05 / 05 / 2024

çaycumaya 2. havalimanı mı yapılacak

çaycumaya 2. havalimanı mı yapılacak

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odasının Filyos Projesi’yle ilgili ortak aklı oluşturma amacıyla düzenlediği toplantıda, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Hacılar mevkiine 2. havaalanı pisti önerisinde bulundu.

Bakan Uraloğlu açıkladı! Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası yapımında son aşamaya gelindi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası ve apron çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu "En kısa zamanda terminalimiz hizmete açılacak, yeni terminal binasıyla senelik 2,5 milyon olan yolcu kapasitesini 6 milyona çıkarıyoruz." dedi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pisti açıldı! Hava trafik kapasitesi en az 2 katına çıkacak!

Sabiha Gökçen Havalimanı 2. pist açılışında konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Yeni pisti iniş, eski pisti kalkış için kullanacağız" dedi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatı tamam! Bakan Uraloğlu: Çok yakında açılacak! 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, havalimanları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pist inşaatının tamamlandığını ve yakında açılacağını aktaran Uraloğlu, Çukurova Havalimanı için de tarih verdi. 

Gökdemirport 2 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışta! Yeni proje!

Gökdemirport, Emre Gökdemir İnşaat tarafından Ankara Esenboğa Havalimanı'nın hemen yanı başında yükseliyor. Gökdemirport 2 milyon 500 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa çıktı. Peki Gökdemirport'ta hangi konut tipler var? İşte Gökdemirport ile ilgili detaylar...

Esenboğa Havalimanı'na 3. pist müjdesi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu yaptığı son dakika açıklamasında yaklaşık olarak 298 milyon avro yatırım yapacaklarını dile getirerek, 2 etaplı şekilde yapılacak olan proje kapsamında Ankara Esenboğa Havalimanı'nın 3. pistinin 3. pistine kavuşacağını söyledi.

Hatay Havalimanı’nda son dakika gelişmesi! Hasarlar onarıldı, havalimanı uçuşa hazır!

Deprem felaketleri sonucunda önemli ölçüde hasar gören Hatay Havalimanı pistindeki onarım çalışmaları tamamlandı. Hatay Havalimanı’nın öncelikli olarak 2 kilometrelik bölümünün uçuşa hazır hale getirildiği bildirildi.

İstanbul Havalimanı metrosu için tarih verildi! Taksim'den 30 dakikada gidilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, katıldığı canlı yayın programında merakla beklenen İstanbul Havalimanı metrosunun 1-2 ay içinde hizmete açılacağını dile getirdi. İşte detaylar...

Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosu 2 Ekim'de açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Pendik-Sabiha Gökçen Havalimanı metrosunu 2 Ekim Pazar günü İstanbulluların hizmetine sunacaklarını kaydetti.

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın 2043'e kadar ertelenen kira tutarı 1.2 milyar TL! 

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın ertelenen kira gelirinin ek bütçenin yüzde 2.7'sine denk olduğunu aktaran CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Meclis'te konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu...

YDA İnşaat, YDA Havalimanı hisselerini 140 milyon Euro'ya Ferrovial Airports International SE'ye devrediyor!

YDA İnşaat'ın yüzde 65, hakim ortaklarının ise yüzde 35 oranında pay sahibi olduğu YDA Havalimanı hisselerinin yüzde 60'ının 2.5 yıla yayılan bir ödeme takvimiyle 140 milyon Euro'ya Ferrovial Airports International SE'ye devrine ilişkin 16 Şubat 'ta hisse devir sözleşmesi imzaladı.

Rize-Artvin Havalimanı'nda üstyapının yüzde 80'i tamam!

Türkiye’nin deniz dolgusuna inşa edilen 2’nci havalimanı olacak Rize-Artvin Havalimanı'nın üstyapı çalışmalarının yüzde 80'i tamamlandı.

Antalya Havalimanı ihalesinden 2,1 milyar avro gelir elde edilecek!

EMD Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,  Antalya Havalimanı'nın ihalesine yönelik açıklamalarda bulundu.

Sabiha Gökçen Havalimanı’nın ikinci pistinin maliyeti 2.6 milyar TL'yi aştı!

Sabiha Gökçen Havalimanı’nda inşası süren ikinci pistin altında kalacak tünelde yaşanan çatlakların telafisi için bir ihale daha gerçekleştirildi. 13 senedir tamamlanamayan pist için harcanan para, ihale tarihindeki rakamlarla 2.6 milyar TL'yi aştı. 

çaycumaya 2. havalimanı mı yapılacak Haberi

çaycumaya 2. havalimanı mı yapılacak

Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odasının Filyos Projesi’yle ilgili ortak aklı oluşturma amacıyla düzenlediği toplantıda, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Hacılar mevkiine 2. havaalanı pisti önerisinde bulundu.


Yeni havaalanı pistinin Çaycuma’nın Bartın yönünde bitmiş olan seddenin yanına yapılması öneren Başkan Kantarcı, dolgu malzemesi olarak da havaalanı için tıraşlanan dağdan alınabileceğini, bu nedenle maliyetinin de düşük olacağını ifade etti. Bu yeni pistin sıfır mania olacağını söyleyen Başkan Kantarcı, havaalanına emek veren kişi olarak bu projenin olabileceğine inandığını sözlerine ekledi.


ÜNİVERSİTE VE ZONGULTAK’A ALTERNATİF YOL ÖNERİSİ

Filyos Vadisi’ne üniversite yapılması önerisini de tekrarlayan Başkan Kantarcı, üniversitenin Filyos Vadisine büyük katkı sunacağını ifade etti. Kantarcı’nın toplantıdaki bir diğer önerisi de Çaycuma Zonguldak arasını 15 km azaltacak alternatif karayolu oldu. Bu amaçla Yakademirciler-Sapça yolunun iyileştirilmesi gerektiğini ifade...