30 / 04 / 2024

Çayırova Cam Kançotepe

Çayırova Cam Kançotepe

Paşabahçe Beykoz, Anadolu Cam Topkapı ve Çayırova Cam Kançotepe gayrimenkullerinin satışı gündeme geldi

Çayırova Belediyesi, emlak servisini yeniledi!

Kocaeli Çayırova ilçesi Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, vatandaşlara daha hızlı ve etkili hizmet verebilmek için belediye birimlerinde yenilikçi adımlar atmaya devam ediyor. Çiftçi'nin talebi ile emlak servisi bölümü yenilerek vatandaşlara daha kaliteli ve hızlı hizmet verilmesi amaçlandı...

Şişecam Çayırova’daki fabrikasını Balıkesir'e taşıyor!

Topkapı arazisini 320 milyon TL’ye İş GYO ve Nef’e satan Şişecam, Çayırova’daki cam elyaf fabrikasını 400 milyon TL’lik yatırımla Balıkesir’e taşıyor.

Çayırova Şekerpınar 5. etapta imar sorunu çözüldü!

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin gayretleriyle çözüme kavuşan Şekerpınar 5. etap imar uygulamasında hak sahibi olan vatandaşlar tapularına kavuştu.

Çayırova TOSB Otomotiv Test Merkezi açıldı!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova’da 4.500 metre kare kapalı alana sahip Taşıt Araçları Organize Sanayi Bölgesi’nde ki (TOSB) Otomotiv Test Merkezi açılışına katıldı

Gebze Çayırova'daki projeler hızlanacak!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ile birlikte Çayırova’daki projeleri inceledi.

Kocaeli Çayırova Sosyal Tesis'te sona gelindi!

Kocaeli Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin önemle üzerinde durduğu projelerden biri olan Sosyal Tesis tamamlanıyor. Tesis 1500 metrekare alan içerisinde konuşlandırıldı.

Kocaeli, Çayırova'da 5 milyon TL'ye satılık arsa!

Gebze Sulh Hukuk Mahkemesi, Kocaeli İli Çayırova İlçesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Açık artırma usulüyle satışa çıkan gayrimenkulün satış bedeli 5 milyon 756 bin 800 TL olarak belirlendi.

Zekeriya Özak'tan Çayırova toplu konut arazisi açıklaması!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zekeriya Özak, geçtiğimiz meclisten oy birliği ile geçen Çayırova’daki bir toplu konut alanı ile ilgili imar düzenlemesinde ortaya atılan iddialar üzerine basın açıklaması düzenledi.

Kocaeli Çayırova Sosyal Tesis ve Garaj Lojistik Merkezi projeleri incelendi!

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, inşaat çalışmaları devam eden 2 projeyi yerinde inceledi. Sosyal Tesis ve Garaj Lojistik Merkezi projelerini inceleyen Demirci, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Kocaeli Çayırova'da imar toplantısı yapıldı!

Kocaeli Çayırova'da imar toplantısı gerçekleştirildi. Şevki Demirci; "Amacımız Büyükşehir Belediye Başkanımızın öncülüğünde imarıyla, kentleşmesiyle daha yaşanabilir, mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı bir kent imar etmek." dedi.

Çayırova'da TOKİ parkı yenileniyor!

ÇAYIROVA Belediye Başkanı Şevki Demirci, Cumhuriyet Mahallesi Toki Konutlarında revize çalışmaları devam eden çocuk parkında incelemelerde bulundu. Çayırova Belediyesi, parkı modern bir görünüme kavuşturuyor.

Çayırova TEM Otoyolu OSB'ye köprülü kavşak yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çayırova TEM Otoyolu Organize Sanayi Bölgesi Köprülü Kavşağı’nın temel atma töreni yapılacak.

Kocaeli Büyükşehir’den Çayırova OSB’ye Köprülü Kavşak!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çayırova TEM Otoyolu Organize Sanayi Bölgesi Köprülü Kavşağı’nın temel atma töreni yarın yapılacak. Proje kapsamında 3 üst, 2 alt geçidi yapılacak.

Çayırova Cam Kançotepe Haberi

Çayırova Cam Kançotepe

Türkiye Şişe ve Cam Fabrikaları Anonim Şirketi tarafından yapılan açıklama şu şekilde,


Yönetim Kurulumuzun  15 Mart 2013 tarihli toplantılarında; 



1) Şirketimiz mülkiyetinde bulunan Paşabahçe Beykoz gayrimenkulleri, 


2) Bağlı ortaklıklarımızdan Anadolu Cam Sanayii A.Ş.  mülkiyetinde bulunan Topkapı gayrimenkulleri ve 


3) Bağlı ortaklıklarımızdan Çayırova Cam Sanayii A.Ş. mülkiyetinde bulunan Kançotepe gayrimenkullerinin,


satış, hasılat paylaşımı veya kat karşılığı verilmesi yöntemleriyle etkin bir şekilde değerlendirilerek likit hale getirilebilmesi için, gerekli dokümanların hazırlanması da dahil olmak üzere ihtiyaç duyulan tüm ön çalışmaların yapılması hususunda Genel Müdürlüğe yetki verilmesine karar...