13 / 05 / 2024

Cavat Nama

Cavat Nama

Namia İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Cavat Nama tarafından 50 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Sancaktepe, Veysel Karani Mahallesi, Recep Tayyip Erdoğan Caddesi'nde kuruldu.

Nama Group İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nama Group İnşaat Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kasım Nama tarafından kuruldu.

Nama Fund Group İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nama Fund Group İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulnaser Kanan, Ahmad Kanaan, Fares Altahleh ve Jamal Alnumairi ortaklığında kuruldu.

Erhan Nama İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erhan Nama İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Erhan Nama tarafından kuruldu.

Nava Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nava Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayhan Varlı ve Murat Nama ortaklığında kuruldu.

ABD'den İsrail'in Batı Şeria'daki konut inşaatına kınama!

ABD Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Ned Price, İsrail'in Batı Şeria'da 3 binden fazla konut inşa etmesine karşı çıktıklarını dile getirdi. 

Ürdün'den İsrail'in Doğu Kudüs'teki yıkımları için kınama!

Ürdün Dışişleri Bakanlığı, İsrail'in Doğu Kudüs'te gerçekleştirdiği yıkımları kınadı...

Ürdün'den İsrail'in Hımsa el-Bakia bölgesindeki yıkımlara kınama!

Ürdün Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Dayfulllah el-Fayiz, İsrail'in Hımsa el-Bakia bölgesinde yer alan Filistinlilere ait evlerin yıkmasını kınadı.

Mısır'dan İsrail'in Kudüs'teki yeni konut inşası kararına kınama!

Mısır, İsrail'in  Yeşil Bölge ile Beyt Safafa, Baka ve Talpiyot bölgelerinden Velce köyüne kadar uzanan alanda konut inşası planına ilişkin kararı kınadı.

Nama Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nama Emlak Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Ashraf Levent tarafından kuruldu. 

Rusya’dan İsrail’in Doğu Kudüs’te yeni konut inşa etme planına kınama!

Rusya’nın BM Daimi Temsilcisi Nebenzya, İsrail’in Doğu Kudüs’te binden fazla konut inşa etme planlarından endişe duyduklarını dile getirdi.

Filistin yönetiminden İsrail’in Yahudi yerleşim planına kınama!

Filistin yönetimi, İsrail hükümetinin Yahudi yerleşimciler için işgal altında yer alan Batı Şeria’da 2 binden fazla yeni konut inşa etme planına onay vermedi.

Nama İnvestment Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nama İnvestment Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün kuruldu.

Atlas Nama İnşaat Emlak Gıda Kargo Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlas Nama İnşaat Emlak Gıda Kargo Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Esmatullah Amınullah ve Mohammad Shakib Naseri tarafından kuruldu. 

Cavat Nama Haberi

Cavat Nama

Namia İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi, Cavat Nama tarafından 50 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Sancaktepe, Veysel Karani Mahallesi, Recep Tayyip Erdoğan Caddesi'nde kuruldu.


Namia İnşaat ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT * Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, iş yeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. * Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. * Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...