17 / 06 / 2024

çayırova seykoç alüminyum

çayırova seykoç alüminyum

Ağırlıklı olarak savunma, marin, taşımacılık, makine kalıp ve otomotiv sektörüne alaşımlı alüminyum ürünlerinde tedarik hizmeti veren Seykoç Alüminyum, 10 milyon euroya mal olan yeni fabrikasında faaliyete geçti...

Alüminyum fiyatlarında rekor artış! 12 ay içinde 4 bin doları görebilir...

Rusya'nın en büyük alüminyum üreticisinin Ukrayna'da bulunan tesiste üretimi durdurduğunu açıklamasının ardından alüminyum tedariğine dair belirsizlikler arttı. Alüminyum fiyatının daha da yükseğe taşınabileceği söyleniyor.

Reysaş GYO, Çayırova'daki deposu için Yapı Kullanma İzin Belgesi aldı!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan Çayırova'daki 14.703,44 metrekarelik arsa üzerine inşa edilen 19.349 metrekarelik lojistik deponun Yapı Kullanma İzin Belgesi alındı.

Reysaş GYO Çayırova 12 depo iskan belgesi alındı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'nde yer alan Çayırova 12 Depo'nun yapı kullanma izin belgesini aldı...

Çayırova’ya 1 haftada 2 tesis!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, sporun alt yapısı tesisleşmeye yönelik çalışmalarına yenisini ekliyor. Bu kapsamda Çayırova’ya 1 haftada 2 tesis kazandırıldı. 

Cadde Alyans Çayırova fiyat listesi!

Alyans İnşaat imzası taşıyan Cadde Alyans projesi Gebze-Çayırova'nın en merkezi noktasında yer alıyor. 17 dönüm arazi üzerinde yükselecek projede fiyatlar 350 bin TL'den başlıyor...

Çayırova Cadde Alyans basın lansmanı 28 Eylül'de!

Çayırova’nın en konsept projesi Cadde Alyans rezidans ve alışveriş birimleriyle Çayırova’nın yeni buluşma noktası olacak.

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunun ruhsatını aldı!

Reysaş GYO Kocaeli Çayırova'da inşa edilecek olan 31 bin 383 metrekarelik lojistik deponun yapımı için inşaat yapı ruhsatı alındı.

Kocaeli Çayırova’ya tam donanımlı spor salonu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Çayırova Şehit Er Mücahit Okur Anadolu İmam Hatip Lisesi’ne spor salonu inşasını sürdürüyor. Çevre temel betonu dökülen yapının tribün çalışmaları sürüyor.

Çayırova Hasan Tahsin İlkokulu'na spor salonu inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova Hasan Tahsin İlköğretim Okulu için spor salonu inşa ediyor. Yapının temel uygulama çalışmaları sürüyor.

Çayırova Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi genişliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Çayırova Şekerpınar’da yer alan Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi’ni genişletme çalışmaları kapsamında 2x2 duble yol haline getiriyor.

Çayırova OSB Köprülü Kavşağı'nda son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın TEM Otoyolu Çayırova OSB Köprülü Kavşağı şantiyesindeki çalışmaları aralıksız devam ediyor

Çayırova Aşık Mahzuni Şerif Parkı yenilendi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Çayırova Aşık Mahzuni Şerif Parkı’nda yapılan çalışmalar sona erdi. Biten çevre düzenleme çalışmasıyla birlikte bölge modern bir dinlenme alanına sahip oldu.

Kocaeli Çayırova OSB Köprülü Kavşak inşaatında son durum!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Çayırova OSB Köprülü Kavşak bölgesinde inşaa çalışmalarını sürdürüyor. Proje kapsamında 6 bin 700 metre yol yapılacak.

çayırova seykoç alüminyum Haberi

çayırova seykoç alüminyum


Ağırlıklı olarak savunma, marin, taşımacılık, makine kalıp ve otomotiv sektörüne alaşımlı alüminyum ürünlerinde tedarik hizmeti veren Seykoç Alüminyum, yeni fabrika faaliyete geçti. Daha önce Kadosan Dudullu’da bulunan fabrikalarını 2013 yılının ilk yarısında 10 milyon euro’luk bir yatırım ile Çayırova’ya taşıdıklarının bilgisini veren Seykoç Alüminyum Genel Müdürü Murat Çığlı, 6 bin metrekare alana sahip yeni fabrikalarında faaliyete geçtiklerini bildirdi. Çığlı, bu yatırımla birlikte aynı zamanda fabrikalarında laboratuvar ve akıllı raf sistemini de faaliyete geçirdiklerini bildirerek, As9120 sertifikası içinde alt yapı yatırımlarının devam ettiğini kaydetti.


Bu yılın ilk yarısında bir önceki yılın ortalamasına göre tonaj bazında yüzde 27 artarak büyüdüklerini söyleyen Murat Çığlı, firmalarının hedefleri arasında satışlarının yarısını ihraç etmek olduğunu bildirdi. Çığlı, “Bu hedefe ulaşmak için kurumsal satış birimini kurulacak, bu...