06 / 05 / 2024

Çaybaşıya çocuk köyü yapıldı mı

Çaybaşıya çocuk köyü yapıldı mı

Muratpaşa Belediyesi tarafından Çaybaşı Mahallesi'nde 16 bin metrekare büyüklüğündeki alanda inşaatına başlanan Çocuk Köyü yapılıyor. Parkın inşaatının devam ettiğini kaydeden Başkan Uysal, önümüzdeki Ağustos ayında açılışını yapmayı istediklerini belirtti.

Üsküdar ve Kadıköy planları 1940'ta hazırlanmış!

1940 yılında, Üsküdar ile Kadıköy nazım planı hazırlanmış. Bu plana göre Kadıköy'den Moda'ya; Kadıköy'den Üsküdar İskelesi'ne kadar sahilde bir yol planı hazırlanmış.

My Port Tiny House Yaşam Köyü 3. Etap satışta! Fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor!

My Port Tiny House Yaşam Köyü'ndeki 82 adet 3. etap parselin satışları başladı. Proje 21 dönüm arsayı kapsıyor. İşte detaylar....

My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta! Yeni proje

Konut fiyatlarının artmasıyla birlikte TinyHouse’lar konut yatırımının en büyük alternatifi haline geldi. Yatırımcısına fırsat sunan My Port Tiny House Yaşam Köyü projesi satışta. 

Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri belli oldu! O rakam açıklandı!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değerini açıkladı. Peki Herdem Sağlıklı Yaşam Köyü'nün 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

Tepebaşı Yaşam Köyü projesi tamamlanıyor!

Eskişehir Tepebaşı Belediyesi, Remourban - Akıllı Kentsel Dönüşümün Hızlandırılması Projesi ile hayata geçirdiği “Yaşam Köyü” tamamlanıyor.

İzmir Kınık'a çocuk köyü inşa edilecek! 

İzmir Kınık'ta belediye tarafından yaptırılan çocuk köyünün yapımı devam ediyor. Çocuk köyü 20 bin 450 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek. 

Mersin'e 'Mutlu Yaşam Köyü’ inşa ediliyor!

Mersin'in Mezitli Belediyesi, Köy Enstitüleri ruhunu yaşatmak için yeni bir projeye başladı. Tece Şahintepe Mahallesi’nde yapımı tamamlanma aşamasında olan ‘Mutlu Yaşam Köyü’ projesi 7’den 70’e her yaştan insanı bir araya getirecek.

Bornova Karaçam'a çocuk köyü yapımı için ihale düzenlenecek!

Bornova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Bornova Karaçam Köyü’nde çocuk köyü hayata geçirecek. Bornova Karaçam'a çocuk köyü yapımı için ihale düzenlenecek.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü’nde örnek konak ziyarete açıldı!

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri’nin ilki İstanbul’da kapılarını açmaya hazırlanıyor. HerDem Sağlıklı Yaşam Köyü’nde çalışmalar hızla devam ederken ilk örnek konak tamamlandı ve ziyarete açıldı.

Sağlıklı yaşam köyleri konsepti yoğun ilgi görüyor!

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri İcra Kurulu Üyesi Mustafa Tayfun, "Henüz emeklilerimizin yüzde 1'ine bile hitap edecek sayıda sağlıklı yaşam köyleri yok. Şu anda 2 milyon emeklinin sağlıklı yaşam köyü için ciddi istekli olduğunu düşünüyorum." dedi.

Uluabat Gölü Kıyı Kenar Çizgisi askıya çıktı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca Uluabat Gölü Kıyı Kesimi (Fadıllı Mahallesi ile Akçalar Mahallesi'nin bir kısmı) Kıyı Kenar Çizgisi onaylandı ve 22.12.2017 tarihinden itibaren 1 ay süre ile askıya çıkarıdı.

Rize'de 70 bin kişinin yaşadığı binalar yıkılabilir!

Karadeniz'in Rize ilçesinde deniz doldurularak, kazanılan 350 bin metrekarelik alan üzerine inşa edilen ve yaklaşık 70 bin kişinin yaşadığı binalar yıkım tehlikesi ile karşı karşıya geldi. 

Çaybaşıya çocuk köyü yapıldı mı Haberi

Çaybaşıya çocuk köyü yapıldı mı

Muratpaşa Belediyesi tarafından Çaybaşı Mahallesi'nde 16 bin metrekare büyüklüğündeki alanda inşaatına başlanan Çocuk Köyü, düzenlenen geziyle gazetecilere tanıtıldı. Muratpaşa Belediye Başkanı CHP'li Ümit Uysal, Çocuk Köyü projesinin doğal yaşamla moderniteyi bir araya getiren anlayışla inşa edilen bir yaşam alanı olacağını söyledi.

FAST FOOD SATILMAYACAK

Parkın inşaatının hızla devam ettiğini kaydeden Başkan Uysal, önümüzdeki ağustos ayında açılışını yapmayı istediklerini belirtti. Ümit Uysal, çocukların taleplerine göre tasarlanan tesiste, içinde margarin barındıran yiyeceklerle gazlı içeceklerin satılmayacağını söyledi. Uysal, "Bu parka hiçbir şekilde margarin girmeyecek. Hiçbir işletmede fast food satılmayacak. Çocukların sağlığını bozabilecek hiçbir gıda girmeyecek" diye konuştu.

'AVM DEĞİL PARK YAPIYORUZ'

Parkın Muratpaşa Belediyesi şirketi Falez AŞ. tarafından işletileceğini kaydeden Uysal, belediye olarak arazilere AVM değil yaşlı evi, engelli evi ve çocuk parkı yaparak değerlendirdiklerini vurguladı....