 

çatıder kültür üniversitesi çatı eğitimi Haberi

çatıder kültür üniversitesi çatı eğitimi

Türkiye’de çatılarla ilgili bilinç oluşturmak amacıyla faaliyet gösteren Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), her yıl düzenlediği  uygulamalı çatı kaplamaları eğitimlerine bu yıl da ara vermeden devam ediyor. ÇATIDER üyelerinden Atermit, Kılıçoğlu, Multiplan, Onduline Avrasya, Rheinzink Türkiye ve Ytong tarafından 5 Kasım 2013 tarihinde Kültür Üniversitesi Ataköy Yerleşkesi Mimarlık Fakültesi’ne, 14 Kasım 2013 tarihinde Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’ne kurulan büyük boy çatı maketleri üzerinde öğrencilere uygulamalı eğitimler verildi. Kültür Üniversitesi’nde 120, Yıldız Teknik Üniversitesi’nde ise 130 mimar adayı merak ettikleri pek çok soruyu sorma ve uygulama yapma fırsatı buldu. 


Yapı bilgisi ve malzemeleri dersleri kapsamında gerçekleştirilen uygulamalı eğitimlerde mimarlık öğrencileri çatı sistemleri ve çatı kaplamalarıyla ilgili malzemeler, yalıtım, ekipman, el aletleri, uygulama teknikleri ve iş güvenliği konularında bilgi...