27 / 04 / 2024

çayırova projeleri

çayırova projeleri

30 Mart seçimlerinden önce vatandaşa 30 vaatte bulunan Şevki Demirci’nin projeleri genellikle alt ve üst yapı çalışmalarını içeriyor. Son günlerde yaşadığı sıkıntıları atlatabilirse Demirci verdiği sözleri tutabilir.

İşte Şevki Demirci'nin Çayırova için planladığı 30 proje!

30 Mart seçimlerinden önce vatandaşa 30 vaatte bulunan Şevki Demirci’nin projeleri genellikle alt ve üst yapı çalışmalarını içeriyor. Son günlerde yaşadığı sıkıntıları atlatabilirse Demirci verdiği sözleri tutabilir

Çayırova'nın üst yapısı düzenlenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Çayırova Bosna Caddesi’nde üst yapı düzenlemesi ihalesi yapıldı, gerçekleştirilen ihaleye 9 firma katıldı.

Gebze ve Çayırova’daki projeler incelendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze’de vatandaşlarla ve esnaflarla bir araya gelirken, gerçekleştirilecek projeleri de yerinde inceledi. Ve gelecek yatırımları hakkında bilgiler verdi.

Çayırova'da kentsel dönüşüme iptal!

Çayırova İnönü ve Emek Mahalleleri Güzelleştirme ve Yaşatma Derneği Başkanı Murat Koca, 30 Aralık 2014 tarihinde görülen karar davası sonrasında yaptığı açıklamada, " adalet yerini buldu"dedi.

Çayırova kentsel dönüşümü iptal edildi!

Kocaeli 1. İdare Mahkemesi kararı iptal etti. Çayırova'da yer alan Emek ve İnönü mahallelerinde 370 dönüm alan üzerinde 730 haneyi kapsayan kentsel dönüşüm projesine mahalle halkı karşı çıkmış, konu yargıya taşınmıştı.

Çayırova'ya kadın eli değiyor!

Çayırova'ya kadın eli değiyor. Renkli diyoruz zira ikisi de bayan olmasından dolayı meclis salonunun da renkleri olma niteliğine uyan isimler.Ancak meclise sadece renk olsun diye girmediler...

Anadolu Motor'un Çayırova fabrikası açıldı!

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Özilhan "Anadolu Grubu’nun ilk şirketlerinden Anadolu Motor, yarım asra yakın geçmişiyle Türkiye'nin 81 ilinde, 400 servis ve 200 bayisiyle planlı büyümesine devam ediyor" dedi.

Timur Koç: Çayırova'nın büyük projelere ihtiyacı var!

CHP adayı Timur Koç, "Çayırova'nın yeniden ve büyük projelere ihtiyacı var. Çünkü, bir dönüşüm yaşanması gerekiyor. Sınırlarının yeniden düzenlenmesi, kaymakamlık ve belediye ikileminin ortadan kaldırılması gerekli" dedi.

Çayırova Devlet Hastanesi'nin temeli yıl içinde atılıyor!

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık, "Çayırova'ya hastane yapımını yatırım programına koyduk. Şimdi projeleri yapılıyor. Bu yıl içinde inşallah temelini atacağız ve en geç 3 yıl içerisinde de Çayırova son derece modern güzel bir hastaneye kavuşacak" diye konuştu.

Gebze Çayırova'daki projeler hızlanacak!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, Gebze Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci ile birlikte Çayırova’daki projeleri inceledi.

Kocaeli Çayırova Sosyal Tesis ve Garaj Lojistik Merkezi projeleri incelendi!

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, inşaat çalışmaları devam eden 2 projeyi yerinde inceledi. Sosyal Tesis ve Garaj Lojistik Merkezi projelerini inceleyen Demirci, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Çayırova'da 2 mahalleye kentsel dönüşüm kararı!

