29 / 04 / 2024

çayır mahallesinde satılı karsa

çayır mahallesinde satılı karsa

Çayır Mahallesinde 13 bin 520 metrekare alana sahip arsa 5 milyon 85 bin TL'ye satılacak...

Premium Garden'da 1 milyon 600 bin TL'ye 2+1 sıfır daire satılıyor!

Ergünkent İnşaat tarafından Bursa'da inşa edilen Premium Garden'da satışlar devam ediyor. Satışa çıkarılan Premium Garden'da 2+1 10 adet daire 1 milyon 600 bin TL'ye satılıyor. İşte detaylar...

İslam Memiş yanıtladı! Altın alınır mı satılır mı? Altını o tarihte kimse tutamayacak!

Altın alacak olan vatandaşlar ve yatırımcılar bu aralar altın alınır mı, satılır mı sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

Regal Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 16 Mart 2023 fiyat listesi

Regal Çamaşır Makinesi Mart ayı için fiyatları hanımların gündeminde. En ucuza nereden nasıl ararım diye araştırma yapılıyor. Sitemizden en uygun fiyatlı olanı bulabilirsiniz. Peki Regal Çamaşır Makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Altus çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 13 Mart 2023 fiyat listesi

Altus çamaşır makinesi Mart ayında da fiyatı merak edilen ürünler arasında. Bir evin vazgeçilmezi olan çamaşır makineleri için en uygun fiyatlı olanı boşuna aramayın Biz sizin için araştırdık. Peki Altus çamaşır makinesi en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Hisseli tapu dışarıdan birine satılır mı? Tapu ayırma işlemleri ne kadar sürer?

Hisseli tapuda malikler gayrimenkulün her kısmında aynı oranlarda paya sahiptirler. Başka bir deyişle mülkün her kısmı için hissedarlar, aynı oranlarda hakka sahiptirler. Peki Hisseli tapu dışarıdan birine satılır mı? İşte detaylar!

En ucuz çelik Tefal çay makinesi nerede satılıyor? İşte o adresler! Tefal 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Çay içmeyi çok sevenler için, mutlaka alınması gereken Tefal çay makinesi şimdi en ucuz fiyatıyla bu haberde. İşte, Tefal Çay Makinesi 20 Eylül 2022 fiyat listesi…

Buğday, arpa, mısır fiyatları bugün hangi borsada ne kadara satılıyor? İşte 5 Eylül fiyat listesi...

Hasadın pek çok bölgede bitirilmesiyle beraber Eylül ayı hububat fiyatlarının nasıl bir seyir izleyeceği de araştırılıyor. Peki buğday, arpa ve mısır fiyatları bugün hangi borsada ne kadara satılıyor? Buğday, arpa ve mısır fiyatları bugün kaç lira oldu? İşte 5 Eylül 2022 buğday, arpa, mısır fiyat li

Levent sokakları 'satılık ev' ilanlarıyla doldu!

Levent sokaklarında bulunan evlerin sahipleri binalarının en görünür yerine ‘Satılık Ev’ tabelası astılar. Konuyla ilgili komplo teorileri üretiliyor.

Gebze Hünkar Çayırı yapılaşmaya açılıyor!

Fatih Sultan Mehmet’in vefat ettiği yer olan 133 dönümlük Gebze Hünkar Çayırı ranta açılıyor.

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Trabzon Zağnos'daki iş yerleri 120 ay vade ile satılıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 14 Temmuz 2016 tarihinde 29 ilde 190 iş yeri ve 17 konutu açık arttırma ile satışa çıkarıyor.Trabzon-Zağnos ve birçok ildeki projelerde yer alan iş yerlerinin yüzde 25 peşin 120 ay vade ile satılacağı açıklandı.

Konut kredisi kaç ay ödenmezse satılır?

Konut kredisi kullanarak, ev satın alan kimseler, banka kredisi ödemelerinde zaman zaman zorluk yaşayabiliyor. Peki, Bankalar kredi taksitlerde ne kadarlık bir gecikmeyi makul karşılayabilir? Konut kredisi kaç ay ödenmezse satılır?

TOKİ Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap satılık daire!

TOKİ Kırşehir Merkez Kayabaşı 2. Etap satılık daire fiyatları 76 bin 299 TL'den başlıyor. Satış işlemleri Türkiye Halk Bankası A.Ş aracılığıyla yürütülen projede 120 ay vade imkanı sağlanıyor.

çayır mahallesinde satılı karsa Haberi

çayır mahallesinde satılı karsa

Konya Karatay, Çayır Mahallesinde 13 bin 520 metrekare alana sahip arsa Karatay Belediye Başkanlığı tarafından kapalı teklif usulüyle satılacak.


Toplam değeri 5 milyon 85 bin TL olan arsanın satışı 12 Aralık 2012 tarihinde saat 14:10'da Karatay Belediyesi Encümen Toplantı salonunda gerçekleşecek.


Detaylı bilgi için