14 / 05 / 2024

çayeli bakır işletmeleri güvenliği nasıl sağlanıyor

çayeli bakır işletmeleri güvenliği nasıl sağlanıyor

Dünyanın en güvenli madenlerinden bir tanesi olarak kabul edilen Rize' deki Çayeli Bakır İşletmeleri’ nin Genel Müdürü Iain Anderson, işletmelerinde işçilerin güvenliğini nasıl sağladıklarını anlattı...

Hurda fiyatlarına indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 30 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Güncel hurda fiyat listesi binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Bugün demir hurda fiyatlarına indirim geldi. Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? 30 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları uçtu! Güncel hurda fiyatları ne kadar? 17 Haziran bakır ve demir hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarına son gelen zamlardan sonra hurda fiyatları adeta uçtu. Hurda işi yapanlar ve sektör temsilcileri güncel hurda fiyat listesini araştırıyor. Güncel hurda fiyatları ne kadar? 17 Haziran bakır ve dmeir hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL oldu? 31 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi 

Demir cevheri vadeli işlemlerinde görülen artışların ardından gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç TL oldu? 31 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları düştü! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları

Çin’den gelen talebe ilişkin endişelerin ABD borç tava­nını uzatma anlaşmasına ilişkin iyimserliği gölgelemesiyle bakır fiyatları gerilemeye başladı. Hurda fiyatları düştü! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncelhurda fiyatları.

Hurda fiyatlarına dev indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları yerle bir oldu! 26 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Çin'deki talep endişeleri demir cevheri vadeli fiyatlarının gerilemesine neden olurken, yurt içi piyasalarda da hurda fiyatlarıı etkiledi. Hurda fiyatlarına dev indirim geldi. Bakır ve demir hurda fiyatları yerle bir oldu. 26 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen çakıldı! 24 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi 

Çin'de devam eden talep endişeleri demir cevheri vadeli fiyatlarının düşmesine nedne olurken yurt içi piyasalarda da hurda fiyatlarını etkiledi. Hurda fiyatlarına büyük indirim geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen çakıldı! 24 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 23 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Çin'de talep endişeleri devam ediyor. Demir cevheri vadeli işlemleri gerilerken gözler bakır ve demir hurda fiyatlarına çevrildi.Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 23 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira oldu? Güncel hurda fiyatları ne kadar? 20 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi araştırılıyor. Vatandaşlar ve hurda işi yapanlar 2023 hurda fiyatlarını merak ediyor. Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira oldu? Güncel hurda fiyatları ne kadar? 20 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Demir ve bakır hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 18 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Son dönemlerde bakır fiyatları 5 ayın dip seviyesinden toparlanırken, demir cevheri vadeli işlemelerinde düşüş devam ediyor. Peki bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 18 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 16 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Hurdanın güncel fiyat listesi merak ediliyor. Vatandaşlar ve hurda işi yapanlar güncel hurda fiyatlarını araştırıyor. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurda fiyatları kaç lira? 16 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları bugün ne kadar? Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 2 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi

Güncel hurda fiyat listesi, hurda işi yapna vatandaşlar ve sektör temsilcileri tarafından araştırılıyor. Hurda fiyatları ne kadar?  Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? 2 Mayıs 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatları resmen fırladı! Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 20 Nisan 2023 hurda fiyat listesi

Hurdanın güncel fiyat listesi merak ediliyor. Vatandaşlar ve hurda işi yapanlar güncel hurda fiyatlarını araştırıyor. Hurda fiyatlarına bugün zam geldi ve hurda fiyatları resmnen fırladı. Bakır ve demir hurda fiyatları ne kadar oldu? 

Bakır ve demir hurda fiyatları kaç lira? Hurda fiyatları ne kadar oldu? 14 Nisan 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyat listesi hurda işi yapanlar ve sektör temsilcileri tarafından yakından takip ediliyor. Bakır fiyatları zayıf dolarıne ekisi ilke yükselişe geçerken gözler hurda fiyatlarına çevrildi. Hurda fiyatları ne kadar oldu?

çayeli bakır işletmeleri güvenliği nasıl sağlanıyor Haberi

çayeli bakır işletmeleri güvenliği nasıl sağlanıyor


Dünyanın en güvenli madenlerinden bir tanesi olarak kabul edilen Çayeli Bakır İşletmeleri’nin Genel Müdürü Iain Anderson, işletmelerinde güvenliği nasıl sağladıklarını anlattı.


Kanadalı İnmet Firması tarafından işletilen Rize’nin Çayeli İlçesi’nde bulunan Çayeli Bakır İşletmeleri, güvenlik standartları ve kaza oranları bakımından dünyanın en güvenli madenlerinden bir tanesi olarak kabul ediliyor. Türkiye’nin en büyük metal madeni olma özelliği de taşıyan Çayeli Bakır İşletmelerinin Genel Müdürü Iain Anderson işletmelerindeki güvenliği nasıl sağladıklarını anlattı.


OKSİJEN TÜPLERİ HAYAT KURTARIYOR


Anderson, bellerinde oksijen tüpü olmadan hiçbir personelin yer altına inmesine izin vermediklerini belirterek, “Çayeli Bakır İşletmelerinde madenci güvenliğinde kullandığımız cihazlardan bir tanesi bellerine takılan oksijen tüpleridir. Personelimizin bundan bir tane bulundurmadan yer altına inmelerine kesinlikle izin verilmez. Bunlar gayet kolay ve hızlı bir şekilde açılır. Açar açmaz aktif hale...