03 / 05 / 2024

çaydanlık ev nerede

çaydanlık ev nerede

Çin'in güneyinde bulunan Guangdong bölgesinde yaşayan Çinli sanatçı Gu Yuezi, yaptığı çaydanlık şeklindeki ev ile dikkatleri üzerine çekiyor. Dış çeperinde oyma sanatıyla yapılmış süslemeler olan ağaç evde bir yatak odası ve bir banyo bulunuyor.

İstanbul'da en ucuz, en pahalı ev nerede? İşte ilçe ilçe rakamlar...

İstanbul'da ortalama konut ve kira fiyatları ile ilgili değerlendirmeler devam ediyor. Aylık bazda bazı ilçelerde yüzde 10'u aşan yükselişler görüldü. Peki İstanbul'da en ucuz en pahalı ev nerede? İşte ilçe ilçe rakamlar...

İstanbul'da en ucuz kiralık ev nerede?

Megakent İstanbul'da kiralık ve ev fiyatları gittikçe artıyor. Orta ve alt gelir grubu için derlediğimiz bu haberde İstanbul'un en ucuz kiranın hangi ilçede olduğunu görebilirsiniz. İşte İstanbul'da en ucuz kiralık ev...

Kilis’te kiralık ev sıkıntısı yaşanıyor!

Kilis’in nüfusundan fazla Suriyelinin bulunduğu kentte kiralık ev bulmak nerede ise imkansız hale geldi.

Dragos Adam Kule satılık ev!

Dap Dalga Kule ve Vazo Kule'ye yakın konumda hayata geçirilen projede 350 adet daire bulunuyor. Dragos Adam Kule satılık ev tipleri 2+1 ve 3+1 olarak dizayn ediliyor.

Beylikdüzü Kale Kent satılık ev!

İlk etap teslimlerinin bu yıl Eylül ayında yapılacağı proje Gül inşaat Liv Yapı ve 3S Kale tarafından inşa ediliyor. Beylikdüzü Kale Kent satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

İş GYO Nef Inİstanbul satılık ev!

Daire fiyatları metrekare büyüklüklerine göre farklılık gösterdiği proje Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa kampüsünün karşısında bulunuyor. İş GYO Nef Inİstanbul satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı şekilde tasarlandı.

Toskana Orizzonte satılık ev!

Toplam 1 milyon 68 bin metrekare arsa üzerine yayılan proje Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Toskana Orizzonte satılık ev tipleri 3 oda ile 7 oda arasında değişiyor.

Torunlar GYO 5. Levent satılık ev!

Toplam 516 bin metrekare inşaat alanında yükselen proje Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Torunlar GYO 5. Levent satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Halkalı Tema İstanbul satılık ev!

Daire büyüklüklerinin minimum 68 metrekareden başladığı projede banka kredisi kullanılabiliyor. Projede banka kredisi kullanılabiliyor. Halkalı Tema İstanbul satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte dizayn edildi.

İzmir Folkart Bornova satılık ev!

İzmir Folkart Bornova satılık ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Folkart Bornova’da 1+0’dan 4+1 ‘e kadar farklı daire tipleri yer alıyor.

İstanbul Inn Levent satılık ev!

Toplam 650 adet bağımsız birimden meydana gelen proje Tekfen, Zorlu ve Finansbank gibi noktalara yakın yerde bulunuyor. İstanbul Inn Levent satılık ev tipleri 1+1 ve 2+1 olarak dizayn edildi.

5. Levent KİPTAŞ satılık ev!

Maslak'a 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede 2 adet okul, 2 adet cami, Levent Çarşı ve 50 dönümlük koru ve eğitim alanı bulunuyor. 5. Levent KİPTAŞ satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Kiralık ev aile konutu sayılır mı?

Evli eşlerin birlikte yaşadıkları, evlilik ve aile hayatlarını sürdürdükleri, sürekli ikamet ettikleri konuta “aile konutu” deniyor. Peki, kiralık ev aile konutu sayılır mı?

çaydanlık ev nerede Haberi

çaydanlık ev nerede


Çin'in güneyinde bulunan Guangdong bölgesinde yaşayan Çinli sanatçı Gu Yuezi, yaptığı çaydanlık şeklindeki ev ile dikkatleri üzerine çekiyor. Dış çeperinde oyma sanatıyla yapılmış süslemeler olan ağaç evde bir yatak odası ve bir banyo bulunuyor. Ev sadece 20 kişinin ağırlığını çekecekte dayanıklılıkta. 84 yaşındaki Yuezi, 2006 yılında bir ormana taşınmıştı. Daha önce ticaretle uğraşan Yuezi, parayla uğraşmaktan sıkılmış ve toplumdan uzak bir hayat yaşamaya...