04 / 05 / 2024

Çayırova dumankaya iletişim

Çayırova dumankaya iletişim

Dumankaya Çayırova Konutları 142 bin metrekare alan üzerinde hayata geçiyor. Projede yer alan konutların stüdyodan, 4 oda 1 salona kadar şekillenmesi planlanıyor. Dumankaya Çayırova Gebze satılık dairelerin fiyatları haberimizde yer alıyor.

Dumankaya İnşaat Çayırova telefon numarası!

Kocaeli Gebze'de hayata geçirilecek olan Çayırova projesi Dumankaya inşaat imzasını taşıyor. Stüdyodan, 4 oda 1 salona kadar daire seçenekleri sunan Dumankaya Çayırova projesinin telefon numarası şöyle:

Dumankaya Çayırova Projesi TBMM gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Dumankaya Çayırova Projesi'ni meclis gündemine taşıdı. Hürriyet toplantıda Kocaeli Çayırova ilçesinde "Dumankaya" isimli şirket için büyükşehir meclisinde arazi imarı 6 kattan 12 kata çıkarılarak şirkete büyük bir kolaylık sağlandığını hatırlattı..

Dumankaya Çayırova Projesi için yapılan imar değişikliği mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Kocaeli'nin Çayırova ilçesine bağlı bir mahalledeki imar değişikliğine ve FETÖ ile bağlantılı Dumankaya İnşaat'a ilişkin soru önergesi hazırladı.

Dumankaya Çayırova projesinde imar değişikliği mi yapıldı?

Kocaeli'nin Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'nde, Dumankaya Şirketi'nin 150 dönümlük arazide yapacağı inşaat için Nisan ayında imar değişikliği yapıldı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi arazinin imarını değiştirerek 6 kat olan yüksekliği 12 kata çıkardı ve şirkete kolaylık sağladı.

Dumankaya'nın Çayırova projesi iptal mi edildi?

Çayırova Akse mahallesinde hayata geçirilmek istenen Dumankaya Çayırova projesi iptal edildiği öne sürüldü.

Mar Yapı iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek!

2006 yılından bu yana kaliteli inşaat projeleriyle fark yaratan Mar Yapı, Ağustos ayı itibarıyla iletişim çalışmalarını Effect Burson-Marsteller ile yürütecek.

Dumankaya Ritim İstanbul Residence iletişim!

Dumankaya Ritim İstanbul Residence iletişim numarası 0216 511 58 00 olarak belirtiliyor. "Pas Geç kampanyası" ile satışlarına devam eden proje İstanbul Maltepe'de hayata geçiriliyor.

Kartal Dumankaya Horizon iletişim!

Kartal Dumankaya Horizon iletişim numarası 0216 306 49 68 olarak belirlendi. Teslimleri hemen gerçekleşen projede banka kredisiyle 120 ay vade fırsatı sağlanıyor.

Dumankaya Mozaik Evleri iletişim!

Dumankaya Mozaik Evleri iletişim için 0216 511 58 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen projede dairelerin alanları 47 ile 208 metrekare arasında değişiyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri iletişim!

Dumankaya Ritim İstanbul Evleri iletişim için 0216 511 58 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Kartal İdo İskelesi’ne 3 kilometre uzaklıkta olan projede 60 ay 0 faiz avantajı ile konut sahibi olunabiliyor.

Dumankaya Hi-Fit iletişim bilgileri!

Toplam 20 bin metrekare arsa üzerinde yükselen proje Dumankaya İnşaat imzasıyla yükseliyor. Dumankaya Hi-Fit iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 672 88 98 olarak belirlendi.

Dumankaya Miks satış ofisi iletişim!

Toplam 121 bin 972 metrekare arsa üzerinde inşa edilen proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Dumankaya Miks satış ofisi iletişim kapsamında telefon numarası 0212 697 00 66 olarak belirlendi.

Küçükçekmece Dumankaya Miks iletişim!

Toplam 121 bin 972 metrekare arsa üzerine yayaılan proje 2 blok şeklinde yükseliyor. Küçükçekmece Dumankaya Miks iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 697 00 66 olarak belirlendi.

Halkalı Dumankaya Miks iletişim!

Toplam 657 adet dairenin satışa sunulduğu projede daire tipleri 1+0, 1+1 ve 2+1 olarak tasarlandı. Halkalı Dumankaya Miks iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 697 00 66 olarak belirlendi.

Çayırova dumankaya iletişim Haberi

Çayırova dumankaya iletişim

Dumankaya inşaat tarafından hayata geçirilecek Dumankaya Çayırova projesinin bu yılın ilk yarısında satışa çıkması planlanıyor. Proje Dumankaya'nın en geniş kapsamlı projesi olacak.


Dumankaya Çayırova projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tiplerinin yer alması planlanıyor.


1 milyar TL yatırım bedeliyle inşa edilmesi planlanan Dumankaya Çayırova projesi Gebze'de Haşim Gürdamar'ın sahibi olduğu Şenpiliç'e ait arsa üzerinde yükselecek.


Dumankaya Çayırova Gebze satılık!

Dumankaya Çayırova Gebze satılık dairelerin bu yıl yapılacak olan Körfez Geçiş Köprüsü ile değerleneceği düşünülüyor.


Gebze Dumankaya Çayırova projesi iletişim

Tel: 444 7 222

Web: www.dumankaya.com/

Merve...