07 / 05 / 2024

Çayırhan santrali özelleştirme

Çayırhan santrali özelleştirme

Elektrik Üretim Anonim Şirketi'nin (EÜAŞ) Çayırhan'daki kömür rezerv ve enerji üretim alanları özelleştirilecek.

Özelleştirme İdaresi, 7 ildeki gayrimenkulleri 48 ay taksitle satıyor! İhalesi 13 Eylül'de!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla illerinde yer alan 7 gayrimenkulü satış yoluyla özelleştiriyor. İşte fiyatlar ve ödeme seçenekleri...

Özelleştirme İdaresi'nden flaş satış! Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’daki araziler 48 ay taksitle satılıyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Ankara, Edirne, Aydın ve Muğla’da aralarında denize sıfır gayrimenkullerin yer aldığı toplamda 18 adet parseli satışa sunuyor. İşte ayrıntılar...

Aydın Çine'de özelleştirme kararı!

EÜAŞ'ye ait Aydın'daki Çine Hidroelektrik Santrali (HES) ile bu santral tarafından kullanılan taşınmazlar özelleştirilecek. Özelleştirme ihalesinde nihai pazarlık görüşmeleri 8 Eylül'de yapılacak.

Çayırhan özelleştirme ihalesi sonuçlandı!

Çayırhan'da bulunan enerji üretim ve kömür rezerv alanlarının özelleştirme ihalesinde en düşük teklifi Kolin-Kalyon Enerji-Çelikler Ortak Girişim Grubu verdi.

Ankara'ya Çayırhan-B Termik Santrali projesi geliyor!

Ankara'ya “Çayırhan-B” Termik Santrali projesi, kurulması planlanıyor. Projnin Nallıhan Kuş Cenneti'ni kül içinde bırakması düşünülüyor.

EÜAŞ'ın Çayırhan ihalesine 4 kişi başvurdu!

Elektrik Üretim AŞ'nin (EÜAŞ) Ankara'nın Nallıhan ilçesi Çayırhan mevkisinde bulunan enerji üretim ve kömür rezerv alanlarının özelleştirme ihalesinin ön yeterlilik ve teklifi için 4 katılımcı başvuruda bulundu.

Ankara Çayırhan B Termik Santrali imar planı askıda!

Ankara Çayırhan-B termik santraline ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı...

Şanlıurfa Hidroelektrik Santrali özelleştiriliyor!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Elektrik Üretim A.Ş.ye ait Şanlıurfa Hidroelektrik Santrali ile bu Santral tarafından kullanılan taşınmazları özelleştiriyor. Özelleştirme ihalesine en yüksek teklifi 247 milyon 500 bin TL ile Rönesans Enerji Üretim ve Ticaret A.Ş. verdi.

EÜAŞ'ın Çayırhan santrali özelleştiriliyor!

Elektrik Üretim Anonim Şirketi'nin (EÜAŞ) Çayırhan'daki kömür rezerv ve enerji üretim alanları özelleştirilecek.

Ankara Çayırhan B Termik Santrali'nin halk toplantısı 21 Temmuz'da!

Ankara İli, Nallıhan ve Beypazarı İlçeleri, Çayırhan tarafında yapılacak olan Çayırhan B Termik Santrali projesinin halk toplantısı 21 Temmuz'da yapılacak.

Hopa Termik Santrali ve İnebolu Limanı'nda özelleştirme!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Hopa Termik Santrali taşınmazları ve İnebolu Limanı ile Mardin ve İstanbul'daki 3 taşınmazın özelleştirilme ihalesi gerçekleşti. İhaleye en yüksek teklif 76 milyon TL olarak Eti Bakır A.Ş. tarafından verildi.

Karacaören HES projelerinin özelleştirme ihalesi son aşamada!

Karacaören I ve II Hidroelektrik Santrali (HES) ve taşınmazlarının özelleştirilmesi ihalesinde son sürece gelindi. Özelleştirme için 515 Milyon TL teklif verildi. Teklifi GAMA Enerji A.Ş. verdi.

Şanlıurfa Hidroelektrik Santrali özelleştirilecek!

Başbakanlık Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa Hidroelektrik Santrali, Tortum Hidroelektrik Santrali, Adıgüzel ve Kemer Hidroelektrik Santralleri özelleştirilecek.

Çayırhan santrali özelleştirme Haberi

Çayırhan santrali özelleştirme


Elektrik Üretim Anonim Şirketi'nin (EÜAŞ) Çayırhan'daki kömür rezerv ve enerji üretim alanları özelleştirilecek. Konuyla ilgili ilan, Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.


Buna göre, EÜAŞ'a ait Ankara'nın Nallıhan ilçesinin Çayırhan mevkinde bulunan kömür rezerv alanı ve enerji üretim alanı işletme hakkının verilmesi yöntemi ile özelleştirilecek.

Yalnızca tüzel kişiler ile ortak girişim grupları katılabileceği ve geçici teminat bedelinin 50 milyon lira olarak belirlendiği ihalenin ön yeterlilik ve son teklif verme tarihi ise 15 Aralık 2016 olarak açıklandı.



Yeni...