29 / 04 / 2024

çayırova park projesi

çayırova park projesi

Çayırova Arıtma Tesisi Parkı'nda çalışmalar sürdürülüyor. Daha önceleri arıtma tesisi olarak bölgeye kötü kokular salan ve çevre halkının rahatsızlığını dile getirdiği arıtma tesislerinin olduğu alan, artık sosyal donatı alanı olarak hizmet verecek.

Çayırova Devlet Hastanesi projesi meclis gündeminde!

Kocaeli'nin Çayırova ilçesinde yapımı planlanan devlet hastanesi projesinin başlangıç ve bitiş tarihleri meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Türkkan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ordu Çikolata Park Projesi'nin yüzde 95'i bitti!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete sunulacak Çikolata Park Projesi'nin yüzde 95'i tamamlandı. Projenin Mart ayı içerisinde açılması planlanıyor.

Çayırova’ya 10 bin metrekarelik dev şehir parkı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova'ya 10 bin metrekarelik park inşa ediyor.

Ordu Çikolata Park Projesi Ağustos'ta tamam!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz,Çikolata Park Projesi'nin Ağustos ayına kadar tamamlanacağını ifade etti. 

Alyans Cadde Çayırova fiyat!

Toplam 366 adet daireden meydana gelen Alyans Cadde Çayırova projesi Alyans İnşaat imzası taşıyor. Proje 28 Eylül'de basına tanıtılacak. İşte Alyans Cadde Çayırova fiyat listesi...

Cadde Alyans Çayırova fiyat listesi!

Alyans İnşaat imzası taşıyan Cadde Alyans projesi Gebze-Çayırova'nın en merkezi noktasında yer alıyor. 17 dönüm arazi üzerinde yükselecek projede fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor...

Çayırova Cadde Alyans basın lansmanı 28 Eylül'de!

Çayırova’nın en konsept projesi Cadde Alyans rezidans ve alışveriş birimleriyle Çayırova’nın yeni buluşma noktası olacak.

Kemalpaşa Göl Park projesi yıl sonunda tamam!

İnşaat çalışmalarına Ocak ayı içerisinde başlanan Kemalpaşa Göl Park Projesi bu yılın sonuna kadar tamamlanacak.

Düzce Melen Su Park Projesi'ne çelik köprü!

Melen Su Park Projesi kapsamında Melen Çayı üzerinde yapılması planlanan Çelik köprü için hafriyat çalışmalarının yanı sıra diğer çevre ve yol bağlantılarında da çalışmalar başladı.

Dumankaya Çayırova Projesi TBMM gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Dumankaya Çayırova Projesi'ni meclis gündemine taşıdı. Hürriyet toplantıda Kocaeli Çayırova ilçesinde "Dumankaya" isimli şirket için büyükşehir meclisinde arazi imarı 6 kattan 12 kata çıkarılarak şirkete büyük bir kolaylık sağlandığını hatırlattı..

Dumankaya Çayırova Projesi için yapılan imar değişikliği mecliste!

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Kocaeli'nin Çayırova ilçesine bağlı bir mahalledeki imar değişikliğine ve FETÖ ile bağlantılı Dumankaya İnşaat'a ilişkin soru önergesi hazırladı.

Çayırova Aşık Mahzuni Şerif Parkı yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Çayırova Aşık Mahzuni Şerif Parkı’nda yapılan çalışmalar sona erdi. Biten çevre düzenleme çalışmasıyla birlikte bölge modern bir dinlenme alanına sahip oldu.

Dumankaya'nın Çayırova projesi iptal mi edildi?

Çayırova Akse mahallesinde hayata geçirilmek istenen Dumankaya Çayırova projesi iptal edildiği öne sürüldü.

çayırova park projesi Haberi

çayırova park projesi


Çayırova Belediyesi tarafından ihalesine çıkılarak yapım işlemine başlanılan Cumhuriyet Mahallesindeki arıtma tesisi parkında çalışmalar sürdürülüyor.  Daha önceleri arıtma tesisi olarak bölgeye kötü kokular salan ve çevre halkının rahatsızlığını dile getirdiği arıtma tesislerinin olduğu alan, artık sosyal donatı alanı olarak hizmet verecek. 10 Bin 152 metrekarelik bir alan üzerine inşa edilen park; içerisinde kafeterya, süs havuzu, çocuk oyun grubu ve kamelyalar yer alacak şekilde planlandı. Çimlendirme çalışmalarının başladığı parkta sulama tesisatı bitirildi. Park içi aydınlatma çalışmaları bitirilen sosyal donatı alanının sert zemini yapılan çalışmalar çerçevesinde tamamlandı. Kafeterya kısmının dış cephe çalışmasının yapılacağını dile getiren yetkililer ilerleyen günlerde ağaç dikimleri ile parkın hazır hale getirileceğini aktardılar. Kısa bir süre içerisinde kamelyaları monte edilecek parkın, yaz döneminde halkın kullanımına sunulacağı açıklandı. 


Gebze Çayırova...