Çayırova Belediyesi Aralık ayı olağan meclis toplantısında Çayırova Emek ve İnönü Mahalleleri'nde yapılmak istenen kentsel dönüşümle ilgili olarak 15-20 gün içerisinde TOKİ’nin bir karar vereceği açıklandı

Reysaş, Çayırova'daki deposunu Climate Control Turkey'e kiraladı!

Reysaş GYO Kocaeli Çayırova'daki ek depo alanını Halla Visteon Climate Control Turkey'e kiraya verdi. Yeni kiraya verilen ek depolama alanından 4 ayda KDV dahil yaklaşık 2 bin 850 dolar gelir elde edilecek.

Çayırova'nın üst yapısı düzenlenecek!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı Yol Bakım Onarım ve Yapım Şube Müdürlüğü tarafından Çayırova Bosna Caddesi’nde üst yapı düzenlemesi ihalesi yapıldı, gerçekleştirilen ihaleye 9 firma katıldı.

Çayırova'da TOKİ parkı yenileniyor!

ÇAYIROVA Belediye Başkanı Şevki Demirci, Cumhuriyet Mahallesi Toki Konutlarında revize çalışmaları devam eden çocuk parkında incelemelerde bulundu. Çayırova Belediyesi, parkı modern bir görünüme kavuşturuyor.

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu 6 aylığına kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'nde yer alan depoyu Farplas Oto Yedek Parçaları İmalat İhracat İthalat A.Ş.'ye 165 bin TL'ye kiraladı.

Kocaeli Çayırova'da vatandaşlar ruhsat istedi!

Çayırova Emek ve İnönü Mahallesi’nde yaşayan mahalle sakinleri imar planlarına uygun ruhsatlandırılmış yapılarını tamamlamak ve ruhsatları alarak inşaat yapmak ve belediyenin mahallelerine hizmet yapması için belediyeye yürüdüler.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli atıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova ve Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacı ile hayata geçireceği köprülü kavşağın temeli düzenlenen törenle atıldı.

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı'nın temel atıldı!

Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı temel atma törenine katılan Bakan Işık, burada yaptığı konuşmada, temelini attıkları köprülü kavşak projesiyle sanayi için çok büyük bir zaman kaybının önüne geçeceklerini söyledi.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli bugün atılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Çayırova ve Organize Sanayi Bölgesi arasındaki ulaşımı daha konforlu ve güvenli hale getirmek amacı ile köprülü kavşak yapımı için kolları sıvadı, Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nın temeli bugün atılacak...

Çayırova TEM Otoyolu OSB'ye köprülü kavşak yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Çayırova TEM Otoyolu Organize Sanayi Bölgesi Köprülü Kavşağı’nın temel atma töreni yapılacak.

çayırova projeleri Haberi

çayırova projeleri

Körfez’den sonrasında gelen, kentin batısına düşen ilçeler genellikle Gebze’nin gölgesinde kalıyor. Darıca, Dilovası ve Çayırova hiçbir gelişim gösteremezken, münferit olmayan olaylar nedeniyle adeta birer rant merkezi olarak görülüyor. İlçe olma yolunda çok bir gelişim gösteremeyen bu ilçelerde belediye başkanlığı yapan isimler de görev süreleri sonunda tarihe karışıyor. Tarihe karışan isimlere bir örnek Ziyaettin Akbaş. Çaıyorva Belediye Başkanı olarak görev yapan Ziyaettin Akbaş görev süresi sona erdikten sonra adeta ortadan kayboldu. Akbaş’ın ardından göreve Şevki Demirci geldi.

GELİR-GİDERİ İNCELEDİ

İlk işi AKP’li eski belediye başkanı Ziyaettin Akbaş’ın gelir-giderlerini inceletmek olan Demirci, belediyeden çıkan paranın azaltılması için çabaladı. Belediye başkanlığı görevine geldikten birkaç ay sonra benzin istasyonu kurşunlanan Şevki Demirci’nin makamının yer aldığı belediye binası da kurşunların hedefi olmuştu. Şevki Demirci’nin çalışmaları kimilerini...