02 / 05 / 2024

çayırhan toki evleri

çayırhan toki evleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara Nallıhan Belediyesi Çayırhan Toplu Konut Uygulaması kapsamında toplam 44 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa çıkarılıyor. 

TOKİ evleri ne zaman açıklanacak? TOKİ kura çekimi ne zaman 2022?

TOKİ geçtiğimiz ay sosyal konut projesinin başvurularını alamaya başladı. Bu nedenle ev almak isteyenlerin gündemini bu aralar TOKİ oluşturuyor. Peki TOKİ evleri ne zaman açıklanacak? TOKİ kura çekimi ne zaman 2022?

Üçay Mühendislik pasif evleri yaygınlaştırmayı hedefliyor!

Yenilenebilir enerji alanında Ar-Ge çalışmalarına devam eden Üçay Grup,  pasif evleri yaygınlaştırmayı hedefliyor...

Ankara Nallıhan Çayırhan TOKİ başvuruları başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Ankara Nallıhan Belediyesi Çayırhan Toplu Konut Uygulaması kapsamında toplam 44 adet konut; kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa çıkarılıyor. 

Ankara Nallıhan Çayırhan nazım imar planı değişikliği askıda!

Ankara Nallıhan ilçesi Çayırhan Mahallesi 3822, 3823 (eski 2284), 3182 parsellere ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği askıda...

Çayırhan Kültür Merkezi açılışa hazır!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 10 senedir tamamlanamayan Çayırhan Kültür Merkezi'ni açılışa hazır hale getirdi.

Çayırhan özelleştirme ihalesi sonuçlandı!

Çayırhan'da bulunan enerji üretim ve kömür rezerv alanlarının özelleştirme ihalesinde en düşük teklifi Kolin-Kalyon Enerji-Çelikler Ortak Girişim Grubu verdi.

Kolin İnşaat'tan Çayırhan'a 1,1 milyar dolarlık yatırım!

Kolin İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Koloğlu: "Çayırhan'da 1,1 milyar dolarlık yatırım gerçekleştirilecek. Toplam kapasitesi 800 megavatlık santralde 500 kişi, bin 500 kişi de kömür çıkarma işleminde olmak üzere toplamda 2 bin kişiye istihdam sağlanacak" dedi.

Ankara'ya Çayırhan-B Termik Santrali projesi geliyor!

Ankara'ya “Çayırhan-B” Termik Santrali projesi, kurulması planlanıyor. Projnin Nallıhan Kuş Cenneti'ni kül içinde bırakması düşünülüyor.

EÜAŞ'ın Çayırhan ihalesine 4 kişi başvurdu!

Elektrik Üretim AŞ'nin (EÜAŞ) Ankara'nın Nallıhan ilçesi Çayırhan mevkisinde bulunan enerji üretim ve kömür rezerv alanlarının özelleştirme ihalesinin ön yeterlilik ve teklifi için 4 katılımcı başvuruda bulundu.

Ankara Çayırhan B Termik Santrali imar planı askıda!

Ankara Çayırhan-B termik santraline ilişkin hazırlanan 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı...

Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi!

TOKİ'nin Karaman Kırbağı Emekli Grubu Konut Projesi'nin stoklarında yer alan 32 konut için kura çekimi saatler sonra yapılacak. İşte, Karaman Kırbağı Toki Evleri kura sonuçları tam listesi...

Ankara Büyükşehir'den Çayırhan'a kültür merkezi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Çayırhan’da 10 yılı aşkın süredir tamamlanamayan Çayırhan Kültür Merkezi’ni yeniden projelendirerek yapıyor.

EÜAŞ'ın Çayırhan santrali özelleştiriliyor!

Elektrik Üretim Anonim Şirketi'nin (EÜAŞ) Çayırhan'daki kömür rezerv ve enerji üretim alanları özelleştirilecek.

çayırhan toki evleri Haberi

çayırhan toki evleri

Projede yer alan dairelerin satış işlemleri T.C. Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü A.Ş. aracılığıyla yürütülecek. Açık Satış Yöntemiyle satışı gerçekleştirilecek dairelerin satış işlemleri ise 27 Ağustos - 28 Eylül 2018 tarihleri arasında ilgili Bankanın Çayırhan Şubesi tarafından yapılacak. 

TOKİ Ankara Nallıhan Çayırhan projesinde yer alan daireler 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Projedeki dairelerin fiyatları 100 bin 624 TL ile 184 bin 111 TL aralığında değişiklik gösteriyor. 

Konut seçimini yapanlar,  peşinatını T.C.Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü A.Ş.’nin Çayırhan Şubesine yatırarak Gayrimenkul Satış Sözleşmesini ve Müzekkere tutanağını imzalayacaklar. 

Konut alıcıları, sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren on dört gün içinde, herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin sözleşmeden cayma hakkına sahipler. 

Satış işlemleri, T.C. Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü A.Ş.’nin Çayırhan Şubesi aracılığıyla yapılabilecek. 

Satış duyurusu için