29 / 04 / 2024

Çayırova Arıtma Tesisi Parkı ne zaman biter

Çayırova Arıtma Tesisi Parkı ne zaman biter

Çayırova Arıtma Tesisi Parkı'nda çalışmalar sürdürülüyor. Daha önceleri arıtma tesisi olarak bölgeye kötü kokular salan ve çevre halkının rahatsızlığını dile getirdiği arıtma tesislerinin olduğu alan, artık sosyal donatı alanı olarak hizmet verecek.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi için geri sayım başladı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Bakırçay Havzası’nın temizlenmesi yolunda attığı önemli adımlardan olan Soma Atıksu Arıtma Tesisi'ndeki çalışmalara son sürat devam ediyor.

Zile'ye 19 milyonluk arıtma tesisi!

Zile Belediyesi Orta çay yakınlarında 20 bin metrekare alan üzerinde 2017 yılı içerisinde tamamlanacak olan Atık su arıtma tesisi inşaatının yüzde 70’ni tamamladı.

Kızılcahamam Kirmir Çayı'na atıksu arıtma tesisi geliyor!

Kızılcahamam Kirmir Çayı üzerine yapılacak Atıksu Arıtma Tesisi'nin ihalesinin tamamlanması üzerine yüklenici firma yetkilileri Belediye Başkanı Muhittin Güney'i makamında ziyaret etti.

Sakarya Karapürçek Arıtma Tesisi yenileniyor!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Rüstem Keleş, Karapürçek Kanlıçay İçmesuyu Arıtma Tesisi’nin tamamen yenileneceğinin müjdesini verdi

Diyarbakır Eğil Atıksu Arıtma Tesisi’nde sona gelindi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Genel Müdürlüğü’nün, Dicle Havzası’ndaki kirliliği ortadan kaldırmak amacıyla çalışmalarını yürüttüğü Eğil Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi gelecek ay işletmeye alınıyor.

Hatay Reyhanlı Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 80'i tamam!

Reyhanlı Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı'nda çalışmalar devam ediyor. Yüzde 80'i tamamlanan tesisin 2017 yılının Aralık ayında tamamlanması hedefleniyor.

Kuzu Grup, Batı Tahran Atıksu Arıtma Tesisi ihalesini kazandı!

Ocak ayında gerçekleşen İslam Kalkınma Bankası (IDB) kredili, Batı Tahran Atıksu Arıtma Tesisi ihalesini Kuzu Grup kazandı. İran’ın en büyük atıksu arıtma tesisi yaklaşık 2 milyon 600 bin kişiye hizmet verecek.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi’nin yüzde 70’i tamamlandı!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Soma Atıksu Arıtma Tesisi ile Bakırçay’ın temizlenmesi yolunda devam eden çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Diyarbakır Eğil Atıksu Arıtma Tesisi’nin yüzde 60'ı tamamlandı!

Eğil Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi’nin yüzde 60’ı tamamlandı. Kasım ayından itibaren hizmet vermeye başlayacak olan tesisle, Dicle Havzası’ndaki su kirliliği tamamen ortadan kalkacak.

Gölbaşı Atıksu Arıtma Tesisi Projesi durduruldu!

Çevre mühendislerinin Eymir Gölü'nü yok edeceği gerekçesiyle karşı çıktığı Gölbaşı Atıksu Arıtma Tesisi Projesi durduruldu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın projeyi durdurma gerekçesi ise projeye ait format tutarını 3 ay içerisinde yatırılmaması.

Antalya'ya 2 yeni arıtma tesisi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan Manavgat Atıksu Arıtma Tesisi'nin açılışına Mevlüt Çavuşoğlu, Menderes Türel, Faruk Karaçay ve vatandaşlar katıldı.

Foça'ya ileri biyolojik arıtma tesisi kurulacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yeni Foça'daki kamulaştırma ve SİT sorunları nedeniyle yapımı geciken 50 bin kişilik ileri biyolojik arıtma tesisi için bu ay kazmayı vuruyor. Yeni Foça'ya yaklaşık 36 milyon liralık yatırım yapmış olacak.

Yeni Foça Arıtma Tesisi için bu ay kazma vuruluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Yeni Foça’daki kamulaştırma ve SİT sorunları nedeniyle yapımı geciken 50 bin kişilik ileri biyolojik arıtma tesisi için bu ay kazmayı vuruyor. Arıtma tesisiyle birlikte Yeni Foça’ya yaklaşık 36 milyon liralık yatırım yapılmış

Çayırova Arıtma Tesisi Parkı ne zaman biter Haberi

Çayırova Arıtma Tesisi Parkı ne zaman biter


Çayırova Belediyesi tarafından ihalesine çıkılarak yapım işlemine başlanılan Cumhuriyet Mahallesindeki arıtma tesisi parkında çalışmalar sürdürülüyor.  Daha önceleri arıtma tesisi olarak bölgeye kötü kokular salan ve çevre halkının rahatsızlığını dile getirdiği arıtma tesislerinin olduğu alan, artık sosyal donatı alanı olarak hizmet verecek. 10 Bin 152 metrekarelik bir alan üzerine inşa edilen park; içerisinde kafeterya, süs havuzu, çocuk oyun grubu ve kamelyalar yer alacak şekilde planlandı. Çimlendirme çalışmalarının başladığı parkta sulama tesisatı bitirildi. Park içi aydınlatma çalışmaları bitirilen sosyal donatı alanının sert zemini yapılan çalışmalar çerçevesinde tamamlandı. Kafeterya kısmının dış cephe çalışmasının yapılacağını dile getiren yetkililer ilerleyen günlerde ağaç dikimleri ile parkın hazır hale getirileceğini aktardılar. Kısa bir süre içerisinde kamelyaları monte edilecek parkın, yaz döneminde halkın kullanımına sunulacağı açıklandı. 


Gebze Çayırova...