03 / 05 / 2024

Çaycuma Filyos Nehri kıyısı

Çaycuma Filyos Nehri kıyısı

Çaycuma Filyos Nehri kıyısı, Yalı Caddesinde Germe Membran Sistemi ile yapılan gıda pazarı olarak kullanılan kapalı pazaryerine bir yenisi daha ekleniyor.

Filyos Limanı projesinde sona gelindi!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde 2016 yılında inşaatına başlanan Filyos Projesi'nin bu yıl tamamlanması hedefleniyor.

Filyos Liman Projesi inşaatının yüzde 67’si tamam!

Osmanlı Padişahı 2. Abdülhamit’ün rüya projesi olarak bilinen Filyos Liman Projesi’nde sona yaklaşıldı. Zonguldak Çaycuma'da yapılan projenin inşaatının yüzde 67’si tamamlandı.

Zonguldak'ta 32.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihalesi!

Filyos Belediye Başkanlığı, Zonguldak Çaycuma Filyos Beldesi Hisarönü Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat işi ihale edecek.

Filyos Belediyesi'nden 15.6 milyon TL'ye satılık arsa!

Filyos Belediye Başkanlığı, Zonguldak ili, Çaycuma ilçesi, Filyos Belediyesine ait arsayı 15 milyon 600 bin lira bedelle satışa çıkardı...

2'nci Abdülhamit´in rüya projesi Filyos Limanı 2020'de tamamlanacak!

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Filyos beldesinde, 2. Abdülhamit döneminde ortaya atılan Filyos Projesi'nin önemli parçalarından biri olan Filyos Limanı inşaatının 2020'de bitirilmesi planlanıyor...

Zonguldak Filyos Limanı'nda altyapı çalışmaları başladı!

Filyos Limanı ihalesinin sonuçlanmasının ardından geçtiğimiz haftalarda yer teslimi yapılmıştı. İhale alan Şenbay Madencilik-Özgün Yapı İş Ortaklığı, bir hafta önce Çaycuma ilçesine bağlı Sazköy mevkiinde şantiye kurma çalışmalarına başladı.

Bülent Kantarcı'dan Çaycuma'ya 2. havaalanı pisti önerisi!

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odasının Filyos Projesi’yle ilgili ortak aklı oluşturma amacıyla düzenlediği toplantıda, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Hacılar mevkiine 2. havaalanı pisti önerisinde bulundu.

Zonguldak Çaycuma'da yeni kapalı pazaryeri inşa ediliyor!

Çaycuma Filyos Nehri kıyısı, Yalı Caddesinde Germe Membran Sistemi ile yapılan gıda pazarı olarak kullanılan kapalı pazaryerine bir yenisi daha ekleniyor.

Bülent Kantarcı: Filyos Limanı ile ilgili ciddi çalışmalarım var!

Filyos Limanı ile ilgili ciddi çalışmaları olduğunu söyleyen Kantarcı, "Sürekli Çaycuma’ya geliyoruz, her gelişimizde değişiklikleri ve farklılığı görüyoruz." şeklinde konuştu.

Zonguldak Filyos Projesi’ndeki son gelişmeler!

Zonguldak’ta yaşanan ekonomik sorunları ortadan kaldıracak olan Filyos Projesi’ndeki gelişmeler sevindiriyor. İl Özel İdaresi ve Bülent Ecevit Üniversitesi iş birliğinde başlatılan imar planı çalışmalarının ilk aşamasının sonuna gelindi.

Çaycuma Güzelyaka Köyü’ne yeni okul inşa ediliyor!

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Güzelyaka Köyü’nde bulunan ilkokulun yerine, hayırsever bir vatandaş tarafından 4 derslikli ek ilkokul binası yapılıyor.

Tieion Antik Kenti'nde kazı çalışmaları sonlandırıldı!

Çaycuma ilçesinin Filyos beldesinde yer alan ve Karadeniz'in Efes'i olarak adlandırılan Tieion Antik Kenti'nde kazı çalışmaları sonlandırıldı.

Zonguldak Çaycuma'ya yeni imar planı!

Yeni çevre yolları, kentsel ve çevresel alanlarla Çaycuma’yı 2035 yılına hazırlayan yeni imar planı tanıtım toplantısında köprüler ve çevre yolu büyük ilgi gördü.

Çaycuma Filyos Nehri kıyısı Haberi

Çaycuma Filyos Nehri kıyısı

2 bin 340 metrekare alana yapılacak olan yeni kapalı pazaryeri çelik konstrüksiyon olarak inşa edilecek. İhale aşamasında olan yeni kapalı pazaryeri için Çaycuma Belediyesi zemin çalışmalarına başladı.

Tamamlandığında Çaycuma Pazaryeri, otoparkıyla, sosyal tesisi ve alt yapısıyla bölgenin en büyük pazarı haline...