25 / 07 / 2024

Çayırlı İcra Müdürlüğü

Çayırlı İcra Müdürlüğü

Erzincan, Çayırlı'da bulunan 4. grup maden (Krom) alanı Çayırlı İcra Dairesi tarafından 14 Mayıs 2015 günü saat 13:30 ile 15:00 arası ihaleye çıkarılıyor.

1938'de Vakıflar Genel Müdürlüğü Ankara'daki arsasını 7 bin liraya satmış!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Ankara'da Hatıp Çayı kenarındaki arsayı 7 bin liradan  satılığa çıkarmış.

Orman Bölge Müdürlüğü Çayırova'da 5 bin 500 metrekarelik arsa satacak!

Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü Gebze Orman İşletme Müdürlüğü, Kocaeli Şekerpınar'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu arsanın muhammen bedeli 80 milyon TL olarak belirlendi.

İhsan Gökşin Durusoy, Akiş GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor!

Akiş GYO Genel Müdürü, İhsan Gökşin Durusoy, 2022 sonu itibariyle Akkök Holding A.Ş.'de İcra Kurulu Başkanı görevini üstlenecek olması sebebiyle 31 Aralık 2022 tarihi itibariyle, Genel Müdürlük görevinden ayrılacak. Peki Akiş GYO Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar ve Akiş GYO'dan gelen o açıkl

Orman Genel Müdürlüğü KPSS şartsız personel alımı başladı! İşte alım yapılacak branşlar!

Orman Genel Müdürlüğü (OGM)'nün yeni danışman personel alımı Haziran ayı başvuruları başladı. Peki başvuru şartları ve koşulları ne oldu? İşte OGM personel alımına dair her şey...

Kastamonu İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binası bu ay açılacak!

Kastamonu Valisi Avni Çakır, İl ve Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü binasının bu ayın ortasında hizmet vermeye başlayacağını açıkladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’nden İl Sağlık Müdürlüğü’ne yer tahsisi!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyes,i Ekim ayı birleşim toplantılarında alınan karar doğrultusunda İl Sağlık Müdürlüğü’ne sağlık merkezi için yer tahsis edecek. 

Gemlik'te kentsel dönüşüm müdürlüğü kuruldu!

Bursa Gemlik Belediye Meclisi Şubat ayı Toplantısı düzenlendi. Toplantıda açıklamalarda bulunan Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Uğur Sertaslan; “kentsel dönüşüm müdürlüğünü kurduk” dedi.

Gölcük Saraylı'daki bina Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edildi!

Gölcük Belediye Meclisi Şubat Ayı toplantısında Saraylı'daki binanın Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne Tahsis edilmesine karar verildi.

Zimmetine para geçiren Eskişehir 6. İcra Müdürü'ne operasyon!

Zimmetine para geçirdiği iddia edilen Eskişehir 6. İcra Müdürü ve 2 kardeşi için İstanbul ve Eskişehir polisi operasyon düzenledi.

Sur'da Vakıf Genel Müdürlüğü'ne ait dükkanlardan 6 ay kira alınmayacak!

Veysi Kaynak, Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde Vakıflar Genel Müdürlüğü'ne ait dükkanların kira bedellerine ilişkin, "Kasım ayında alınan bir kararla altı ay kiraların alınmamasına karar verilmişti. Biz bu altı aylık süreyi, bir altı ay daha uzatıyoruz. Kasım sonuna kadar kira almayacağız dedi.

Derince Gümrük Müdürlüğü taşınıyor!

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, Gümrük Müdürlüğü’nün taşınacağı İSU binasında KO-MEK kurslarının devam ettiğini belirterek, “Kurslar ocak-şubat ayında sona erince binada gerekli tadilat yapılarak taşınma işlemi tamamlanacak” dedi.

Kütahya itfaiye müdürlüğüne modern bir bina yapılacak!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, 9 ay içerisinde İtfaiye Müdürlüğü’ne modern bir bina kazandıracaklarını ifade etti.

Türkeli Emniyet Müdürlüğü Binası inşaatında toprak kayması!

Türkeli ilçesinde yapımı devam eden yeni emniyet müdürlüğü binası inşaatında toprak kayması meydana geldi. Kaymakam Gökhan Karaçay, toprak kaymasının kazı çalışmaları sırasında yaşandığını söyledi.

Çayırlı İcra Müdürlüğü Haberi

Çayırlı İcra Müdürlüğü

Erzincan, Çayırlı'da bulunan 4. grup maden  (Krom) alanı Çayırlı İcra Dairesi tarafından 94 milyon 578 bin 413 TL'ye satışa çıkarılıyor.


İhale açık artırma usulüyle Çayırlı İcra Müdürlüğü'nde yapılacaktır.


Kıymeti: 94.578.413,50 TL

Satış Günü: 14/05/2015 günü 13:30 ile 15:00 arası 


Erzican İli Çayırlı İlçesi sınırlarında yer dahilinde yer alan yukarıda bilgileri verilen IV. Grup (Krom) işletme ruhsat sahalarına gidilerek.mahallinde tetkik işlemi yapılmış,sahadan elde edilen verilen, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden işleri Genel Müdürlüğü (MIGEM) arşivlerinde bulunan işlem dosyaları üzerindeki inceleme ile piyasa araştırmaları sonucunda hesaplamalar ve tespitler yapılmıştır.Kıymet takdiri belirleme işlemi, sahadaki ulaşılabilen ocaklar, mostra inceleme ve değerlendirmeleri, makroskopik anlamda yapılabilen jeolojik edüt çalışmaları ve büro çalışmaları, tespitler ve incelemeler şeklinde gerçekleştirilmiştir. Ruhsat sahasında açılan, mevcut imkanlar dahilinde ulaşılabilen krom ocakları ve çevresi...